Kinya Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Zagadka: co wychodzi z ostrzyżonego bernardyna? Odpowiedź: skrzyżowanie boksera z labradorem :cool3: Czekam na inne propozycje odpowiedzi ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dzisiaj był TEN dzień, Bercia została wieczorem wykąpana, a dziś rano pojechałyśmy do fryzjera. Trudno opisać to co miała na sobie (mimo regularnego czesania): kołtuny, zbity w skorupę podszerstek i mnóstwo zimowej sierści, która nie miała jak wypaść. Została podjęta decyzja o dość radykalnym cięciu…A potem trzy pełne wory sierści…. Oto efekt - mój NOWY pies :lol: Koleżanka nie mogła się nadziwić :razz: Brzuszek: Chyba nie cierpi zbytnio z tego powodu :evil_lol: Tylko jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego widoku :shake: Ale najważniejsze, że rany i guz na pupci zniknęły bez śladu! :multi: U fryzjera ciężko było zrobić jakieś fotki, bo chowała się po najciemniejszych kątach, bidula :shake: Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...Zagadka: co wychodzi z ostrzyżonego bernardyna? Odpowiedź: skrzyżowanie boksera z labradorem :cool3: Czekam na inne propozycje odpowiedzi ;-)k ...nie będzie...żadnych propozycji nie będzie,bo choć nie wygląda to źle,to...zaniemówiłam! Gdzie to wielkie cielątko?Został taki sobie średniaczek...Boszeeeee...nawet w najśmielszych wyobrażeniach nie wyobrażałam sobie jak wygląda ostrzyżony bernardyn:shake:...a ten ogonek:lol:...no i chyba sama sunia ciągle nie wierzy,że to ona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednego możesz być pewna...latem będzie jej lepiej!:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kinya co Ty zrobilas z tej pieknej suni :mad: to jest zart oczywiscie, ;) wiem ze to dla jej dobra. Za jakis czas pokazaesz nam nowe fotki suni i tak bedziemy swiadkami ze co i rusz masz nowego psa :evil_lol: Quote
Kinya Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ogonek jak u prosiaczka :evil_lol: Mój TŻ mówi, że wygląda jak owca po postrzyżynach :lol: Kitusia nie została, żeby Berci nie przypominać co miała na sobie - chyba się już przyzwyczaiła do nowego image ;) Tylko czemu jak ją widzę dostaję ataków śmiechu... :cool3: Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kinya napisał(a):Ogonek jak u prosiaczka :evil_lol: Mój TŻ mówi, że wygląda jak owca po postrzyżynach :lol: Kitusia nie została, żeby Berci nie przypominać co miała na sobie - chyba się już przyzwyczaiła do nowego image ;) Tylko czemu jak ją widzę dostaję ataków śmiechu... :cool3: :lol::lol::lol::lol:...niby nie wiem,ale czemu i mnie to samo trapi:cool3: Dobrej nocki bando z ogolonym benkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LACRIMA Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 pierwszy raz widzę ogolonego bernardyna!!! Też śliczny. Zuzlikowa, faktycznie on ma coś z boksera. Quote
Recommended Posts