Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowina to burczący pies.... Karillka- chyba nie widziałaś jej w akcji ;) ;)

Właśnie po to chyba były te zapisy na początku, żeby wiedzieć kto z kim jest? Wybrałyśmy domek z natryskiem, więc z tego nie chcemy rezygnować...

Nie chcę Nowiny nikomu na głowie zostawiać.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek']Tinka ja na 100% laptopa mojego wezmę, ale niestety neta bezprzewodowego nie mam, no ale może cos się tam wyłapie:diabloti:[/QUOTE]
net mi nie będzie raczej potrzebny ;) tylko miejsce na dysku coby zdjęcia zgrać;)

Posted

A może jeszcze się uda uprosić właściciela ośrodka (a raczej recepcjonistkę, recepcjonistka zgadza się na wszystko, gorzej z szefem :evil_lol:), żeby dała nam o jeden domek z natryskiem więcej. Wtedy tych bez natrysku nie weźmiemy wcale. ;)

Poza tym jestem jeszcze za taką wersją, żeby zarazerwować teraz tyle domków ile mamy uzbieranych osób, a jeśli jeszcze ktoś będzie chciał się zapisać później, i zapłaci od razu za całość, to można ewentualnie domówić jakiś jeden domek. No przecież rezerwować można do maja. ;)

Posted

ale zamieszanie:lol:
Mi tam pasuje ten 8-osobowy, z tymi osobami co miałam być na początku ale oglnie to mi obojetnie... róbcie jak chcecie, tylko pokoj 2-osobowy dla rodzicow... zeby był.

Posted

Albo takie, nad którymi umiemy zapanować...ona agresywna bez powodu nie jest, ale jak ją w nocy któryś nadepnie.... :eviltong:

Może da się zrobić tak jak Asia mówi?

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A może jeszcze się uda uprosić właściciela ośrodka (a raczej recepcjonistkę, recepcjonistka zgadza się na wszystko, gorzej z szefem :evil_lol:), żeby dała nam o jeden domek z natryskiem więcej. Wtedy tych bez natrysku nie weźmiemy wcale. ;)

Poza tym jestem jeszcze za taką wersją, żeby zarazerwować teraz tyle domków ile mamy uzbieranych osób, a jeśli jeszcze ktoś będzie chciał się zapisać później, i zapłaci od razu za całość, to można ewentualnie domówić jakiś jeden domek. No przecież rezerwować można do maja. ;)[/quote]

nie ma żadnego domawiania. Zaliczka była zbierana do końca marca. Po świętach wysyłam kasę do ośrodka. Jak ktoś się dopiero teraz obudził ze chce jechać na zlot, albo obudzi się jeszcze później to trudno jego strata, niech na własną rękę załatwia. Możecie mnie za to znienawidzić:evil_lol: trudno, ale to ja tu rządzę:eviltong:

Posted

[CENTER][B][I]Witam, widze że tutaj zaszły zmiany z domkami. Ja niestety z moim psiakiem nie moge mieszkac w domku z 8 osobami gdzie nie bede miała wlasnego pokoju tak jak wczesniej było to zaplanowane. Czy można to jeszcze jakos zmienic.[/I][/B] [/CENTER]

Posted

[quote name='Manixsa'][CENTER][B][I]Witam, widze że tutaj zaszły zmiany z domkami. Ja niestety z moim psiakiem nie moge mieszkac w domku z 8 osobami gdzie nie bede miała wlasnego pokoju tak jak wczesniej było to zaplanowane. Czy można to jeszcze jakos zmienic.[/I][/B] [/CENTER]
[/quote]

Estera postara sie wynegocjować jeszcze jeden 4os domek z natryskiem, ale to dopiero po świętach

Posted

to jak juz wszystko ustalone :diabloti:
to moze naprawde zrobimy ta liste kto z jakim psem jedzie
bedzie latwiej moze wlasnie nawet w domkach poprzydzielac , u mnie niema problemu z zadnym psem, sucz akceptuje wszystkie ale widze ze niektore psiaki to srednio

kazdy by napisal jakiej rasy i wielkosci jest pies z jakim jedzie i ktos by to potem zebral w calosc :razz:

np
gops-2 srednie kundle

Posted

[LIST]
[*]Pokój 2-osobowy
cena: 60,-
[*]Domek "Brda" 8-osobowy
[I](natrysk, lodówka, kuchenka el., ogrzewany)[/I]
cena: 300,-
[*]Domek "Mszana" 4-osobowy
[I](natrysk, lodówka, kuchenka el., ogrzewany)[/I]
cena: 180,-
[*]Domek "Mszana" 4-osobowy
[I](toaleta, kuchenka el.)[/I]
cena: 125,-
[*]Domek "Mszana" 6-osobowy
[I](miejsce tylko do spania)[/I]
cena: 125,-
[/LIST]

Posted

[quote name='Karilka']gops nie trudno wywnioskowac kto ma jakie psy;).[/quote]

ja wsumie wiekszasc wiem kto ma jakie ;)
ale padl taki pomysl juz kilka razy wiec niektorzy rzeczywiscie moga nie wiedziec :eviltong:
nikt nie podtrzymal pomyslu a juz 3 razy bylo mowione :diabloti:
liczylam
mi to lotto ;)

Posted

Ja mam zkundlonego onka :D ale on zostaje w domu ^^
rozumiem, ze my mozemy zostajać bez zmian w 5 w naszym domku :) i super ;P
więc u nas będzie tylko 'golden' Anuli :cool3:

Posted

[quote name='Iś & Chester']
więc u nas będzie tylko 'golden' Anuli :cool3:[/quote]

Tak...

Właśnie Aniu(rose) możesz mi napisać ze ja bez psa bo jednak go nie biorę..

Posted

[quote name='Karilka']Asia & Ginger bardzo ładnie wymyśliła moim zdaniem.[/quote]

Gdyby było tak jak Asia wymyśliła to bezsensem byłoby tak wczesne zbieranie zaliczki i w ogóle byłoby to nie fair w stosunku do tych, którzy musieli zapłacić do końca marca.

Posted

[quote name='MPCiacho']nic nie kazałem :-( i pomyśleć że własna żona ! :cool1:[/quote]

Kazałeś! mam na piśmie ze kazałeś:evil_lol: i nie sprzeczaj się ze mną, bo zażądam rozwodu:diabloti: