Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Fritz napisał(a):

Mishka musiała sprawdzić czy woda już nadaje się do kąpieli :diabloti: i wytarzac sie w piasku:diabloti:

Fritz,no przecież chciałaś szkota pływaka!:eviltong: ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No fakt chciałam szkota pływaka niech sie wprawia mala:evil_lol: Dzis znow pobrodzila w pewnym stawiku i bardzo jej sie podoba widze kontakt z woda ,tylko potem sie zlosci ze jest mokra i wyciera o wszystko co ma pod reka lacznie z moja garderoba heeeh:lol:

Posted

Pochwalę się najnowszymi zdjęciami:
mokre szkoty

moja laleczka:loveu:

Wojenka patrzy przaz okno

:cool3:

i Macallanka:loveu:

Maka ma chorą wątrobę...:shake: :angryy:

Posted

Piękne wiosenne szkoty - wspaniałe panny!!!:loveu:
chyba my też zmobilizujemy się żeby pokazać nasze ostatnie zdjęcia
Z tą wątrobą to coś poważnego?(jakby z wątrobą mogło być lekko) - trzymamy kciuki za zdrowie Maki, niech szybko wraca do formy!

Posted

Kubik jest bardzo nieśmiały :eviltong: i woli fikać wśród krokusów niż afiszować się z całą swoją długością;) w związku z tym nie wiem jak się w Opolu wystawimy bo robi wszystko żebym nie mogła znaleść ringówki i żebyśmy jak najmniej ćwiczyli:angryy:

Posted

tutaj to tego nie widać ale my mieszkamy w tak pięknych "okolicznościach" ze oszaleć można:lol:
proszę oto mniej psów a więcej okoliczności:cool3:

tak mamy 300 m od domku w Zakopanem

no a teraz tam idziemy zanim się rozpada
a ringówki oczywiście dalej nie możemy znaleść :angryy:

Posted

aleś ty czujna!!!!:eviltong:
zgadza sie to szczota - bo troszkę na każdym spacerze uczymy się cierpliwości wystawowej min. podczesywania na ringówce- a ringówkę po ostatnim spacerze nam wcięło a tu raczej ringówki nie kupimy nigdzie:shake: i przygotowujemy się jak głupki na odwrotnej stronie smyczy:placz: nie wiem co jest grane tak jest przed każdą wystawą zaczynam podejrzewać ze moje terixy maczają w tym łapska:diabloti:

Posted

Murak super foty a i okolicznosci przyrody do pozazdroszczenia:) Mishka w weekend tez kawal Polski zwiedzila ,okolicznosci byly piekne :foty z Grudziadza:

Posted

no tak full wypass ale obawiam się że też na wystawie pokażemy sie tak włąśnie jak te barany:shake: istna rozpacz mówię wam chyba mojemu Kubikowi szajba wiosenna na mózg uderzyła jestem zrozpaczona!!!
Fritz - ale sobie fajnie zwiedzacie - taki zwiedzający szkot wygląda bardzo owszem owszem:razz:, w ogóle bardZo elegancki szkocik z niej rośnie no nie?

Posted

Murak elegantka to z niej wielka;) szczegolnie lubi wytarzac sie w ziemi przystroic chwastami ,ostami itpa najlepiej jak jest jakas woda to wejsc a potem wytarzac sie we wszystkim hehhe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

GRatulcje dla Matiska za debiut ,dla Kubusia za CWC ,Sandy i Kubika za osiagniecia w Opolu :laola: :laola: Moze ktos zamiesci wyniki calej stawki szkotow i opowie jak bylo?.:)

Posted

;) OPOLE 2006.....nitencja i scottieserwis

;).......szkociki które udało się ufocic na okalającym ringi balkonie......hihihihi

;)

;)....a tu szkocik Tomasza Prądzyńskiego z Kużni Raciborskiej

;)

Posted

;)

;).....nitencja i Matisek

;)......ale śliczna parka hodowlana :evil_lol: :evil_lol: ;)

;)...Matisek w ringu......:loveu:

;)....dziarski krok....:loveu: Matiska ;)

;)

Posted

[quote name='Fritz']Dzieki BOS super fotki !:)na Welsiarzy mozna zawsze liczyc:lol: reaguja najszybciej!

Fritz dzieki , staramy się jak możemy, choć tym razem pogoda nam sprawiła mniej kłopotu co rozmieszczenie ringów , spóżnienia , samemu trzeba było doglądnąć psa którego się wystawiało ...........i przecież jeszcze obowiązkowo trza z dogomaniakami pogadać........
........a na to jest najmniej czasu , bo każdy dopieszcza swego pupila.......;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...