Mysia_ Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='rose']co można robić w nocy? hm..:diabloti: pole uprawiać?:evil_lol:[/quote] tak, to napewno praca na polu!!! :lol: a w ogóle coś mnie tutaj dawno nie było :oops: Quote
Atkaaaa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [SIZE=7][COLOR=Magenta]:loveu::loveu::loveu:83[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: jee.. udało mi się xD:lol: Quote
gops Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Atkaaaa'][SIZE=7][COLOR=magenta]:loveu::loveu::loveu:83[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: jee.. udało mi się xD:lol:[/quote] :evil_lol: gratuluje :diabloti: Quote
baffi2 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [SIZE=7][COLOR=Magenta][B]osiem - dwa[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Black][SIZE=2];d[/SIZE][/COLOR] coś tu pusto ;p Quote
rose Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [CENTER][COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=7]:diabloti:81:diabloti:[/SIZE][/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
Estera Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [CENTER][LEFT][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black]Jak już się tak uparłyście to[/COLOR] [B][SIZE=7][COLOR=Red]8[/COLOR][COLOR=red]0[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]:loveu: chociaż wg mojego kalendarzyka to [COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=7][COLOR=red]78[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] :cool3:[/LEFT] [/CENTER] Quote
rose Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Estera'][CENTER][LEFT][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black]Jak już się tak uparłyście to[/COLOR] [B][SIZE=7][COLOR=Red]8[/COLOR][COLOR=red]0[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]:loveu: chociaż wg mojego kalendarzyka to [COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=7][COLOR=red]78[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] :cool3:[/LEFT] [/CENTER] [/quote] Kalendarzyk nie jest skuteczna metodą:eviltong: Quote
rose Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Lorien:)']Rose, czy moja zaliczka doszla? ;)[/quote] Doszło, sorry, że dopiero teraz pisze:eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Maaaaacie problem :evil_lol::eviltong: [URL="http://www.suwaczek.pl/"][IMG]http://www.suwaczek.pl/cache/0a6752f058.png[/IMG][/URL] Quote
Estera Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='rose']Kalendarzyk nie jest skuteczna metodą:eviltong:[/quote]Widzisz tym razem był :multi: :diabloti: Quote
Dog Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='globalnydog193']Dogg - nie dyskutujmy już, bo to bez sensu :cool1: Jeśli będę chciała coś napisać to możesz być pewna, że to zrobię. Ja swoim postem nie chciałam Cię obrazic, więc nie rozumiem o co Ci chodzi. Widzę, że do Ciebie juz mogą pisać tylko poszczególne osoby, a reszta Ci nawet najmniejszej uwagi nie może zwrócić (tak samo było z króliczkiem) :cool1: Kończę OT i pozdrawiam, do zobaczenia na zlocie :lol:[/quote] To pisz, ale po co? spotkamy się na zlocie i z chęcią zamienie z Tobą słówko! ;) więc jeśli jest OK z Twojej strony,uwierz ja nie szukam konfliktów.. ale bądz adekwatna co do swojej wypowidzi... ;) Quote
Estera Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [CENTER] [COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=7][COLOR=red]:loveu:77[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] :loveu: [/CENTER] Quote
dog193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='dogg']To pisz, ale po co? spotkamy się na zlocie i z chęcią zamienie z Tobą słówko! ;) więc jeśli jest OK z Twojej strony,uwierz ja nie szukam konfliktów.. ale bądz adekwatna co do swojej wypowidzi... ;)[/quote] Juz po nic, napisałam to co chciałam ;) Ja równiez nie szukam konfliktów. A do czego mam byc adekwatna? Że sie spotkamy na zlocie? No przeciez sie spotkamy, wszyscy sie spotkamy :razz: Możemy sobie porozmawiać, spoko ;) Quote
gops Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [CENTER] [SIZE=7][COLOR=red]76[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] :diabloti:[/CENTER] Quote
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [COLOR=lime] [SIZE=7]75[/SIZE][/COLOR] [SIZE=7][COLOR=#00ff00] :eviltong:[/COLOR][/SIZE] Quote
Karilka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ogranizujemy te walki psów?:loveu: Quote
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Karilka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ogranizujemy te walki psów?:loveu:[/quote] taaaaaaaaaaak :diabloti: moje 15 kg kundla przeciwko Twojemu debrmanowi po ipo :evil_lol: moja wygra napewno :razz: bo jakos innych chetnych nie widze :mad: Quote
Karilka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Tak, tylko mój spierdzieli pierwszy:oops:. Jak znajde jakiegoś "głupiego" co by mi wziął psa na swój bilet to wezme może swojego szarego, co by nudno nie było:evil_lol: [SIZE=1]..IPO to raczej początki:roll:[/SIZE] Quote
Unbelievable Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 to ja mojego ośmio kilogramowego grama :evil_lol: Quote
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 no to kto przyjmuje zaklady ? :diabloti: no i biznes sie kreci :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ja chętnie przyjmę:cool3: czekam na pierwsze propozycje. na Szyszke daje 1:10 w walce z dobermanem:diabloti: Quote
Recommended Posts