Wojenka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Fritz napisał(a): Mishka musiała sprawdzić czy woda już nadaje się do kąpieli :diabloti: i wytarzac sie w piasku:diabloti: Fritz,no przecież chciałaś szkota pływaka!:eviltong: ;)
Fritz Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No fakt chciałam szkota pływaka niech sie wprawia mala:evil_lol: Dzis znow pobrodzila w pewnym stawiku i bardzo jej sie podoba widze kontakt z woda ,tylko potem sie zlosci ze jest mokra i wyciera o wszystko co ma pod reka lacznie z moja garderoba heeeh:lol:
Wojenka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Pochwalę się najnowszymi zdjęciami: mokre szkoty moja laleczka:loveu: Wojenka patrzy przaz okno :cool3: i Macallanka:loveu: Maka ma chorą wątrobę...:shake: :angryy:
Murak Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Piękne wiosenne szkoty - wspaniałe panny!!!:loveu: chyba my też zmobilizujemy się żeby pokazać nasze ostatnie zdjęcia Z tą wątrobą to coś poważnego?(jakby z wątrobą mogło być lekko) - trzymamy kciuki za zdrowie Maki, niech szybko wraca do formy!
Murak Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 wreszcie wiosna moje panny mama z synusiem mój truteń jamniczek bardzo poważny młodzieniec
Murak Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Kubik jest bardzo nieśmiały :eviltong: i woli fikać wśród krokusów niż afiszować się z całą swoją długością;) w związku z tym nie wiem jak się w Opolu wystawimy bo robi wszystko żebym nie mogła znaleść ringówki i żebyśmy jak najmniej ćwiczyli:angryy:
Nitencja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Murak to witamy w klubie :) na galerii grupy III zobaczysz co Tysio uwielbia robic niz wieszac sie na ringowce hihi
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Murak'] Murak, w jakich Ty pięknych okolicznościach przyrody mieszkasz :roll:. Zazdraszczam :cool3: :eviltong:
Murak Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 tutaj to tego nie widać ale my mieszkamy w tak pięknych "okolicznościach" ze oszaleć można:lol: proszę oto mniej psów a więcej okoliczności:cool3: tak mamy 300 m od domku w Zakopanem no a teraz tam idziemy zanim się rozpada a ringówki oczywiście dalej nie możemy znaleść :angryy:
Nitencja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 murak czy ty na tym zdjeciu to trzymasz szczotke w reku ??
Murak Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 aleś ty czujna!!!!:eviltong: zgadza sie to szczota - bo troszkę na każdym spacerze uczymy się cierpliwości wystawowej min. podczesywania na ringówce- a ringówkę po ostatnim spacerze nam wcięło a tu raczej ringówki nie kupimy nigdzie:shake: i przygotowujemy się jak głupki na odwrotnej stronie smyczy:placz: nie wiem co jest grane tak jest przed każdą wystawą zaczynam podejrzewać ze moje terixy maczają w tym łapska:diabloti:
Fritz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Murak super foty a i okolicznosci przyrody do pozazdroszczenia:) Mishka w weekend tez kawal Polski zwiedzila ,okolicznosci byly piekne :foty z Grudziadza:
zadziorny Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Wojtek'] Świetne zdjęcie! Wypas szkotów :lol: Powiem więcej - full wypas :evil_lol: :cool3: ;)
Nitencja Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Fritz ale Miska ladnie sie komponuje z otoczeniem :)
Murak Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 no tak full wypass ale obawiam się że też na wystawie pokażemy sie tak włąśnie jak te barany:shake: istna rozpacz mówię wam chyba mojemu Kubikowi szajba wiosenna na mózg uderzyła jestem zrozpaczona!!! Fritz - ale sobie fajnie zwiedzacie - taki zwiedzający szkot wygląda bardzo owszem owszem:razz:, w ogóle bardZo elegancki szkocik z niej rośnie no nie?
Fritz Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Murak elegantka to z niej wielka;) szczegolnie lubi wytarzac sie w ziemi przystroic chwastami ,ostami itpa najlepiej jak jest jakas woda to wejsc a potem wytarzac sie we wszystkim hehhe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Fritz'] Małe polowanko na łabędzia :cool3: :evil_lol: :diabloti:
Fritz Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 GRatulcje dla Matiska za debiut ,dla Kubusia za CWC ,Sandy i Kubika za osiagniecia w Opolu :laola: :laola: Moze ktos zamiesci wyniki calej stawki szkotow i opowie jak bylo?.:)
bos Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ;) OPOLE 2006.....nitencja i scottieserwis ;).......szkociki które udało się ufocic na okalającym ringi balkonie......hihihihi ;) ;)....a tu szkocik Tomasza Prądzyńskiego z Kużni Raciborskiej ;)
bos Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ;) ;).....nitencja i Matisek ;)......ale śliczna parka hodowlana :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)...Matisek w ringu......:loveu: ;)....dziarski krok....:loveu: Matiska ;) ;)
Fritz Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Dzieki BOS super fotki !:)na Welsiarzy mozna zawsze liczyc:lol: reaguja najszybciej!
bos Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Fritz']Dzieki BOS super fotki !:)na Welsiarzy mozna zawsze liczyc:lol: reaguja najszybciej! Fritz dzieki , staramy się jak możemy, choć tym razem pogoda nam sprawiła mniej kłopotu co rozmieszczenie ringów , spóżnienia , samemu trzeba było doglądnąć psa którego się wystawiało ...........i przecież jeszcze obowiązkowo trza z dogomaniakami pogadać........ ........a na to jest najmniej czasu , bo każdy dopieszcza swego pupila.......;)
Recommended Posts