ElzaMilicz Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='sleepingbyday']fuga wygląda jak mix kolaka z akitą ;-) Tak, ten podkręcony ogon jest obłędny. :lol: Miałam dziś pierwszy telefon w jej sprawie. ;) Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jakis sensowny? czyli ruszyło, to dobrze. ja mam oftopik. rozczarowujący do ludzi. http://www.dogomania.pl/forum/f28/murzyn-zrobil-swoje-134833/ Quote
ostatniaszansa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Tak, ten podkręcony ogon jest obłędny. :lol: Miałam dziś pierwszy telefon w jej sprawie. ;) :multi: tak skaczę z radości z powodu Fugi, która tak naprawde miała na imie Tina , pytała dzisiaj o nią pracownica przytuliska o.sz. Musze pokazac Jej te zdjęcia . fuge widziałam 4 razy za każdym razem wskakiwała mi na ręce i tak ją nosiłam :lol: raz za to dostałam opieprz od BW...nieważne. Tak jak Chandler po raz pierwszy widzę postawione uszy u Fugi. Chandler , Elza.. dziękujemy:loveu: Quote
ostatniaszansa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='sleepingbyday']jakis sensowny? czyli ruszyło, to dobrze. ja mam oftopik. rozczarowujący do ludzi. http://www.dogomania.pl/forum/f28/murzyn-zrobil-swoje-134833/ W Boguszycach u BW są jeszcze Bez Imienia i Lesław, ich siostra Lesia ogłoszona przez nas w Metrze znalazła dom w Mysłowicach . Może uda się w sobotę zrobić im nowe zdjęcia ? Quote
ElzaMilicz Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Mamy domek w Katowicach. Został sprawdzony dziś. ;) Pani Monika chciałaby osobiście poznać Fugę i wtedy podjąć ostateczną decyzję. Jeśli wszystko pójdzie dobrze zobaczymy się za tydzień. Quote
mgie Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Dom w Katowicach-byłoby wspaniale. Ja również miałam dodać zdjęcia do ogłoszeń,ale miejmy nadzieje ,że nie trzeba będzie.;) Quote
Isadora7 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Mamy domek w Katowicach. Został sprawdzony dziś. ;) Pani Monika chciałaby osobiście poznać Fugę i wtedy podjąć ostateczną decyzję. Jeśli wszystko pójdzie dobrze zobaczymy się za tydzień. To ja wlazłam aby zdjęcia pobrać do aukcji a tu taka wiadomość. Super jednak psiaki z tymczasów mają większe szanse. Cóz wykorzystam layout na innego psiaka. A jakby niedaj co... to oczywiście aktualne. Quote
Chandler Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i dobre myśli przesyłam...:-) Quote
ElzaMilicz Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Fuga pojechała dziś do domu. Pani Monika przyjechała po nią z Katowic. Sama przyznała, że emocje wzięły górę i połowa rzeczy, o których mówiłam wogóle do Niej nie dotarła. :evil_lol: Dla kobiety z zacięciem pedagogicznym ułożenie psa nie powinno być problemem. ;) Miło było usłyszeć z ust opiekunki, że jeszcze długa droga przed nimi. Ma się rozumieć- droga do doskonałości. :cool3: Kto tu rządzi ? :razz: Teraz to już tylko czekamy na zdjęcia z nowego domku. :) Quote
Isadora7 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Królewska uroda, królewskie tło - Fugo idź już zawsze przez Życie swoją Drogą Szcześliwości http://images40.fotosik.pl/97/e090dd9df054a12fmed.jpg Quote
sleepingbyday Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ależ njus! ależ z fugi farciara!!! pani będzie w kontakcie może? Quote
Chandler Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Brawo Fuga!!! Dziękuję Ci Elza :-). Czy już można przenieść wątek i zmienić tytuł? Jeżeli tak, to czy może ktoś napisać do Kamy, żeby to zrobiła - Ona jest autorką wątku? Jestem teraz mało na dogo i bardzo przepraszam za wydawanie dyspozycji, ale siła wyższa.... muszę spadać. Czekam na fotki i info, bardzo jestem ciekawa, jak tam nasza uszata Fuga daje sobie radę :cool3:. Quote
sleepingbyday Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 zdecydowanie - brawo fuga!!!! dziekuję elza za pomoc tej szałwile. Quote
Isadora7 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='mgie']Są jakieś wieści z nowego domu :cool3:? Też ciekawa jestem Quote
ElzaMilicz Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Myślę, że obie są szczęśliwe. :p Pierwszy sms zaczynał się od słów "To cudna psica..." Dalsze wypowiedzi też są w takim tonie. Monika ma z Fugą jeden mały problem, który problemem nie jest. ;) Sunia znosi jej obuwie na swoje posłanie gdy zostaje sama. Drugi- Fuga nie zawsze wraca na zawołanie. Z tą drobnostką nowa opiekunka poradzi sobie na pewno. ;) Fuga uwielbia dzieci, pędzi do nich jak po ogień. Quote
Isadora7 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Myślę, że obie są szczęśliwe. :p Pierwszy sms zaczynał się od słów "To cudna psica..." Dalsze wypowiedzi też są w takim tonie. Monika ma z Fugą jeden mały problem, który problemem nie jest. ;) Sunia znosi jej obuwie na swoje posłanie gdy zostaje sama. Drugi- Fuga nie zawsze wraca na zawołanie. Z tą drobnostką nowa opiekunka poradzi sobie na pewno. ;) Fuga uwielbia dzieci, pędzi do nich jak po ogień. Dzięki za wiadomości. A co do znoszenia obuwia... znam to :). Mój nieżyjący już jamniś tak robił. A jak zaczęłam chować do szafki było piekiełko. Odpuściłam. Nie niszczył ich po prostu znosił i spał na nich. Quote
mgie Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Zdjęcia super,widać ze Fuga szczęśliwa.:smile: To co, teraz taki sam domek dla Fabii,Dziny i Gwiazdy?:cool3: Quote
sleepingbyday Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 szczęście na pysku - czego więcej trzeba :p? Quote
Chandler Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Widać, że obie dziewczyny są baaaaardzo szczęśliwe :-). Ciągle myślę o tym, jak niepewnie czuła się Fuga w Boguszycach, te uszy trzymane przy głowie... Teraz to zupełnie inny pies i ten roześmiany pychol :loveu:. Mam nadzieję, że Pani poradzi sobie z energiczną małolatą, co to lubi buty i ma własną koncepcję spacerów i trzymam za to kciuki. Napisałam do Kamy2, żeby zmieniła tytuł wątku i poprosiła o przeniesienie go do nowego działu. Z radością usuwam też ze swojego podpisu baner Fugi, która nie jest już sama! Quote
Chandler Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ekhm... Przyszłam odkurzyć wątek Fugi :cool3:. Cuuuudnie by było, gdyby tak dało się choć parę słów o małej przeczytać... da się spełnić za czas jakiś moje marzenie Elzo? Nie marudzę, tylko tak sobie nieśmiało pytam...;) Quote
ElzaMilicz Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Chandler']Ekhm... Przyszłam odkurzyć wątek Fugi :cool3:. Cuuuudnie by było, gdyby tak dało się choć parę słów o małej przeczytać... da się spełnić za czas jakiś moje marzenie Elzo? Nie marudzę, tylko tak sobie nieśmiało pytam...;) Jasne, ale niedługo koniec roku szkolnego- Monika ma mnóstwo pracy. Z pewnością odezwie się, w swoim czasie. :) Quote
Chandler Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Fajnie! Bardzo jestem ciekawa, co Fugi, ale wytrzymam ;) :lol:. Quote
Recommended Posts