Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zagadka: co wychodzi z ostrzyżonego bernardyna?
Odpowiedź: skrzyżowanie boksera z labradorem :cool3:

Czekam na inne propozycje odpowiedzi ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzisiaj był TEN dzień, Bercia została wieczorem wykąpana, a dziś rano pojechałyśmy do fryzjera. Trudno opisać to co miała na sobie (mimo regularnego czesania): kołtuny, zbity w skorupę podszerstek i mnóstwo zimowej sierści, która nie miała jak wypaść. Została podjęta decyzja o dość radykalnym cięciu…A potem trzy pełne wory sierści….

Oto efekt - mój NOWY pies :lol:

Koleżanka nie mogła się nadziwić :razz:

Brzuszek:

Chyba nie cierpi zbytnio z tego powodu :evil_lol:

Tylko jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego widoku :shake:
Ale najważniejsze, że rany i guz na pupci zniknęły bez śladu! :multi:

U fryzjera ciężko było zrobić jakieś fotki, bo chowała się po najciemniejszych kątach, bidula :shake:

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...Zagadka: co wychodzi z ostrzyżonego bernardyna?
Odpowiedź: skrzyżowanie boksera z labradorem :cool3:

Czekam na inne propozycje odpowiedzi ;-)k

...nie będzie...żadnych propozycji nie będzie,bo choć nie wygląda to źle,to...zaniemówiłam! Gdzie to wielkie cielątko?Został taki sobie średniaczek...Boszeeeee...nawet w najśmielszych wyobrażeniach nie wyobrażałam sobie jak wygląda ostrzyżony bernardyn:shake:...a ten ogonek:lol:...no i chyba sama sunia ciągle nie wierzy,że to ona:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jednego możesz być pewna...latem będzie jej lepiej!:evil_lol:

Posted

Kinya co Ty zrobilas z tej pieknej suni :mad: to jest zart oczywiscie, ;) wiem ze to dla jej dobra. Za jakis czas pokazaesz nam nowe fotki suni i tak bedziemy swiadkami ze co i rusz masz nowego psa :evil_lol:

Posted

Ogonek jak u prosiaczka :evil_lol:
Mój TŻ mówi, że wygląda jak owca po postrzyżynach :lol:

Kitusia nie została, żeby Berci nie przypominać co miała na sobie - chyba się już przyzwyczaiła do nowego image ;) Tylko czemu jak ją widzę dostaję ataków śmiechu... :cool3:

Posted

Kinya napisał(a):
Ogonek jak u prosiaczka :evil_lol:
Mój TŻ mówi, że wygląda jak owca po postrzyżynach :lol:

Kitusia nie została, żeby Berci nie przypominać co miała na sobie - chyba się już przyzwyczaiła do nowego image ;) Tylko czemu jak ją widzę dostaję ataków śmiechu... :cool3:

:lol::lol::lol::lol:...niby nie wiem,ale czemu i mnie to samo trapi:cool3:

Dobrej nocki bando z ogolonym benkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: