Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']A z kim masz zamiar być w domku?Bo w naszym na pewno nie.Świetny pomysł brać 13letnią głuchą ,ślepą prawie suke:multi:[/QUOTE]

Haha nawet zartu nie umie przeczytac :lol::lol: ale jakbym chciala to bym mogla ja wziasc jej kondycja na jej wiek powiem Ci REWELACJA mimo że nie słyszy, bo widzi jeszcze widzi;) A co do domku samochód mam wygodny, wiec nie boj sie,ze dachu nad glowa nie bede miec :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Haha nawet zartu nie umie przeczytac :lol::lol: ale jakbym chciala to bym mogla ja wziasc jej kondycja na jej wiek powiem Ci REWELACJA mimo że nie słyszy, bo widzi jeszcze widzi;) A co do domku samochód mam wygodny, wiec nie boj sie,ze dachu nad glowa nie bede miec :evil_lol:[/quote]
KaRa masz prawo jazdy? :crazyeye::cool3: heheh czy przywiozą Cię Twoi znajomi, którzy mieli Cię przywieźć na sylwestra? :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']KaRa masz prawo jazdy? :crazyeye::cool3: heheh czy przywiozą Cię Twoi znajomi, którzy mieli Cię przywieźć na sylwestra? :lol::lol::lol:[/QUOTE]
Ja akurat w trakcie kursu jestem ;) Ale oczywiście jeśli bym zdała i miała do tego czasu nie odważyłabym się na taka podroż jako początkujący kierowca, po coś ma się braciszka :diabloti: A miał mnie ktoś przywieść na sylwstra?? pierwsze słysze, chyba ze Pawel :lol:

Posted

[quote name='globalnydog193']Kochana, ja tylko wyraziłam swoje zdanie :p
Nie zabronisz mi tego :p[/quote]

wyraziłaś swoje zdanie kierując je do mnie ;) więc zachowaj sobie uwagi dla siebie, bo to jest naprawde zbędne ;) i jeśli nie zwracam sie do Ciebie, to sie nie udzielaj ;)

Posted

Ej ludzie kochani ! dajcie sobie siana, co ? bo potem na zlocie się będziecie żreć i nie będzie miło ^^
nie czepiajmy się i wszystko będzie ok, najwyżej na zlocie odreagujecie twarzą w twarz :evil_lol: przynajmniej będzie ciekawie :diabloti: bedę robić zdjęcia dla koleżanki, bo ona lubi krwawe motywy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ej ludzie kochani ! dajcie sobie siana, co ? bo potem na zlocie się będziecie żreć i nie będzie miło ^^
nie czepiajmy się i wszystko będzie ok, najwyżej na zlocie odreagujecie twarzą w twarz :evil_lol: przynajmniej będzie ciekawie :diabloti: bedę robić zdjęcia dla koleżanki, bo ona lubi krwawe motywy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:diabloti:
koniecznie w kislu :razz:
bedzie na co patrzec :evil_lol:

Posted

[quote name='dogg']wyraziłaś swoje zdanie kierując je do mnie ;) więc zachowaj sobie uwagi dla siebie, bo to jest naprawde zbędne ;) i jeśli nie zwracam sie do Ciebie, to sie nie udzielaj ;)[/quote]
Nie Ty o tym decydujesz do kogo i kiedy piszę ;)
Jeśli nie chcesz to nie czytaj - proste.

Posted

...No i ja też sie wybieram na wycieczke 1 dnia ...tylko raczej wyjdziemy z Dolarem bramą/furtką:oops::evil_lol:

Co do wiecznych kłótni i pretensji na watku - już sie zaczynam przyzwyczajać, że każdy przez neta taki "mundry":diabloti:

[SIZE=1]PS: Ktoś z Was jedzie na międzynarodówke w Łodzi?[/SIZE]

Posted

[quote name='Karilka']

Co do wiecznych kłótni i pretensji na watku - już sie zaczynam przyzwyczajać, że każdy przez neta taki "mundry":diabloti:
[/quote]

nie tylko przez neta:p

Posted

[quote name='globalnydog193']Nie Ty o tym decydujesz do kogo i kiedy piszę ;)
Jeśli nie chcesz to nie czytaj - proste.[/quote]

no to chyba jasne ;) więc Ty się nie wtrącaj i nie komentuj tego co ja piszę :)

Posted

Dogg - nie dyskutujmy już, bo to bez sensu :cool1:

Jeśli będę chciała coś napisać to możesz być pewna, że to zrobię.

Ja swoim postem nie chciałam Cię obrazic, więc nie rozumiem o co Ci chodzi.

Widzę, że do Ciebie juz mogą pisać tylko poszczególne osoby, a reszta Ci nawet najmniejszej uwagi nie może zwrócić (tak samo było z króliczkiem) :cool1:

Kończę OT i pozdrawiam, do zobaczenia na zlocie :lol:

Posted

[quote name='baffi2']tak co do zlotu ;) 85 dni jeszcze ;p[/quote]
Haaa! znów wielkie odliczanie!!! :evil_lol::evil_lol:

[CENTER][B][SIZE=6][COLOR=Magenta]:bigcool:85!![/COLOR][/SIZE][/B]:bigcool:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Patikujek'][CENTER][FONT=comic sans ms][SIZE=7][COLOR=magenta][B].....84.....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[/quote]

spac nie mozesz? od rana na dogo :diabloti:

Posted

[quote name='Patikujek']kobieto ja jakieś 2 godziny temy z pracy wróciłam i właśnie się kładę:diabloti:
a ty nie dużo lepsza:mad::evil_lol:[/QUOTE]
A Ty co znów masz za prace,że nocki nieprzespane? :lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A Ty co znów masz za prace,że nocki nieprzespane? :lol:[/quote]

co można robić w nocy? hm..:diabloti: pole uprawiać?:evil_lol: