olekg89 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 A z kim masz zamiar być w domku?Bo w naszym na pewno nie.Świetny pomysł brać 13letnią głuchą ,ślepą prawie suke:multi: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='olekg89']A z kim masz zamiar być w domku?Bo w naszym na pewno nie.Świetny pomysł brać 13letnią głuchą ,ślepą prawie suke:multi:[/QUOTE] Haha nawet zartu nie umie przeczytac :lol::lol: ale jakbym chciala to bym mogla ja wziasc jej kondycja na jej wiek powiem Ci REWELACJA mimo że nie słyszy, bo widzi jeszcze widzi;) A co do domku samochód mam wygodny, wiec nie boj sie,ze dachu nad glowa nie bede miec :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='KaRa_']Haha nawet zartu nie umie przeczytac :lol::lol: ale jakbym chciala to bym mogla ja wziasc jej kondycja na jej wiek powiem Ci REWELACJA mimo że nie słyszy, bo widzi jeszcze widzi;) A co do domku samochód mam wygodny, wiec nie boj sie,ze dachu nad glowa nie bede miec :evil_lol:[/quote] KaRa masz prawo jazdy? :crazyeye::cool3: heheh czy przywiozą Cię Twoi znajomi, którzy mieli Cię przywieźć na sylwestra? :lol::lol::lol: Quote
Atkaaaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ale Wy się kochacie,:loveu: aż miło czytać:diabloti::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='basia bonnie']KaRa masz prawo jazdy? :crazyeye::cool3: heheh czy przywiozą Cię Twoi znajomi, którzy mieli Cię przywieźć na sylwestra? :lol::lol::lol:[/QUOTE] Ja akurat w trakcie kursu jestem ;) Ale oczywiście jeśli bym zdała i miała do tego czasu nie odważyłabym się na taka podroż jako początkujący kierowca, po coś ma się braciszka :diabloti: A miał mnie ktoś przywieść na sylwstra?? pierwsze słysze, chyba ze Pawel :lol: Quote
gops Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Atkaaaa']ale Wy się kochacie,:loveu: aż miło czytać:diabloti::evil_lol:[/quote] :evil_lol: taaaa Quote
Dog Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='globalnydog193']Kochana, ja tylko wyraziłam swoje zdanie :p Nie zabronisz mi tego :p[/quote] wyraziłaś swoje zdanie kierując je do mnie ;) więc zachowaj sobie uwagi dla siebie, bo to jest naprawde zbędne ;) i jeśli nie zwracam sie do Ciebie, to sie nie udzielaj ;) Quote
Avaloth Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ej ludzie kochani ! dajcie sobie siana, co ? bo potem na zlocie się będziecie żreć i nie będzie miło ^^ nie czepiajmy się i wszystko będzie ok, najwyżej na zlocie odreagujecie twarzą w twarz :evil_lol: przynajmniej będzie ciekawie :diabloti: bedę robić zdjęcia dla koleżanki, bo ona lubi krwawe motywy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ej ludzie kochani ! dajcie sobie siana, co ? bo potem na zlocie się będziecie żreć i nie będzie miło ^^ nie czepiajmy się i wszystko będzie ok, najwyżej na zlocie odreagujecie twarzą w twarz :evil_lol: przynajmniej będzie ciekawie :diabloti: bedę robić zdjęcia dla koleżanki, bo ona lubi krwawe motywy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :diabloti: koniecznie w kislu :razz: bedzie na co patrzec :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jakie wojny, jakie rozlewy krwi??:crazyeye: my sobie tutaj spokojnie piszemy;) Quote
dog193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='dogg']wyraziłaś swoje zdanie kierując je do mnie ;) więc zachowaj sobie uwagi dla siebie, bo to jest naprawde zbędne ;) i jeśli nie zwracam sie do Ciebie, to sie nie udzielaj ;)[/quote] Nie Ty o tym decydujesz do kogo i kiedy piszę ;) Jeśli nie chcesz to nie czytaj - proste. Quote
Karilka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ...No i ja też sie wybieram na wycieczke 1 dnia ...tylko raczej wyjdziemy z Dolarem bramą/furtką:oops::evil_lol: Co do wiecznych kłótni i pretensji na watku - już sie zaczynam przyzwyczajać, że każdy przez neta taki "mundry":diabloti: [SIZE=1]PS: Ktoś z Was jedzie na międzynarodówke w Łodzi?[/SIZE] Quote
rose Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Karilka'] Co do wiecznych kłótni i pretensji na watku - już sie zaczynam przyzwyczajać, że każdy przez neta taki "mundry":diabloti: [/quote] nie tylko przez neta:p Quote
Karilka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 rose to miło, że jednak nie każdy:loveu: [CENTER]:evil_lol: [/CENTER] Quote
Dog Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='globalnydog193']Nie Ty o tym decydujesz do kogo i kiedy piszę ;) Jeśli nie chcesz to nie czytaj - proste.[/quote] no to chyba jasne ;) więc Ty się nie wtrącaj i nie komentuj tego co ja piszę :) Quote
dog193 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dogg - nie dyskutujmy już, bo to bez sensu :cool1: Jeśli będę chciała coś napisać to możesz być pewna, że to zrobię. Ja swoim postem nie chciałam Cię obrazic, więc nie rozumiem o co Ci chodzi. Widzę, że do Ciebie juz mogą pisać tylko poszczególne osoby, a reszta Ci nawet najmniejszej uwagi nie może zwrócić (tak samo było z króliczkiem) :cool1: Kończę OT i pozdrawiam, do zobaczenia na zlocie :lol: Quote
basia bonnie Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='baffi2']tak co do zlotu ;) 85 dni jeszcze ;p[/quote] Haaa! znów wielkie odliczanie!!! :evil_lol::evil_lol: [CENTER][B][SIZE=6][COLOR=Magenta]:bigcool:85!![/COLOR][/SIZE][/B]:bigcool: [/CENTER] Quote
Avaloth Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 długo.. do końca roku szkolnego jest 52 dni, to brzmi optymistyczniej xD a potem przeleci ^^ nie będzie krwi? buuu :evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [center][font=comic sans ms][size=7][color=magenta][b].....84.....[/b][/color][/size][/font] [/center] Quote
gops Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Patikujek'][CENTER][FONT=comic sans ms][SIZE=7][COLOR=magenta][B].....84.....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] spac nie mozesz? od rana na dogo :diabloti: Quote
Patikujek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 kobieto ja jakieś 2 godziny temy z pracy wróciłam i właśnie się kładę:diabloti: a ty nie dużo lepsza:mad::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Patikujek']kobieto ja jakieś 2 godziny temy z pracy wróciłam i właśnie się kładę:diabloti: a ty nie dużo lepsza:mad::evil_lol:[/QUOTE] A Ty co znów masz za prace,że nocki nieprzespane? :lol: Quote
rose Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='KaRa_']A Ty co znów masz za prace,że nocki nieprzespane? :lol:[/quote] co można robić w nocy? hm..:diabloti: pole uprawiać?:evil_lol: Quote
Recommended Posts