Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skoro paulina nie jedzie proszę mnie połączyć z gops w domku z natryskiem:loveu:

A co do psów to nie wiem czy będzie mój yorkowy (bo ona na każdym zlocie i po zlotach traumę przeżywa, ale może wezmę mix grzywaczkę cioci(już ze mną na zlocie była)
a co do 2 psa to nie jest pewne, wszystko zależy od manixsy

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek']Skoro paulina nie jedzie proszę mnie połączyć z gops w domku z natryskiem:loveu:

A co do psów to nie wiem czy będzie mój yorkowy (bo ona na każdym zlocie i po zlotach traumę przeżywa, ale może wezmę mix grzywaczkę cioci(już ze mną na zlocie była)
a co do 2 psa to nie jest pewne, wszystko zależy od manixsy[/quote]

no to git, bedzie natrysk :diabloti: :razz:
wez yorkowom :razz: ich sie nie boje :evil_lol:

a mam pytanie czy domki sa takie jedno pokojowe czy jakies odzielenie jest ?

Posted

to jest yorkowy jak już, z tym że to on się wszystkiego boi:cool3:

jeżeli to są takie domki jak w morsku to będzie jedna wersalka na dole i 2 pokoiki u góry po 2 łóżka w jednym

gops mam nadzieję że jesteś rannym ptaszkiem i nie będziesz mi od 6 czy 7 rana po domu latać:mad: bo będę kneblowac i do łóżka przywiazywać:mad:

Posted

[quote name='gops']
a mam pytanie czy domki sa takie jedno pokojowe czy jakies odzielenie jest ?[/quote]
w domkach 8 os. na dole jest jeden pokój na dole, a na górze dwa pokoiki. A w domkach 4.os o ile się nie myle to są dwa pokoje po 2 łóżka:cool3:

[quote name='Dozia_13']Mam pytanie czy jak Kilka osób się wypisało to czy mogła bym być w domku z Izabela124??[/quote]
jeżeli jest wolne miejsce w domku Izy to możesz :cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']w domkach 8 os. na dole jest jeden pokój na dole, a na górze dwa pokoiki. A w domkach 4.os o ile się nie myle to są dwa pokoje po 2 łóżka:cool3:

[/quote]

o no to dobrze :razz:
chodzilo mi tylko o to ze jakby psy nie przepadaly za soba czy dalo by rade odizolowac na noc ;)

[B]Patikujek [/B]oj bo dla mnie yorki wygladaja jak suczki zawsze..zreszta pudelki tez
ja budze sie wczesnie ale zanim wstane to tak kolo 9-10 godzina ;)
tylko moja sucz od 6 bedzie latac i piszczec :roll: bo tak nauczona ze pierwszy spacer o 7, bede muiala wstac i dalej w kime :razz:

Posted

Spoko, mój pies jest całkowicie bezkonfliktowy, mały kastrat, jego kochają wszystkie psy (nawet te najbardziej agresywne), luca swojego agresora raczej nie bierze więc będzie spokój

a co do spacerów to najwyżej będzie tak jak w zeszłym roku, pati się będzie budzić wcześnie, wyprowadzać (właściwie wypuszczać na krótkie siku) wszystkie psy, wołać je do domu po 2 min. i kłaść się dalej, a po 12 odpowiednio długi spacer

pamiętam, psy chciały wyjśc nikogo to nie ruszało, Pati wstawała, otwierała drzwi, Baks Lufa i Czips wybiegały robiły siku i wracały po minucie na dalsze spanko hehe

Posted

[quote name='Patikujek']Spoko, mój pies jest całkowicie bezkonfliktowy, mały kastrat, jego kochają wszystkie psy (nawet te najbardziej agresywne), luca swojego agresora raczej nie bierze więc będzie spokój

a co do spacerów to najwyżej będzie tak jak w zeszłym roku, pati się będzie budzić wcześnie, wyprowadzać (właściwie wypuszczać na krótkie siku) wszystkie psy, wołać je do domu po 2 min. i kłaść się dalej, a po 12 odpowiednio długi spacer

pamiętam, psy chciały wyjśc nikogo to nie ruszało, Pati wstawała, otwierała drzwi, Baks Lufa i Czips wybiegały robiły siku i wracały po minucie na dalsze spanko hehe[/quote]

mam takiego pecha ze moj pies nie wyjdzie bezemnie na szybkie siku nawet :roll: taka menda z niej jest :diabloti:

moja sucz tez z reguly jest przyjaznie nastawiona ale jak jakis bedzie chcial ja ustawic to sie nieda i bedzie jatka :roll:
a spacer popoludniu to przynajmniej 2 godz musi byc , sama lubie duzo chodzic a z psem to przy okazji :eviltong:

Posted

o kurczaczku xD
dawno temu prosiłam o zmianę nicku, myślałam że coś jest nie tak i już nie zmienią, a tu dzisiaj akuku :D co prawda nieznacznie bo z Isia & Chester na Iś & Chester ale jest xD jak wczoraj wieczorem wysyłałam zaliczkę, była jeszcze Isia więc na taki nick jest wysłana, i tak jestem zapisana na 1 stronie ^^
jak coś to ja xD
a tak apropo, doszła juz zaliczka ? ;)

Posted

[quote name='komar']a kto ma dzisiaj urodzinki??:diabloti::diabloti::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

nie wiem kto dzisiaj, ale wiem ze ja za 8 dni:evil_lol::evil_lol:

Posted

Rose - tata przelał tylko zaliczke czy całosc? Bo w rozpisie osób jest kolor fioletowy, a w domku czerwony ;) A ja nawet nie wiem czy tata zapłacił calośc czy zaliczke.

Posted

[quote name='globalnydog193']Rose - tata przelał tylko zaliczke czy całosc? Bo w rozpisie osób jest kolor fioletowy, a w domku czerwony ;) A ja nawet nie wiem czy tata zapłacił calośc czy zaliczke.[/quote]

zaliczkę, sorry już poprawiam;)

Posted

[quote name='olekg89']strach jest najlepszym motywatorem :diabloti: Boją się i płacą dzieci aż miło:evil_lol:;)[/quote]

i tak sporo osob nie zaplacilo , az 8 :mad::razz: