Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo napisał(a):
zapros na naleweczke, to jeszcze lepsze forki wyjda :diabloti:

hahaha :turn-l: "forki" a może faworki hahahahahahaaa ale mnie rozbawiłas tą literówką :megagrin::megagrin:

wychodzi że bedzie naleweczka i faworki ... :cool3::cool2:

Posted

jayo napisał(a):
Owieczka, gdzie Lateczka ma ogloszenia ? Czy jeszcze nie dawalysmy?

Na wątku kruszewskim lika wkleiła linki gdzie dała jej cały zestaw ogłoszeń

• 4 weeks later...
Posted

Hmmm :p
I Łateczka w niedzielę pojechała do swojego domeczku :loveu:
Nikt się nie chwali - nie ładnie Jayo :mad: Ja rozumiem że maiałaś sprzątania w aucie ( Łateczce się ciut ulało :evil_lol: ) ale takich wieści nie powinno się ukrywać.

Posted

Owieczka napisał(a):
Hmmm :p
I Łateczka w niedzielę pojechała do swojego domeczku :loveu:
Nikt się nie chwali - nie ładnie Jayo :mad: Ja rozumiem że maiałaś sprzątania w aucie ( Łateczce się ciut ulało :evil_lol: ) ale takich wieści nie powinno się ukrywać.

Nie dokuczaj, ulewanie to normalka w transporcie :evil_lol:

Ale mialam nadzieje, ze maja napisze wiecej - zaraz ja wezwe do odpowiedzi :mad:

Posted

Łateczka ma na imię Tosia. Mieszka w malutkim domku z malutkim ogródeczkiem. Jest towarzyszka życia bardzo sympatycznego małżeństwa. Myślę, że będzie miała spokojne życie i że bedzie kochana, a to najważniejsze.
Jestem zaproszona w odwiedziny i mam zamiar w niedługim czasie skorzystać z tego zaproszenia. Postaram się wówczas zrobić kilka fotek.

Posted

maja602 napisał(a):
Właśnie rozmawiałam z właścicielką Tosi. Państwo są bardzo z niej zadowoleni i Tosia chyba też, bo nie odstępuje swoich właścicieli.

:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

W poniedziałek byłam z wizytą u Tosi. Sunia ma się dobrze ale niestety ze spaceru przyniosła kleszcza. Wet. usunął drania i zrobił badania na babeszję. Wynik badań OK. Państwo obiecali, ze Tosię zabezpieczą na przyszłość.

• 2 months later...
Posted

Wczoraj odwiedziłam Tosię i jej Rodzinę. Sunia wygląda na zadowoloną z życia. Jest zadbana i czyściutka. Państwo bardzo ją chwalą. W czasie wizyty Tosia pokazała, że to jej ogródek i przepędziła intruzów na rowerach.
Krótko mówiąc jest OK. Będą zdjęcia.