olekg89 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Basia pron wy nigdzie nie idziecie.Karina idzie do was:cool3: Quote
Bewarka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dogomanka to chyba w ogóle psa nie bierze jeśli mogę się wtrącić :cool3: Quote
gops Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='olekg89']Ale rozmawiałem z Martą i powiedziała ,że z Filipkiem Lorien nie powinno być problemu.A klatka to przy okazji będzie.Ale wiem jakie psy mają Lorien i Gloria.Ada nie zwraca uwagi na psy ,filipek też.Więc Ares nie miałby powodu ciepać się na nie. Karina-i kto tu się zachowuje jak przedszkolak?Przecież nic ci się nie stanie jak będziesz z basiąkondom w domku.Ona nie ma nic przeciw temu. Dobra załatwione Karilka idzie do kondomka ,dogomanka i maxówa.MArta do Lorków i Glorków.I będzie super.[/quote] a to co innego jak z nia rozmawiales :lol: no i git bedzie super :cool3: Quote
Karilka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Z tego co wiem, to maksowa ma nie dużego psiaczka. Nie sadzę, żeby był konfliktowy. Chcę być z Glorią i Lorien w domku. Tak było ustalone na początku i tak ma być. Nie mogę być przemeldowana. Kropka. Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Estera']To Anka jest od takich rzeczy :eviltong:[/quote] ja jestem od wszystkiego:loveu: [quote name='olekg89']Anka to ssak leśny:diabloti:A nie organizator ,poza tym nikt nie jest tak mądry i zaradny jak ty:cool3:[/quote] Ty uważaj sobie, bo ja jestem BorSuka i Ci mogę krzywdę zrobić:evil_lol: [quote name='Karilka'] Niestety chce być z Glorią i Lorien.[/quote] "bo zrobie taki raban i tak się rozgrymaszę...!" :eviltong: ale masz problem:roll: Quote
IzabelaB Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 więc po pierwsze nie mam bischonowatej kulki, maks sobie wyprasza :eviltong: i nie jest biały!! hmmm chyba aż tak nie osiwiał :cool3::placz: a jeśli chodzi o jego charakterek to zależy jaki obcy pies jest czy człowiek. Także bardzo ważna jest moja reakcja... jeśli maks czuje, że jestem w niebezpieczeństwie lub sie boje hehe to zaczyna warczec i glosno szczekac (jak go ciagne, albo gdy jest spuszczony i w czasie gdy obwąchuje sie z innym psem ja go probuje zlapac wtedy atakuje). Jednak, gdy trzymam luźno smycz, bądz maks jest spuszczony i wołam go kiedy gada z innym psiorem wtedy jest grzeczny, czesto nawet nie zwraca na psa uwagi... ale musi czuc bezpieczenstwo. W każdym razie na zlocie bd jesli spuszczony to na poczatku w kagańcu, niech najpierw sie zapozna z psiorami i bd wszystko wiadomo jesli jakis nie bd mu odpowiadal :lol: mam nadz ze zrozumiale napisane :eviltong: Quote
polciuaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Z tych waszych rozmów możnaby książke napisać.xdd Ku ścisłości-ja psa nie biorę, i Basia chyba też więc u nas w domku bedzie miała psa tylko Maksowa.:razz: Olek- bardzo się cieszę,że jeszcze nie zostałam jakąś kondomanką czy czymś takim.:evil_lol: Basiu- widzisz,nikt nas nie kocha.:placz::placz::placz::mad: Quote
Karilka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='rose'] "bo zrobie taki raban i tak się rozgrymaszę...!" :eviltong: [/quote] Z ust mi to wyjęłaś:evil_lol: Quote
basiapron Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='dogomanka_']Z tych waszych rozmów możnaby książke napisać.xdd Ku ścisłości-ja psa nie biorę, i Basia chyba też więc u nas w domku bedzie miała psa tylko Maksowa.:razz: Olek- bardzo się cieszę,że jeszcze nie zostałam jakąś kondomanką czy czymś takim.:evil_lol: Basiu- widzisz,nikt nas nie kocha.:placz::placz::placz::mad:[/quote] buahaha kondomanka, nie no moja droga, sama sobie teraz przezwisko wymysliłaś, lol:evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Basiu kochana,mnie to wcale nie przeszkadza.:razz: Tylko poprostu zdziwiłam się,że Oluś jeszcze nie przekręcił mojego nicka.:razz: Quote
Unbelievable Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A ja po raz kolejny piszę, że moj szczur chodzi cały czas na lince, żeby nie było zdziwień ;) Quote
olekg89 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A moje siedzą uwiązane do ławki ,albo tarasu:lol: Quote
gops Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 to moje bedzie luzem i bedzie wasze gryzc :diabloti::lol::eviltong: chyba ze beda takie milusie jak na fotach to jej nie pozwole :evil_lol: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 A moje są tak ułożone, że smyczy nie potrzebuje:eviltong: będą tak grzeczne i tak cicho, że nawet ich nie zobaczycie:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 to ja tez juz na zapas pisze ze Mayka jak bedzie uwiązana to na łańucuchu i obrozy łańcuszkowej, bo wszystko inne zżera :evil_lol: Quote
gops Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Marta_Ares']to ja tez juz na zapas pisze ze Mayka jak bedzie uwiązana to na łańucuchu i obrozy łańcuszkowej, bo wszystko inne zżera :evil_lol:[/quote] tez mialam taki problem , sucz przegryzala smycze, obroze i wystarczylo kupic smycz i obroze z lancuszka , nagle jej sie odechcialo gryzc :lol: i jak po lekarzu ? uzbiera sie na zlot :evil_lol: ? Quote
Karilka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Marta Ares czy możesz byc w domku z dogomanką i basiapron? Czy to jakiś większy problem? Nie mają psów oprócz NIE biszonkowatego i NIE białego Maksia. Do mnie, Glorii i Lorien dołączy maksowa17 i będzie wszystko ok? Ja miałam na DT dobka, który w mgnieniu oka przegryzał wszystko. Tylko sie odwróciłam, on już biegał z kikutem smyczopodobnym przy obroży. Paranoja. Na szczęście moje nie mają takich zboczeń. ;) Quote
Estera Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='olekg89']Anka to ssak leśny:diabloti:A nie organizator ,poza tym nikt nie jest tak mądry i zaradny jak ty:cool3:[/quote]Anka to BorSuka z lasu :loveu: :lol: Jejujej czego się naćpałeś, że tak ładnie mi napisałeś? :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 czy Wy jak teraz macie wakacje będzie pisać tyle stron dziennie? :roll: Nie chce mi się czytać, to co ustaliliście? :evil_lol: Quote
rose Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Estera']Anka to BorSuka z lasu :loveu: :lol: Jejujej czego się naćpałeś, że tak ładnie mi napisałeś? :loveu:[/quote] To ja to ja:loveu: Oluś coś chce, że taki milusi:eviltong: Quote
gops Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='olekg89']co tu tak cichoo?????[/quote] bo Ciebie nie bylo :lol: Quote
gops Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Dog']bo Ciebie nie było :evil_lol:[/quote] :evil_lol: w tym samym momencie napisalysmy Quote
Recommended Posts