Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']będziemy się fajnie rozjeżdżać :evil_lol::evil_lol: jeden na drugiego rzygnie raz po raz, będzie fajnie:diabloti:[/quote]
to ma ktoś w domu twistera?? czy trzeba zrobić samemu-farbki i prześcieradło stare:)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiapron']to ma ktoś w domu twistera?? czy trzeba zrobić samemu-farbki i prześcieradło stare:)[/quote]

ja niestety nie mam..
z prześcieradła byłoby fajne i chyba nawet bardziej wytrzymałe:evil_lol:

Posted

[quote name='basiapron']to ma ktoś w domu twistera?? czy trzeba zrobić samemu-farbki i prześcieradło stare:)[/quote]

ja kiedys mialam ale umarl smiercia tragiczna, moze uda mi sie zalatwic ale nie obiecuje ;)

Posted

[quote name='olekg89']Gops-tylko ten twister mógłby nie przeżyć zlotu.:diabloti:[/quote]
chyba Ciebie i Twoich zwierzątek co je głaskać pozwalasz, a nie zlotu:evil_lol:

Posted

basiapron jeśli nastawiasz się, na spotkanie w gronie miłych, sympatycznych psiarzy, którzy wybierają się razem za rączki w parach do lasu i nad jeziorko a wieczorkiem rozmawiają o metodzie klikerowej i rodzajach piłeczek dla psów to... lepiej nie jedź na zlot:diabloti::evil_lol:

Posted

Hahahaha, Karilka idealnie ujęte! :evil_lol:

No lepiej z prześcieradła zrobić :lol: będzie większe, łatwiej trafić po pijaku hahaha :evil_lol: i tak pewnie zlotu nie przeżyje :evil_lol: mogę zrobić ;)

Posted

[quote name='Bewarka']Ale to chyba trza jeszcze takie pokrętło mieć jeśli się moge wtrącić.[/quote]

pokretlo tez da sie zrobic :diabloti:

Posted

[quote name='Bewarka']Ale to chyba trza jeszcze takie pokrętło mieć jeśli się moge wtrącić.[/quote]
trzeba,trzeba.. to też jest do zrobienia :eviltong:
nie opłaca się kupować, bo na 100% będzie zniszczone po 1szym użyciu :evil_lol:

Posted

O, już nawet mam artystyczną wizję :evil_lol:
te "kropki" na prześcieradle to będą psie łapki,że niby dogomania:cool3: a wskaźnikiem do kręcenia będzie butelka V.I.P.a! :evil_lol::evil_lol: co Wy na to? :diabloti: Mam robić? Czy ktoś ma swojego i weźmie?

Posted

[quote name='basia bonnie']O, już nawet mam artystyczną wizję :evil_lol:
te "kropki" na prześcieradle to będą psie łapki,że niby dogomania:cool3: a wskaźnikiem do kręcenia będzie butelka V.I.P.a! :evil_lol::evil_lol: co Wy na to? :diabloti: Mam robić? Czy ktoś ma swojego i weźmie?[/quote]

rob :eviltong:
mialam zalatwic ale boje sie juz :evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']basiapron jeśli nastawiasz się, na spotkanie w gronie miłych, sympatycznych psiarzy, którzy wybierają się razem za rączki w parach do lasu i nad jeziorko a wieczorkiem rozmawiają o metodzie klikerowej i rodzajach piłeczek dla psów to... lepiej nie jedź na zlot:diabloti::evil_lol:[/quote]
Ty, młoda, Ty mnie ustawiać nie próbuj:eviltong::evil_lol:
bo tez dostaniesz kaganiec:eviltong:
[B]Bewarka[/B]-pokrętkło się zrobi, z Olka:eviltong:

Posted

[quote name='basiapron']hmmm zrobimy taki myk i zobaczymy kto był pierwszy
[CENTER][SIZE=5][COLOR=Green][I][U][SIZE=7][B]44[/B][/SIZE][/U][/I]
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]
haahhaahahahhaahahaha:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89'][SIZE=7][FONT=Arial Black]44:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT][/SIZE][/quote]

nie powtarzaj po Basi :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']Zmieniłaś sobie godzine:evil_lol:[/quote]
moja godzina była jak najbardziej prawidłowa:eviltong:
to Ty zgapiasz i wydaje Ci się że nikt nie zauważy:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']butelkowego vipa nie ma Basiu niestety[/quote]
wiem Oleńku.. ale butelką łatwiej kręcić, bo ma dziubek :evil_lol: dla chcącego nic trudnego, my możemy stworzyć butelkowego vipa:diabloti::diabloti: no chyba,że wolicie puszkę, ale nie wiem jak rozpoznacie który koniec jest strzałką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']wiem Oleńku.. ale butelką łatwiej kręcić, bo ma dziubek :evil_lol: dla chcącego nic trudnego, my możemy stworzyć butelkowego vipa:diabloti::diabloti: no chyba,że wolicie puszkę, ale nie wiem jak rozpoznacie który koniec jest strzałką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

strzałka będzie z tej strony z której się będzie piwo wylewać po zakręceniu:evil_lol::evil_lol: