Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filmy chcecie oglądać? :crazyeye: już to widzę jak tyle osób się zejdzie i będzie przy 1 laptopie oglądać.. co chwile komentować, gadać :eviltong:
Szczerze mówiąc myślę, że na zlot się jedzie własnie po to, by odpocząć od mediów i wszystkiego.. :cool3: ale jeśli będziecie oglądać ,to spoko;) kto nie będzie chciał, to sobie pójdzie.. na spacer!:evil_lol::diabloti:

Posted

horrory muszą być:evil_lol:
ty wiesz jaki to klimat robi, koooobieto, pojechałam raz z przyjaciółka do wujaszka mojego, i spałyśmy w takiej chatce obok domu głównego gdzie wujek spał, a ta chatka to zamknięta co najwyżej na tzw słowo honoru, jak my tam horrorów się naoglądałyśmy a po nocy po dachu jakieś wiewióry skakały to się całą noc dźwięków nasłuchiwało i zasypiało jak słońce wschodziło:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Filmy chcecie oglądać? :crazyeye: już to widzę jak tyle osób się zejdzie i będzie przy 1 laptopie oglądać.. co chwile komentować, gadać :eviltong:
Szczerze mówiąc myślę, że na zlot się jedzie własnie po to, by odpocząć od mediów i wszystkiego.. :cool3: ale jeśli będziecie oglądać ,to spoko;) kto nie będzie chciał, to sobie pójdzie.. na spacer!:evil_lol::diabloti:[/quote]Amen. Jedziemy aby się bawić, spędzić czas z psami, na rozmowach itd. Jeśli chcecie t oglądajcie, my z Basią Bonnie pójdziemy na spacerek, popływać albo kiełbaski piec :loveu::loveu::loveu:

Posted

dziołchy po co Wam horory, my to jesteśmy sto razy lepsze niz nie jeden horror :diabloti::diabloti::diabloti:
żeby na zlocie filmy oglądać... to coś jest nie teges :eviltong:

Posted

[quote name='Estera']Amen. Jedziemy aby się bawić, spędzić czas z psami, na rozmowach itd. Jeśli chcecie t oglądajcie, my z Basią Bonnie pójdziemy na spacerek, popływać albo kiełbaski piec :loveu::loveu::loveu:[/quote]

no i racja
spacer i kielbaski sa lepsze :evil_lol:

Posted

przecież ja nie mówię że cały dzień będę je oglądać, ale warto wziąć - na jeden wieczór może albo dwa. a pływać taaa będę, o ile pogoda dopisze to właściwie głównie będę pływać.z psami tez mogę,jak mnie żaden nie utopi.w sumie dalej nie wiem czy moja siostra mi nie wciśnie Kudłatej, bo jeśli tak to będe musiała panienki pilnowac, ona strasznie ciekawska jest i zawsze wychodzą z tego jakieś kłopoty:roll:

Posted

[quote name='basiapron']o 14:15 jest coś co jedzie z Wrocławia do przystanku Sulistrowice skrzyżowanie, myśle że to się nada, najwyżej do ośrodka dojdziemy bądź ktoś nas zgarnie samochodem i podwiezie.[/quote]

Przystanek Sulistrowice skrzyżowanie jest przy samym ośrodku, dosłownie 2 min drogi;) bilet z wro do suli kosztuje 5zł tym oto pks'em (pies też piątkę), bilety kupuje sie bezpośrednio u pana w autobusie, jedzie sie około godzinki;)

Posted

[quote name='basiapron']no to super:) czyli podróż mnie wyjdzie 30 zł w jedna stronę (24 zł pociąg i 5 zł do Sulistrowic) i git:)[/quote]
Bilety podrożały? :hmmmm: ja z bielska-białej do wroc. zawsze płaciłam 21...zresztą z zabrza też :cool3:
jak bierzesz psa, to dolicz jeszcze bilet dla niego ,15zł w pociagu no i 5 w pksie:eviltong:

Posted

możliwe, z katowic jest dalej, wiec pewnie dochodzi 3 zł:) nie wiem czy biore psa, ale wiem że teraz to więcej kosztuje niż kiedyś, odkąd pkp się sprzedało ze swoimi pospiesznymi. hamstwo,jeszcze rok temu płaciłam 4 zł za całą podróż Kudłatej (z przesiadkami-osobowy i pospieszny).

Posted

[quote name='Macho']Jak ja patrzyłam na necie to pisze, że za psa 4 zł, nawet pospiesznym.... :roll:[/quote]
niestety z tego co wiem to było dawno i nieprawda. wg moich informacji pkp sprzedało się i pospieszne podlegają teraz pod spółke IC przez co płacisz 15 zł za psa (chyba ze go wpakujesz do transporterka) w pospiesznych i 4 zł w osobowych. moze idź się dowiedz dokładnie w informacji.

Posted

[quote name='basiapron']możliwe, z katowic jest dalej, wiec pewnie dochodzi 3 zł:) nie wiem czy biore psa, ale wiem że teraz to więcej kosztuje niż kiedyś, odkąd pkp się sprzedało ze swoimi pospiesznymi. hamstwo,jeszcze rok temu płaciłam 4 zł za całą podróż Kudłatej (z przesiadkami-osobowy i pospieszny).[/quote]
nieee, z bielska jest jeeeszcze dalej:eviltong: ale spoko,może rzeczywiście podrożało ;)

Co do biletu dla psa to w pospiesznych, IC i EX jest 15zł, a w osobowych 4zł..niezależnie od trasy

Posted

najgorsze jest to że jak się przesiadasz z osobówki na pośpiech to płacisz w każdym osobno czyli 15 plus 4. dziady jedne
ps. cene sprawdzałam w necie,a to nei zawsze jest dokładne:)

Posted

Czy mogłabym jechać w tym roku na zlot? Z rodzicami i z psem.. Jeżeli mama zgodzi się ze mną pojechać.. Fajnie by było ;) Wiem co wtedy chcieliście mi powiedzieć.. o co wam chodziło. Teraz to rozumiem, że głupio postąpiłam kupując psa bez rodowodu. Tym razem jeżeli za ileś tam lat kupie psa będzie on z rodowodem :) I jeszcze raz mówię że wszystko zrozumiałam i nigdy już tak nie postąpie . Przepraszam za kłó[I]tnie [/I]z dogomaniakami. Dajcie mi tą ostatnią szanse. W końcu jestem o rok starsza. Może mądrzejsza...:roll:

Posted

widzę,że wszyscy się boją wypowiedzieć :evil_lol::evil_lol:
więc ja zacznę...
jak to już ktoś ładnie napisał na wątku zeszłorocznego zlotu
Gossiom mówimy stanowcze NIE :loveu:
a rodziców już mamy dużo:p

[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]zaraz zostane zlinczowana:D[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]bo ktoś na pewno nad Gossieńką sie zlituje:diabloti:[/COLOR][/SIZE]