Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='komar']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

mmm co za spojrzenie:eviltong:normalnie rozbierasz mnie wzrokiem:evil_lol: lubie tak:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']lece się uczyć;P o 12 mam koło z MBM-u II:cool1:

dobrołnoc;)[/quote]

Powodzenia Skarbie:loveu: :evil_lol:dobranoc:buzi:

Posted

[quote name='olekg89']Romantiś widze tutaj kwitnie:cool3:Anka odtrącona przeze mnie szuka pocieszenia:lol:[/quote]

nie mów na głos, że mnie odtrąciłeś, bo mi przykro..:-(:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja mogę dopiero zarezerwować jak będziesz pewna. Bo w momencie rezerwacji ja muszę później za to co zarezerwowałam zapłacić. :roll: Chyba, że zapłacisz, a najwyżej nie przyjedziesz :roll::roll:

Posted

[quote name='Estera']Dzieńdoberek śiściuśkim :loveu: :evil_lol:

Aniusiu ja Cie przygarnę :loveu:[/quote]

Wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczyć:loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']tak jak i wczoraj- olka nie ma, wątek umiera :evil_lol:[/quote]
Olka nie ma, basiakondom wyjechała i nie ma się kto kłócić :cool3: tylko my ociekające zajebistością zostałyśmy:evil_lol::loveu:

Posted

Boshh....głupie pytanie gdzie wszyscy i już się każdy ujawnił :evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Olka nie ma, basiakondom wyjechała i nie ma się kto kłócić :cool3:[/quote]:roflt:

Posted

[quote name='Dog']może ktoś sie do Nas przyłączy na skype ( do mnie i Estery) bo sie nudzimy :diabloti: :evil_lol:[/quote]Magda!:mad: Inteligentni ludzie się nie nudza!!!. My po prostu z kimś z chęcią porozmawiamy :loveu:

Posted

[quote name='Estera']Magda!:mad: Inteligentni ludzie się nie nudza!!!. My po prostu z kimś z chęcią porozmawiamy :loveu:[/quote]

Esti, drobna literówka :evil_lol: