Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']co można robić w nocy? hm..:diabloti: pole uprawiać?:evil_lol:[/quote]

tak, to napewno praca na polu!!! :lol:

a w ogóle coś mnie tutaj dawno nie było :oops:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atkaaaa'][SIZE=7][COLOR=magenta]:loveu::loveu::loveu:83[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu:

jee.. udało mi się xD:lol:[/quote]

:evil_lol:
gratuluje :diabloti:

Posted

[CENTER][LEFT][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black]Jak już się tak uparłyście to[/COLOR] [B][SIZE=7][COLOR=Red]8[/COLOR][COLOR=red]0[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]:loveu:

chociaż wg mojego kalendarzyka to [COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=7][COLOR=red]78[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] :cool3:[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Estera'][CENTER][LEFT][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black]Jak już się tak uparłyście to[/COLOR] [B][SIZE=7][COLOR=Red]8[/COLOR][COLOR=red]0[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]:loveu:

chociaż wg mojego kalendarzyka to [COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=7][COLOR=red]78[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] :cool3:[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]

Kalendarzyk nie jest skuteczna metodą:eviltong:

Posted

[quote name='globalnydog193']Dogg - nie dyskutujmy już, bo to bez sensu :cool1:

Jeśli będę chciała coś napisać to możesz być pewna, że to zrobię.

Ja swoim postem nie chciałam Cię obrazic, więc nie rozumiem o co Ci chodzi.

Widzę, że do Ciebie juz mogą pisać tylko poszczególne osoby, a reszta Ci nawet najmniejszej uwagi nie może zwrócić (tak samo było z króliczkiem) :cool1:

Kończę OT i pozdrawiam, do zobaczenia na zlocie :lol:[/quote]

To pisz, ale po co? spotkamy się na zlocie i z chęcią zamienie z Tobą słówko! ;) więc jeśli jest OK z Twojej strony,uwierz ja nie szukam konfliktów.. ale bądz adekwatna co do swojej wypowidzi... ;)

Posted

[quote name='dogg']To pisz, ale po co? spotkamy się na zlocie i z chęcią zamienie z Tobą słówko! ;) więc jeśli jest OK z Twojej strony,uwierz ja nie szukam konfliktów.. ale bądz adekwatna co do swojej wypowidzi... ;)[/quote]
Juz po nic, napisałam to co chciałam ;)
Ja równiez nie szukam konfliktów.
A do czego mam byc adekwatna? Że sie spotkamy na zlocie? No przeciez sie spotkamy, wszyscy sie spotkamy :razz:
Możemy sobie porozmawiać, spoko ;)

Posted

[quote name='Karilka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale ogranizujemy te walki psów?:loveu:[/quote]

taaaaaaaaaaak :diabloti:
moje 15 kg kundla przeciwko Twojemu debrmanowi po ipo :evil_lol:
moja wygra napewno :razz:
bo jakos innych chetnych nie widze :mad:

Posted

Tak, tylko mój spierdzieli pierwszy:oops:.

Jak znajde jakiegoś "głupiego" co by mi wziął psa na swój bilet to wezme może swojego szarego, co by nudno nie było:evil_lol:

[SIZE=1]..IPO to raczej początki:roll:[/SIZE]