carolinascotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Fritz- a na kaloryferze kocik sypia?
SzOlka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ale ja tam nic wiecej nie widze, no chyba, ze do swojej szafy bym zagladnela:angryy: , po prostu idealnie wsio na swoim miejscu jest, inaczej, jak by mi ktos chcial porzdki zrobic:mad: wtedy nic bym nie znalazla
carolinascotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 o rety - przypomniałam sobie, jak bedąc nastolatką padałam ofiarą maminych albo babcinych porządków...potem przez kilka dni nie mogłam NICZEGO znaleźć :)
Fritz Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No dobr dziewczyny ide spac ,zamykam rozne yahoo i inne programy ,slodkich snow:)do jutra:loveu:
carolinascotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Fritz- pięknych snów!!! Ja też uciekam - SzOlka dobranoc :)
SzOlka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no to na dobranoc z innej paczki durnowatenka terrierka sikusia mojego TZ-ta SISI, kto wie o co jej chodzi? http://s93.photobucket.com/albums/l6...=sisimovie.flv :loveu: :lol: :evil_lol: :loveu: :lol: :lol:
bos Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hej dziewczyny.......miłego dnia zyczę ...i reszty weekendu :multi: Fritz........ta twoja pływaczka to lepsza od Otyli Jędrzejczak......a już napewno porusza się z wiekszą gracją.......:multi: :multi: :loveu: :loveu::lol: :lol: carolinascotties........ale legowisko ....potężne......iście szkockie :eviltong: :loveu::lol:
goranik Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Fritz']No to zaczynamy wspomnienia mile ,(ogladac lepiej z glosem)MRUCZACY SZKOT MISHKA: Fritz!! SUPER :loveu:
T.A.Scotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='carolinascotties']Alez ona pięknie pływa!!! moje starsze Szkoty nie chcą pływac..Koka od razu idzie na dono- a Kluska daje się wciągać falom... :( może maluchy będą pływać Fritz- czy Mishka szybko się męczy pływając?... Czyli trzeba tak...
dorota07 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mishka ja ścigacz w tej krystalicznej wodzie posuwa...
bos Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No wreszcie mogę zdjęcia wkleić........ Oto mała NESSTI ze Szkockiej Gwardii :loveu:.....myszor na razie ma się dobrze ....ale żywot jego jest policzony :lol:....niebieskooka NESSTI :razz:.....a tu z nową Panią :razz:
T.A.Scotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No proszę, dziewczynka jak się patrzy...Bos a co z tym RPA???
bos Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :lol:........małe sliczności z zaciekawieniem przyglądało się zielonym listkom.....jak by chciała powiedzieć że w zielonym jej do twarzy.....a raczej do pyska....:eviltong: :lol:........ :lol: :loveu:.......a niebieskookiej na niebieskim równie dobrze jak w zieleni :loveu:.....a mnie to tu nikt nie podskoczy....... :evil_lol:......no ...tylko spróbuj..... :multi: :cool3:ENDE
bos Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 T.A.Scotties napisał(a):No proszę, dziewczynka jak się patrzy...Bos a co z tym RPA??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::siara: :hmmmm: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
Nitencja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 widze ze wlascicielka tez wyglada na szkotke :) super :multi: a mala wzrok ma powalajacy hihi :evil_lol:
dorota07 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no i znowu wymiękam Bos Ty już jak Nina zarażasz:mad:
T.A.Scotties Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jeszcze sam do końca nie zarazony, a zaraża...Nosiciel musi jest!
Magicnesca Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Jeszcze sam do końca nie zarazony, a zaraża...Nosiciel musi jest! Masz Asiu rację Bos jest niebezpiecznym nosicielem "szkociej zarazy":evil_lol: on poprostu jest juz duszą oddany tej rasie:razz: Jak mój Andrzej ,który zdurniał na punkcie małej Nitecji (jeszcze nie wymyslił jej imienia -woła ja klucha):crazyeye: Andrzej juz nie mówi inaczej moja suczka:mad: ,chyba rośnie nam nastepny szkociarz pełną duszą:evil_lol: Byście go widzieli jak :roflt: nawet na podłodze się tarza z małą:crazyeye: :multi:
Fritz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='SzOlka']no to na dobranoc z innej paczki durnowatenka terrierka sikusia mojego TZ-ta SISI, kto wie o co jej chodzi? http://s93.photobucket.com/albums/l6...=sisimovie.flv :loveu: :lol: :evil_lol: :loveu: :lol: :lol: SzOla nie chodzi cos mi ten link ,od wczoraj probuje i nic! moze moj komp zle dziala?
Fritz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='T.A.Scotties']... Czyli trzeba tak... hihihi super fotka:) :lol: :lol: ale pojetne sa te szkociki ,potem juz kolo zostaje na brzegu:P
Fritz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='bos'] Fritz........ta twoja pływaczka to lepsza od Otyli Jędrzejczak......a już napewno porusza się z wiekszą gracją.......:multi: :multi: :loveu: :loveu::lol: :lol: heheh dziekuje :) oj porusza sie porusza :) Niesamowity byl ten pierwszy moment jak sama (za mna :) wlazla do wody i stracila grunt ,okazalo sie ,ze trzeba plywac) no i poradzila sobie:) fajne dzwieki wydawala podczas plywania ,ale malo slychac na filmie , moze na tym troche lepiej bedzie: MISHKA PLAVAK MALY W CRO 2006 cd2: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ps: Magicnesca mam nadzieje ze sie spodoba filmik , wstawiam plywajaca Mishe tak jak Ci obiecalam kiedys:)pozdrawiamy:) ps2: Carolina milego dnia ,spodoba sie mam nadzieje tez :P :)
dorota07 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 mi też nie otwiera się link od SzOlki ale Mishke oglądnęłam , szkoda że tam nie było piaseczku dowtarcia się....ale woda super, gdzie to było?
Recommended Posts