Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Ale rozmawiałem z Martą i powiedziała ,że z Filipkiem Lorien nie powinno być problemu.A klatka to przy okazji będzie.Ale wiem jakie psy mają Lorien i Gloria.Ada nie zwraca uwagi na psy ,filipek też.Więc Ares nie miałby powodu ciepać się na nie.
Karina-i kto tu się zachowuje jak przedszkolak?Przecież nic ci się nie stanie jak będziesz z basiąkondom w domku.Ona nie ma nic przeciw temu.
Dobra załatwione Karilka idzie do kondomka ,dogomanka i maxówa.MArta do Lorków i Glorków.I będzie super.[/quote]

a to co innego jak z nia rozmawiales :lol:
no i git
bedzie super :cool3:

Posted

Z tego co wiem, to maksowa ma nie dużego psiaczka.

Nie sadzę, żeby był konfliktowy.

Chcę być z Glorią i Lorien w domku.
Tak było ustalone na początku i tak ma być.
Nie mogę być przemeldowana. Kropka.

Posted

[quote name='Estera']To Anka jest od takich rzeczy :eviltong:[/quote]

ja jestem od wszystkiego:loveu:

[quote name='olekg89']Anka to ssak leśny:diabloti:A nie organizator ,poza tym nikt nie jest tak mądry i zaradny jak ty:cool3:[/quote]

Ty uważaj sobie, bo ja jestem BorSuka i Ci mogę krzywdę zrobić:evil_lol:

[quote name='Karilka']
Niestety chce być z Glorią i Lorien.[/quote]

"bo zrobie taki raban i tak się rozgrymaszę...!" :eviltong: ale masz problem:roll:

Posted

więc po pierwsze nie mam bischonowatej kulki, maks sobie wyprasza :eviltong: i nie jest biały!! hmmm chyba aż tak nie osiwiał :cool3::placz: a jeśli chodzi o jego charakterek to zależy jaki obcy pies jest czy człowiek. Także bardzo ważna jest moja reakcja... jeśli maks czuje, że jestem w niebezpieczeństwie lub sie boje hehe to zaczyna warczec i glosno szczekac (jak go ciagne, albo gdy jest spuszczony i w czasie gdy obwąchuje sie z innym psem ja go probuje zlapac wtedy atakuje). Jednak, gdy trzymam luźno smycz, bądz maks jest spuszczony i wołam go kiedy gada z innym psiorem wtedy jest grzeczny, czesto nawet nie zwraca na psa uwagi... ale musi czuc bezpieczenstwo. W każdym razie na zlocie bd jesli spuszczony to na poczatku w kagańcu, niech najpierw sie zapozna z psiorami i bd wszystko wiadomo jesli jakis nie bd mu odpowiadal :lol: mam nadz ze zrozumiale napisane :eviltong:

Posted

Z tych waszych rozmów możnaby książke napisać.xdd

Ku ścisłości-ja psa nie biorę, i Basia chyba też więc u nas w domku bedzie miała psa tylko Maksowa.:razz:

Olek- bardzo się cieszę,że jeszcze nie zostałam jakąś kondomanką czy czymś takim.:evil_lol:

Basiu- widzisz,nikt nas nie kocha.:placz::placz::placz::mad:

Posted

[quote name='dogomanka_']Z tych waszych rozmów możnaby książke napisać.xdd

Ku ścisłości-ja psa nie biorę, i Basia chyba też więc u nas w domku bedzie miała psa tylko Maksowa.:razz:

Olek- bardzo się cieszę,że jeszcze nie zostałam jakąś kondomanką czy czymś takim.:evil_lol:

Basiu- widzisz,nikt nas nie kocha.:placz::placz::placz::mad:[/quote]
buahaha kondomanka, nie no moja droga, sama sobie teraz przezwisko wymysliłaś, lol:evil_lol:

Posted

A moje są tak ułożone, że smyczy nie potrzebuje:eviltong: będą tak grzeczne i tak cicho, że nawet ich nie zobaczycie:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']to ja tez juz na zapas pisze ze Mayka jak bedzie uwiązana to na łańucuchu i obrozy łańcuszkowej, bo wszystko inne zżera :evil_lol:[/quote]
tez mialam taki problem , sucz przegryzala smycze, obroze i wystarczylo kupic smycz i obroze z lancuszka , nagle jej sie odechcialo gryzc :lol:

i jak po lekarzu ? uzbiera sie na zlot :evil_lol: ?

Posted

Marta Ares czy możesz byc w domku z dogomanką i basiapron?
Czy to jakiś większy problem?
Nie mają psów oprócz NIE biszonkowatego i NIE białego Maksia.

Do mnie, Glorii i Lorien dołączy maksowa17 i będzie wszystko ok?

Ja miałam na DT dobka, który w mgnieniu oka przegryzał wszystko.
Tylko sie odwróciłam, on już biegał z kikutem smyczopodobnym przy obroży.
Paranoja.

Na szczęście moje nie mają takich zboczeń. ;)

Posted

[quote name='olekg89']Anka to ssak leśny:diabloti:A nie organizator ,poza tym nikt nie jest tak mądry i zaradny jak ty:cool3:[/quote]Anka to BorSuka z lasu :loveu: :lol: Jejujej czego się naćpałeś, że tak ładnie mi napisałeś? :loveu:

Posted

[quote name='Estera']Anka to BorSuka z lasu :loveu: :lol: Jejujej czego się naćpałeś, że tak ładnie mi napisałeś? :loveu:[/quote]

To ja to ja:loveu: Oluś coś chce, że taki milusi:eviltong: