malawaszka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 hahahha rzeczywiście raz widziałam jak ona biegnie - hahaha wydaje jej się że jest malutką kruszynką a ja zobaczyłam pędzący czołg :evil_lol: Quote
Kinya Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dokładnie :evil_lol: Robi się coraz pewniejsza siebie, staje koło bramy i szczeka groźnie, nikt nie wie na co, ale szczeka:lol: Czasem zdarza jej się wyć, ale jak tylko się do niej zagada to od razu przybiega z tym swoim uśmiechem na pysiu. A pupskiem tak kręci, że trudno nałożyć lekarstwo na rany :lol: Quote
zuzlikowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Co tu zaglądam do Berci (haha,przypadkiem mojego Bethowena przemianowałam na ...Bercika:lol:, mąż czasami zwyzywa go...Bertold!), zmoczą mi się oczy...były dwie dziewczynki tak podobne do mojej Zuzi- Sawa i Berta! Obie juz są bezpieczne!:multi: Tak się cieszę!!! Niech dziewczynie szybko pogoją się rany na pupince! Powodzenia!!! Quote
ANETTTA Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 a czy cos wiadomo o tym benku co został .......... Quote
ANETTTA Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 SAMIEC: mamy tylko ta jedna fotkę ......czy ktos cos o nim wie plissssssssssss czy on tam jeszcze jest ............... :shake::shake::shake::shake: Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ten psiak wygląda pięknie! I jest młodziutki ,charakternik! Czy ktoś ma o nim informacje???? Quote
ANETTTA Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 TILL napisła tak Ten, którego ja widziałam nie wyglądał tak dobrze więc albo już innego widziałam, a ten zniknął albo jak ja widziałam to już bardzo zmarniał,ale fakt bardzo podobny Quote
Ada-jeje Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A ja przypuszczam ze to jest benek ktory trafil do schroniska 24.12.08. Quote
Kinya Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Z tego co widać to w umieralni jest w tej chwili jeden bernardyn, ale to nie ten: www.olkusz.pl - Olkusz w Internecie od 2002 roku, informacje, reportaże, forum, mapy :niewiem: Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Czy tam nie da się wejść i posprawdzać?:shake: Te benki z fotek to zupełnie inne benki! To ile ich tam może być?:shake: Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 cóż tu tak pusto?:shake::shake::shake: Nikt nic nie wie? Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 zuzlikowa napisał(a):cóż tu tak pusto?:shake::shake::shake: Nikt nic nie wie? :shake::shake::shake::shake: Quote
ANETTTA Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 SAMIEC: pokaz sie światu pięknotko Quote
ANETTTA Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 ale teraz to ja juz nie wiem ich jest tam więcej Schronisko w Olkuszu - www.olkusz.pl » Bernardyn - NR 276 Poniedziałek, 09 Luty 2009 , m. Olkusz [FONT=Arial]Zawartość mapy ©2009 Europa Technologies - Warunki korzystania z usługi[/FONT] [FONT=Arial]Mapa Satelita Hybrydowa [/FONT] PIES BERNARDYN PRZYJAZNY, ŁAGODNY CZEKA NA WŁAŚCICIELA! Quote
ANETTTA Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 dogomanko w Tobie nadzieja ...spr ile ich jest ....i w jakim stanie Quote
zuzlikowa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jeśli ... " PIES BERNARDYN PRZYJAZNY, ŁAGODNY CZEKA NA WŁAŚCICIELA! ..." po diabła go na takim kijsku trzymać???? Czy ci ludzie pogłupieli? Jeśli on teraz jest łagodny, to przy takim traktowaniu,niedługo nie musi być! Dogomanko...wiem ,że to duże wyzwanie,ale może uda Ci się zerknąć do tego schronu! Quote
zuzlikowa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cioteczki,zerknijcie proszę na strony olkuskiego schronu Schronisko w Olkuszu - www.olkusz.pl i zobaczcie jak tam traktowane są psy! Nawet te maleńkie są na tych drągach, a pisze się o pragnieniu kontaktu z człowiekiem...potrzebie domu...ale oni je zamęczą i nauczą strachu, i nieufności do ludzi!:-(:angryy: Nawet taki mały staruszeczek ...poznał miłość ludzi z olkuskiego schroniska:angryy:...tekst słodziutki...a rzeczywistość???? Na kijsko!!!!Byle dalej!!!! Rasa: inna Rozmiar: MAŁY Umaszczenie: ŁACIATY, STARSZY PIESEK NIE CHCE JUŻ MIESZKAĆ W SCHRONISKU. CZUJE SIĘ SAMOTNY! CHCE BYĆ PRZYTULANY I GŁASKANY A PRZEDE WSZYSTKIM KOCHANY. JEST ŁAGODNY PRAGNIE MIEĆ SWÓJ DOM I SWOJEGO CZŁOWIEKA DO KOŃCA ŻYCIA Komentarze(1) Quote
ANETTTA Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 słów brak ...................... Quote
Kinya Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cały Okusz :angryy: Ostatnio jak jechałam z Wawy do domu i zobaczyłam drogowskaz na Olkusz to od razu mi się skojarzył z jednym... Quote
Ada-jeje Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Benka juz nie ma w schronie, wczoraj jak bylysmy juz go nie widzialam. :shake: Quote
polciuaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 a może siedział w budzie? oby.:shake: Quote
polciuaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cholera,szkoda. No i jaki jest stan psów ? Quote
Ada-jeje Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nigdzie w budzie nie siedzial, bylysmy wczoraj obecne przy kolejnym liczeniu psow, zostal wydany ale nie pytalam czy poszedl do adopcji czy zabral go KTOZ. Quote
ANETTTA Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 noi dupa nic nie wiemy dzieki wam za pomoc Quote
Recommended Posts