Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na swoje imie Shira reagowala jak najbardziej pozytywnie, choc Ulaa zmienila jej imie ale ja bylam przeciwna i na szczescie bo na nowe Boncia nie bardzo reagowala i tylko trzy dni jak byla u Uli byla nazwana Boncia, pozniej juz w hotelu i u mnie i u Fiefiurki byla Schira.

Posted

Trzymam kciuki! Oby się dziewuszka znalazła!

U nas dzisiaj znalazła się Gaba, która zwiała Ulvehidnn 4 stycznia. Przez cały ten czas mieszkała gdzieś na dworze, przeżyła kąpiel w Odrze, kiedy było na dworze -20, przeżyła wszystkie te śniegi. Co prawda chuda jest niesamowicie, ale zupełnie zdrowa :) Oby Shirka znalazła się jutro!

Posted

[quote name='Ada-jeje']Agaga a czy plakat na NK tez mozna zamiescic.[/quote]

ja nie dam rady bo cały transfer na ten miesiąc zużyłam(i tak musiałam mocno pomniejszyć schiry fotkę by ją jeszcze dodać) ale pod zdjęciem schiry w opisie jest link do plakatu.

ale właściwie jutro jest marzec wiec wkleje też plakat!

Posted

Własnie wróciłysmy z Kasia&Rika z poszukiwan ale niestety nie niema :( Shirki. Niedaleko mnie mieszka Pan co ma anstafa pieknego zreszta i mowil ze w ostrowie poluja na takie psy zeby je sprzedac dalej jescze jak zobacza ze ulozona grzezczna to tym bardziej atrakcyjny kasek to juz teraz jestem załamana całkiem :(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Dobrze, że Shirka jest po sterylce, nawet jakby ktoś chciał ją wziąć w celach pseudo, to jak w niedługim czasie cieczki nie dostanie to ją odda (będzie mieć np.chrapkę na nagrodę).