Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten psiak który mnie i Pawła zauroczył to Twój francuski przyjaciel Manu

Fajnie że jedziecie -w zeszłym roku też rozmawialiśmy w Sobótce pewnie nie zabardzo mnie kojarzysz :( ale się przypomnimy na zawodach!

A już chyba wiem ! :angel: Po "Prezentacji" Was skojarzyłam... :D

...poznaliśmy się w Jakuszycach..? 8) :wink: (dobrze mi sie wydaje ?... :roll: )

Posted

myślę , że dobrze kojarzysz :D Mój Paweł jest troszke przerośnięty :wink: i trudno go nie zauważyć , zresztą nasz DINO też zapada łatwo w pamięć bo też mu się przerosło :angel:

Posted

myślę , że dobrze kojarzysz :D Mój Paweł jest troszke przerośnięty :wink: i trudno go nie zauważyć , zresztą nasz DINO też zapada łatwo w pamięć bo też mu się przerosło :angel:

Posted

Posted

Rany, ale Ty duble sadzisz.. :lol:

Klikaj "Wyslij" tylko raz - no mater what ! 8) Post już będzie na pewno, możesz wejśc z powrotem na topik i sprawdzić 8)

Posted

Nie chce Was martwic, ale tego roku jest tam (gdzie wieczór itp.) zajętych przez Henia Marca 40 miejsc - i on nimi rozporządza... To dla sędziego, weta, organizatorów, pomocników i maszerów, co zdążą....

Ja i Runa parę dni temu zostałyśmy upchnięte jako ostatnie... :roll:

Posted

Skoro tam juz miejsc nie ma to ja wracam na noc do domu. Jakby ktos chcial to ja naprawde zapraszam do siebie,zwlaszcza,ze komara pokoj bedzie wolny i kawalek mojej podlogi 8)

Posted

ja jednak bede spala we wroclawiu w domu i bede dojezdzac rano. Startuje oczywiscie w velo z Aqua :)

ps.jest juz gdzies jakis formularz zgloszeniowy?

Posted

hej

czy ktos z warszawy lub z okolic nie wybiera sie na zawody???

bardzo bym chiała pojechać ale moja ekipa pojachała do francji na MŚ wiec jeśli sie z kimś na benzynke nie złoże to chyba polegne a nie pojade....

chyba mam auto a napewno mam psią przyczepke :D

wiec....