Jump to content
Dogomania

[Katowice] Sektorek zamieszka w Czestochowie oby to byl ostatni przystanek !!!

Recommended Posts

Posted

przypominam ze staram sie zebrac pieniadze na sterylizacje pitbullki Tary - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaskie-pitbullka-tara-zbieramy-na-sterylke-hotel-kazda-pomoc-mile-widziana-132007/index4.html#post11861787[/URL]

[B]Mosii potrzebuje info ile kosztuje u waszego weta sterylka bo musze wiedziec ile zebrac !!!![/B]

na chwile obecna mamy [B]0 zl[/B] ... super prawda ...

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']o kurcze nie wiedziałam, że to Wasz Sektorek - widziałam go u mossii - siedział sobie w klatuni, miziać sie chciał, a tu taki klops :shake:[/quote]

ale Sektor nie siedzi u Mosii :hmmmm:

Posted

[B]potrzebne sa porzadne foty Sektora ktore oddadza jego urode !!! bo poki co nikt do mnie nie dzwoni z ogloszen a mysle ze przy dobrych zdjeciach cos by moze ruszylo ;) ja jak cos moze moglabym podjechac w jakis dzionek i sprobowac cos fajnego pstryknac :grins:[/B]

Posted

coś ostatnio cisza straszna u sektorka...i to od dłuższego czasu.
faktycznie, dawno nie było o nim wieści ani zdjęć :roll:
ciekawe jak sobie radzi w dt...i jak sobie z nim radzą;)

[SIZE=1]też mi się pomyliło ze sektor nadal u mosii[/SIZE]:evil_lol:

Posted

Aneta ponawiam prośbe !!!

[B]potrzebne sa porzadne foty Sektora ktore oddadza jego urode !!! bo poki co nikt do mnie nie dzwoni z ogloszen a mysle ze przy dobrych zdjeciach cos by moze ruszylo ;-) ja jak cos moze moglabym podjechac w jakis dzionek i sprobowac cos fajnego pstryknac [/B]

Posted

z mojej wstępnej oceny wynika, ze dt zanadto Sektora rozpieszczał i mimo chęci- nie wyszło:roll:
Amikat przywiozła go dzis wieczorem

Posted

Wczoraj zrobiłam rundę katowice - żedowice - Piaski - Katowice.
Sektor trafił dzięi temu ze Mosi sie zgodziła z powrotem do niej.
Kiedy go odbierałam od Moniki która nie chciała sie poddac do końca - Sektor szalał. Skakał na mnie , na monikę, szlał na smyczy, wył. Klatkę kenelową ROZWALIŁ po prostu......

Mosi ma świętą rację - dom tymczasowy za bardzo rozpieścił..... a Sektor to wykorzystał.

• 2 weeks later...
Posted

ja mialam ostatni strasznie zabawny przypadek zapytania o Sektora :angryy:
pierw dostalam maila o tresci:

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#333333]zwracam sie z pytaniem gdzie mogłabym sie z panstwem skontaktowac i ewentualnie odebrac psa? [/COLOR][/SIZE][/FONT]

wiec odpisalam standardowo ze pies do adopcji jest po wczesniejszej wizycie przedadopcyjnej i takie tam ;)

po czym w czwartek dzwoni do mnie owa osobka ze ona zamowila sobie psa :-o wiec pytam ktorego dokladniej, po dluzszej chwili udalo mi sie wywnioskowac ze o Sektora chodzi, pytam owa osobke skad dzwoni a ona pyta osoby obok " skad ja dzwonie? " no poprostu mialam ochote rozlaczyc ten telefon :-o dobra pytam wiec czy ma doswiadczenie z psami i rasa bo pies moze trafic tylko w odpowiedzialne rece osoby z doswiadczeniem, ona ze nie ale jej sie spodobal i se go zamowila normalnie :angryy: ech ...