Ada-jeje Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Najpierw szukamy transportu, moze wracac nawet w tym tygodniu. Quote
Ada-jeje Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Fiefiurka czy znalazl by sie ktos, kto dowiozl by Schirke do Warszawy w sobote na godzine 17.00, a z Warszawy Ula przywiozla by ja pociagiem. Quote
IKA & SONIA Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :loveu::loveu::loveu: trzymam w takim razie kciuki!!! Quote
fiefiurka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dziewczyny mają sie wyśmienicie, Schirka już zdrowiuteńka, tylko po większym wysiłku pokasłuje troszkę :) suuuper że znalazł sie dobry domek, tylko błagam sprawdz cię dobrze, bo ona bardzo sie przywiązuje..kurde ale ja się do niej już przywiązałam :( Popytam wśród znajomych czy ktos nie podróżuje w weekend w tamtą stronę Quote
andzia69 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Fiefiurka...to może jednak nie będziemy szukać tego transportu?:razz::p moze tylko tytuł zmienimy - co? a panu znajdziemy co innego:lol: Quote
fiefiurka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :p gdybym miała wyklarowaną sytuacje życiowa i wynajem mieszkania nie tylko do czerwca na pewno by ze mną została :) Wierzę że ludzie którzy sie zgłosili są odpowiedzialnymi osobami i bedzie jej tam dobrze( inaczej ja się tym zajmę:eviltong: ) Ja tymczasem oferować mogę do czasu pełnej stabilizacji tymczas dla innych piesków:evil_lol: Swoją drogą poruszę tutaj inny temat, tydzień temu z cesarskiego cięcia przyszło na świat 8 szczeniaczków; matka rasowa wyżełka ,ojciec NN. Pan po standardzie chciał je wszystkie uspić, "bo nie są rasowe" mimo że szczeniaczki mają wygląd maleńkich wyżełków i z mamusi mają prawie wszystko..z wyjątkiem papierów. W ten sposób zaprzyjaźniony weterynarz stał się posiadaczem 8 kuleczek, które muszą znaleźć domki. Za kilka dni będę miała ich fotki, czy wy wiecie gdzie mogę umieścić informacje o ich adopcji ? i od której strony to w ogóle ugryźć? :) Quote
dorixx Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nowy bazarek zaprasza :multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-ksiazki-roznosci-do-8-lutego-2009-a-130824/#post11726205[/URL] Quote
gregiagi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 "tydzień temu z cesarskiego cięcia przyszło na świat 8 szczeniaczków; matka rasowa wyżełka ,ojciec NN. Pan po standardzie chciał je wszystkie uspić, "bo nie są rasowe" " To dlaczego "Pan" nie wysterylizował suni? A jak nie chciał wydawać kasy na sterylke to dlaczego jej niedopilnował? Naprawdę ludzie to jednak są bezmyślni do granic możliwości, za nic odpiwiedzialności za to co oswoili :angryy: jestem wściekła :angryy: Jego powinno się wysterylizować! Quote
fiefiurka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Zgadzam się z Tobą całkowicie Gregiagi, nie mniej już się stało teraz to co możemy,to pomóc szukać domków dla maluszków. Quote
fiefiurka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ada-jeje a jak sie czują Twoje psiaki? Quote
Ada-jeje Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wszystkie na antybiotykach, jest juz minimalna poprawa ale ciagle jeszcze scieram flegme, Jeje tez na antybiotyku ale jeszcze nie zwraca flegma, chyba go to omnie bo wczesnie dostal antybotyk. Mam nadzieje ze juz jutro powinno byc lepiej. Quote
fiefiurka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Eh jak chorują to wszystkie naraz ;/ Właśnie przeczytałam od początku cały temat Schirki na forum, wierzyć mi się nie chcę że to ten sam pies który śpi właśnie na poduszce obok mnie. Zero lęku, zero stresu, więcej nawet- hojractwo jej się na spacerkach włączyło :p Narazie cisza, nikt nie wybiera się z moich znajomych do Wa-wy w ten weekend, jutro powinnam wiedzieć czy będę miała fizyczną możliwość odwieźć ją samej. Jak już będę coś wiedzieć nabieżąco będę tutaj pisać. Głaskana dla Twoich zdechlaczków Quote
Ada-jeje Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Twoje tez wymiziaj, tesknie za Schirka choc wiem ze nie moze zostac u mnie ale czuje ze domek ktory sie szykuje bedzie dla niej wspanialy, bo ona sama jest niezawodna, szybko sie akceptuje w kazdym nowym domuku, i to jest pocieszajace. Quote
Ada-jeje Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Fiefiurka mam prosbe do Ciebie czy moglabys zaszczepic na wscieklizne Schirke bo jak wypali transport to Ulka do pociagu potrzebuje zaswiadczenie o szczepieniu. Jezeli wezmiesz fakture za szczepienie to Ci zwrocimy, jak rowniez gdybys znalazla kogos do transportu Schirki do Warszawy to tez zwrocimy koszty transportu. Quote
fiefiurka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Hej ho, jasne że ją zaszczepię :) mam dwie wiadomości; złą i dobrą. Zła- niestety nikt nie podróżuje w sobotę do Warszawy ze znajomych a sama też nie mogę wyjechać z Lublina w tym tygodniu. Dobra-sama ją przywiozę :p tylko że dopiero w następny weekend. Tak że szykować nowy domek dla ślicznoty. Dzisiaj na spacerku obydwie lejdis zafundowały sobie tarzanko w czyms co bez wątpienia sie rozkładało. Efekt PIORUNUJĄCY:crazyeye: Tak więc po kolei łazieneczka:) Teraz czyste i pachnące na swoich poduszeczkach chrapią. Quote
rufusowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='fiefiurka']Hej ho, jasne że ją zaszczepię :) mam dwie wiadomości; złą i dobrą. Zła- niestety nikt nie podróżuje w sobotę do Warszawy ze znajomych a sama też nie mogę wyjechać z Lublina w tym tygodniu. Dobra-sama ją przywiozę :p tylko że dopiero w następny weekend. Tak że szykować nowy domek dla ślicznoty. Dzisiaj na spacerku obydwie lejdis zafundowały sobie tarzanko w czyms co bez wątpienia sie rozkładało. Efekt PIORUNUJĄCY:crazyeye: Tak więc po kolei łazieneczka:) Teraz czyste i pachnące na swoich poduszeczkach chrapią.[/quote] współczuje :evil_lol: i cieszę się, ze mała jest na dobrej drodze do wspaniałej przyszłości :multi: Quote
IKA & SONIA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='fiefiurka']Hej ho, jasne że ją zaszczepię :) mam dwie wiadomości; złą i dobrą. Zła- niestety nikt nie podróżuje w sobotę do Warszawy ze znajomych a sama też nie mogę wyjechać z Lublina w tym tygodniu. Dobra-sama ją przywiozę :p tylko że dopiero w następny weekend. Tak że szykować nowy domek dla ślicznoty. Dzisiaj na spacerku obydwie lejdis zafundowały sobie tarzanko w czyms co bez wątpienia sie rozkładało. Efekt PIORUNUJĄCY:crazyeye: Tak więc po kolei łazieneczka:) Teraz czyste i pachnące na swoich poduszeczkach chrapią.[/quote] Dają te lejdis popalić :eviltong: Cieszę się niezmiernie, że mała niedługo będzie już w swoim wspaniałym domku :multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Fiefiurka domek czeka cierpliwie, juz powiadomiony ze to nie bedzie w ta sobote. Ale przywoz Schirki musi sie przedluzyc o dwa tygodnie, bo z tego co jestem zorientowana to Ulaa jezdzi do szkoly co drugi weekend. Quote
fiefiurka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ada -jeje, ale ja ją przywiozę na śląsk:p Quote
Ada-jeje Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To juz Fiefiurka napisze nam co u suni, ja niestety nie mama dobrych wiesci :shake: ten wspanialy domek chyba okazal sie blaga :-( Jak wczoraj zadzwonilam zeby sie umowic na wizyte, niestety nikt nie odebral telefonu i tez nie oddzwonil. :mad: Quote
agaga21 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 kurcze...przyzwoity człowiek przynajmniej by smsa wysłał że nieaktualne jeśli już boi się zadzwonić!:angryy::angryy::angryy: Quote
andzia69 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 no cóż...przyzwoitosc często nie jest mocną stroną ludzi...:-( Quote
Recommended Posts