Sweet Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Dziękować :loveu: Zarośnięty? Tylko troszkę :eviltong: Jeszcze trochę jak nie zwiąże mu kucyka to nic nie będzie widział, ale to szczegół :evil_lol: Laki ma 4.5 m-ca troszkę:eviltong: hehe:D mój na szczęście widzi zresztą grzywkę mu podcięłam:diabloti: oj ale on jest malutki:loveu::loveu:... kiedy mój miał tyle...:roll::eviltong: Quote
Sweet Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Karolina&Lucky napisał(a): Oj wcale nie tak dawno :eviltong: Mój też rośnie i rośnie z dnia na dzień :p Już nawet na łóżko umie wskoczyć :evil_lol: Niedługo ja będę zazdrościła takich małych czarnych kuleczkek :loveu: Dawno dawno:eviltong: juz 4 lata prawie:diabloti: heh:D takie małe kulki są wspaniałe:D chciałabym jeszcze jedną taką ale tym razem białą:eviltong: a Lucky ma rodowód ? bo tak się zastanawiałam pewnie nie jako pierwsza pytam :eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://images47.fotosik.pl/77/f7990516bf77e425med.jpg szybko rośnie to mu się trochę zarosło:evil_lol: Quote
Karolina. Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejka :loveu: witamy sie:multi::loveu: Hej wam :cool3: Gosia2406 napisał(a):Witamy się wieczorowo. Witamy się popołudniowo :loveu: U nas pięknie świeci słoneczko, Zaraz wyruszamy na spacerek :multi: Sweetaśna napisał(a):Dawno dawno:eviltong: juz 4 lata prawie:diabloti: heh:D takie małe kulki są wspaniałe:D chciałabym jeszcze jedną taką ale tym razem białą:eviltong: a Lucky ma rodowód ? bo tak się zastanawiałam pewnie nie jako pierwsza pytam :eviltong: 4 lata- toć to przecież niedawno :lol: Ja też bym chciała jeszcze jedną kulkę :loveu: Ale na razie muszę skupić się na Lucky'm, poświęcić mu jak najwięcej czasu. Może kiedyś, jak będzie starszy...:loveu:( i jak się mama zgodzi :diabloti: ) Lucky nie ma rodowodu :oops: Kasia&Rika napisał(a): http://images47.fotosik.pl/77/f7990516bf77e425med.jpg szybko rośnie to mu się trochę zarosło:evil_lol: No też fakt :lol: Wiecie co? Wczoraj jak wracałam ze sql, to zatrzymał się koło mnie samochód i jakaś pani pytała, czy nie widziałam gdzieś w okolicy owczarka niemieckiego bo jej uciekł. Ja zgodnie z prawdą powiedziałam że nie, no i ona odjechała...I właśnie dopiero jak odjechała pomyślałam, że mogłabym chociaż wziąć od niej numer telefonu, gdybym go zobaczyła to bym ją zawiadomiła... Zła jestem na siebie, że nie pomyślałam o tym wcześniej... ehh... Wyobrażam sobie co ona przeżywa... Mam nadzieję że się znalazł... Quote
Karolina. Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Mam fajny filmik z dzisiejszych szaleństw, ale jak wgram go na youtube, to jest strasznie niewyraźny, pomimo że na kompie jest ok. Buu...:angryy: A myślałam że wam pokaże :roll: Quote
Izuuus Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A zobacz jak będzie na p a t r z . p l bez spacji :cool3: Quote
Karolina. Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Izuuus napisał(a):A zobacz jak będzie na p a t r z . p l bez spacji :cool3: Już patrze :lol: ... ... Też niet. Zaraz spróbuje jeszcze inaczej :cool3: Cortezik_82; 11938753 napisał(a): Cześć:multi: Hej :grins: Quote
Karolina. Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Chyba tak będzie najlepiej, chociaż i tak jakość jest przeciętna :roll: View My Video U nas tak jak widać - w połowie zima w połowie wiosna ;) [SIZE="1"]Piosenka nie jest dobrana przypadkowo :lol: Quote
Izuuus Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Boski filmik, Lucky biega jak opętany :evil_lol: Quote
Karolina. Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Izuuus napisał(a):Boski filmik, Lucky biega jak opętany :evil_lol: No :lol: On tak często :lol: Jak nie na dworze to w domu :p I weź tu takiemu zdjęcie zrób, jak on ciągle w ruchu :eviltong: Wszyscy o nas zapomnieli, nikt nas nie odwiedza, buuu :placz: Quote
laurin Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cześć:loveu: Ale z niego błyskawica :evil_lol: Moja Fibka też czasem tak biega z Szymusiem:evil_lol: I fajnie dobrałaś piosenkę:cool3: ja mam taką w albumie Szymusia:p Quote
Kaya93 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Karolina&Lucky napisał(a): Wszyscy o nas zapomnieli, nikt nas nie odwiedza, buuu :placz: Jak to zapomnieli :mad: a my :roll: odwiedzamy Was codziennie:loveu: tylko nie zawsze pozostawiamy ślad po sobie :oops: ale sie staramy:cool3: Całuski dla szłodziaka:buzi: Quote
Skibka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Witamy! Super filmik ale głupawki dostał.:evil_lol: I piosenka dobrana pod jego imie.:loveu: Quote
Gosia2406 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jak to prawie nikt was nie odwiedza?:mad:.My was odwiedzamy codziennie:Rose: Quote
Sara_i_Aris Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 My też przyszliśmy z odwiedzinami :calus: Quote
laurin Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 http://images47.fotosik.pl/82/19fd0b333867a117med.jpg super minka :loveu: Quote
Karolina. Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Wchodzę na dogo, a tu co? Niespodzianka! Tyle odwiedzin :loveu::lol::loveu: Cześć wszystkim To chyba muszę jakieś specjalne fotki wstawić :cool3: Z jęzorkiem :loveu: :loveu: :loveu: I jeszcze jedna wiadomość: [SIZE="6"]:loveu: Lucky wczoraj skończył 5 m-cy :loveu: Już niedługo będzie miał pół roku:crazyeye: Szybko zleciało :loveu: Skoro taka ważna data, to imprezka. A skoro imprezka to nie może odbyć się bez tańców wygibańców :evil_lol: :lol::lol::lol: Quote
Sweet Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 hej:loveu: http://images47.fotosik.pl/82/19fd0b333867a117med.jpg boskie:loveu::loveu: o już 5 miesięcy:loveu::lol::lol: zanim się obejrzysz będzie miał rok potem dwa:):eviltong: Mój już za niecały miesiąc 4 lata kończy:diabloti: muszę prezent wymyślić:evil_lol: a tak co u was??:D Quote
Recommended Posts