Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie :evil_lol: Robi się coraz pewniejsza siebie, staje koło bramy i szczeka groźnie, nikt nie wie na co, ale szczeka:lol:
Czasem zdarza jej się wyć, ale jak tylko się do niej zagada to od razu przybiega z tym swoim uśmiechem na pysiu.
A pupskiem tak kręci, że trudno nałożyć lekarstwo na rany :lol:

Posted

Co tu zaglądam do Berci (haha,przypadkiem mojego Bethowena przemianowałam na ...Bercika:lol:, mąż czasami zwyzywa go...Bertold!), zmoczą mi się oczy...były dwie dziewczynki tak podobne do mojej Zuzi- Sawa i Berta!
Obie juz są bezpieczne!:multi:
Tak się cieszę!!!

Niech dziewczynie szybko pogoją się rany na pupince!
Powodzenia!!!

Posted

TILL

napisła tak

Ten, którego ja widziałam nie wyglądał tak dobrze więc albo już innego widziałam, a ten zniknął albo jak ja widziałam to już bardzo zmarniał,ale fakt bardzo podobny

Posted

Jeśli ...

"

PIES BERNARDYN
PRZYJAZNY, ŁAGODNY
CZEKA NA WŁAŚCICIELA!

..."

po diabła go na takim kijsku trzymać????
Czy ci ludzie pogłupieli? Jeśli on teraz jest łagodny, to przy takim traktowaniu,niedługo nie musi być!

Dogomanko...wiem ,że to duże wyzwanie,ale może uda Ci się zerknąć do tego schronu!

Posted

Cioteczki,zerknijcie proszę na strony olkuskiego schronu
Schronisko w Olkuszu - www.olkusz.pl

i zobaczcie jak tam traktowane są psy! Nawet te maleńkie są na tych drągach, a pisze się o pragnieniu kontaktu z człowiekiem...potrzebie domu...ale oni je zamęczą i nauczą strachu, i nieufności do ludzi!:-(:angryy:

Nawet taki mały staruszeczek ...poznał miłość ludzi z olkuskiego schroniska:angryy:...tekst słodziutki...a rzeczywistość???? Na kijsko!!!!Byle dalej!!!!

Rasa: inna
Rozmiar: MAŁY
Umaszczenie: ŁACIATY, STARSZY
PIESEK NIE CHCE JUŻ MIESZKAĆ W SCHRONISKU.
CZUJE SIĘ SAMOTNY!
CHCE BYĆ PRZYTULANY I GŁASKANY A PRZEDE WSZYSTKIM KOCHANY. JEST ŁAGODNY
PRAGNIE MIEĆ SWÓJ DOM I SWOJEGO CZŁOWIEKA DO KOŃCA ŻYCIA