Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, to teraz moja kolej :eviltong:
wiem, że wybiegam w przyszłość, ale jak się tam dostać? ;) tzn. pociąg dokąd i co dalej? :eviltong: jak daleko jest od stacji kolejowej do ośrodka?

I jeszcze jedno :eviltong:
Czy wszystkie domki jakie zajmiemy będą miały toaletę? bo na stronie to jakoś dziwnie jest ujęte... :roll: :eviltong:

Posted

[quote name='Mongrel']Oho, w tym roku niedaleko ten zlot ;) A miejsca tylko w domkach, czy może opcja namiotowa, taka jaka była dostępna ostatnio? :lol:[/quote]

Tak, jest możliwość rozbicia namiotu;) a cenowo wygląda to tak:

[B]Opłaty za pole namiotowe:[/B]

Pobyt jednej osoby
normalna:8,- ulgowa:6,-

Ustawienie namiotu 1-2 osobowego
normalna:8,- ulgowa:6,-

Ustawienie namiotu 3-6 osobowego
normalna:9,- ulgowa:6,-

ulga obowiązuje osoby do lat 18

Posted

[quote name='Macho']Dobra, to teraz moja kolej :eviltong:
wiem, że wybiegam w przyszłość, ale jak się tam dostać? ;) tzn. pociąg dokąd i co dalej? :eviltong: jak daleko jest od stacji kolejowej do ośrodka?
[/quote]

No więc;P pociągiem do Wrocławia, potem PKS (autobus 502 lub 512) do Sulistrowic;)

Posted

[quote name='Karilka']komar i to już jest tam?[/quote]

nie jestem Komarem, ale odpowiem , bo jechałam pks'em tam i wiem najlepiej:evil_lol:
w Sulistrowicach są 2 przystanki jeden na żądanie i właśnie tam sie wysiada, nie pamiętam dobrze, ale to były chyba Sulistrowice-zalew.. jak mi się przypomni to napisze:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']No więc;P pociągiem do Wrocławia, potem PKS (autobus 502 lub 512) do Sulistrowic;)[/quote]

I rozumiem, że od przystanku nie ma daleko do ośrodka ? :eviltong:

I co z tymi toaletami ? :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Juhuuuu :eviltong:
Już myślałam, że będę musiała sobie drzewko zarezerwować :eviltong:

fajnie, że tak blisko z przystanku, przynajmniej nie będzie kłopotu z dojściem z bagażem :eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']Macho -a ja myślałem że dziewczynki siusiają w krzaczki:evil_lol:A chłopcy na drzewko chyba ,że o czymś nie wiemy:razz::diabloti::lol:[/quote]

sikanie w krzaczki jest niebezpieczne - można niedźwiedzia spotkać (patrz -> Sieraków 2008 ) pewnie dlatego Macho przerzuciła się na drzewka :evil_lol:

Posted

Właśnie Olek :eviltong:

uczę się na cudzych błędach :eviltong:
Ależ Ty niedomyślny jesteś.... :roll: :eviltong:

BTW: Olek, co Ty tu w ogóle robisz? Do matury się uczyć! :eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']Macho-jaka matura:evil_lol::lol:Ja do tego podchodzę czilałtowo zdam to super nie zdam to też śmiesznie będzie:razz::diabloti:[/quote]

Haha skąd ja to znam ;)