Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gops']alez Ty drastyczna
wtedy jak zostana wolne miejsca to dalej bedzie mozna sie zapisac czy jak?[/quote]

no wybacz, ale kiedyś w końcu musimy zadzwonić do ośrodka i podać im dokładną ilość domków dzień przed zlotem tego nie da się zrobić..
ja najchętniej dzwoniłabym po 1 kwietnia do ośrodka i rezerwowała tyle domków ile mamy zapełnionych, a reszta niech sie stara na własna rękę, ale nie wiem co na to reszta organizatorów.. są tu w ogóle jeszcze?:roll::eviltong: rozpiski domków też brak..

Posted

[quote name='rose']no wybacz, ale kiedyś w końcu musimy zadzwonić do ośrodka i podać im dokładną ilość domków dzień przed zlotem tego nie da się zrobić..
ja najchętniej dzwoniłabym po 1 kwietnia do ośrodka i rezerwowała tyle domków ile mamy zapełnionych, a reszta niech sie stara na własna rękę, ale nie wiem co na to reszta organizatorów.. są tu w ogóle jeszcze?:roll::eviltong: rozpiski domków też brak..[/quote]

tak wsumie to masz racje ;)
a wiadomo ile domkow ma osrodek? moze uda sie zajac caly ? czy niemoliwe?
bo troche glupio by bylo jakby jacys obcy ludzie zatruwali nam zycie caly pobyt, ale wiadomo w kupie sila nie damy sie jakby co :razz:

Posted

[quote name='gops']tak wsumie to masz racje ;)
a wiadomo ile domkow ma osrodek? moze uda sie zajac caly ? czy niemoliwe?
bo troche glupio by bylo jakby jacys obcy ludzie zatruwali nam zycie caly pobyt, ale wiadomo w kupie sila nie damy sie jakby co :razz:[/quote]

całego ośrodka raczej mieć nie będziemy niestety, ale domki rozstawione na dośc dużym obszarze, więc myślę zże nikomu nie będziemy przeszkadzać;)

Posted

[quote name='rose']no wybacz, ale kiedyś w końcu musimy zadzwonić do ośrodka i podać im dokładną ilość domków dzień przed zlotem tego nie da się zrobić..
ja najchętniej dzwoniłabym po 1 kwietnia do ośrodka i rezerwowała tyle domków ile mamy zapełnionych, a reszta niech sie stara na własna rękę, ale nie wiem co na to reszta organizatorów.. są tu w ogóle jeszcze?:roll::eviltong: rozpiski domków też brak..[/quote]
takby było najlepiej,ale chyba wtedy ci,co rezerwowali by sami nie mieliby 25zł za noc:evil_lol: no ale ich problem :diabloti: chociaż lepiej chyba zarezerwować 1-2 domki więcej,bo na pewno ktoś się jeszcze dopisze.. albo mu się przypomni o zaliczce, bo do wtorku wszyscy na pewno nie wpłacą:shake:

a co do domków, to domkowiczom raczej nie będziemy przeszkadzać, gorzej jeśli będzie dużo namiotów..:diabloti: w pobliżu miejsca ogniska:evil_lol:

Posted

A ponoć namiotowicze rozbijają się tam wszędzie.:diabloti:
Jakby co w okolicach ogniska przypne czarka na 10m lince i wtedy nikt się nie rozłoży:evil_lol: O ile już nie będą rozłożeni:lol:
Chociaż z tego co pamiętam w morsku bardzo szybko ludzie spierdzielali z namiotami w inne miejsce na widok kilkunastu(dziesięciu) psów;)

Posted

myślę że teraz tez tak będzie jak tylko zobaczą ile ludzi i psów się koło ich namiotów kręci całkowicie zmienia miejscówę, albo się przylączą:diabloti: jak będa nienormalni

Posted

Ania wiesz dobrze, że tak właśnie zrobię. Termin jest ustalony, wszyscy o nim wiedzieli. Ci co privy wysyłali są upsrawiedliwieni. Ale Ci co mają to gdzieś to przykro mi. Właściciele ośrodka muszą wiedzieć wcześniej ile domków bierzemy. Dlatego po pierwszym kwietnia wywalamy wszystkich zapisany, niezapłacaonych. Do 10 kwietnia czekamy na osoby, które zapłacą całość- na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. (osoby które już wpłaciły zaliczkę, nie muszą na razie dopłacać, mogą dopłacić tuż przed zlotem).10 kwietnia dzwonię do ośrodka i rezerwuję konkretnie ilośc domków i Aniu przelewasz kasę na konto.
Co do rozpiski domków, to AŚKA!!!:mad::mad::mad:

[quote name='basia bonnie']takby było najlepiej,ale chyba wtedy ci,co rezerwowali by sami nie mieliby 25zł za noc:evil_lol: no ale ich problem :diabloti: chociaż lepiej chyba zarezerwować 1-2 domki więcej,bo na pewno ktoś się jeszcze dopisze.. albo mu się przypomni o zaliczce, bo do wtorku wszyscy na pewno nie wpłacą:shake:

a co do domków, to domkowiczom raczej nie będziemy przeszkadzać, gorzej jeśli będzie dużo namiotów..:diabloti: w pobliżu miejsca ogniska:evil_lol:[/quote]
Oczywiście, że Ci będą rezerwować na własną rękę nie dostaną tak tanio jak 25zł/doba. My dostaliśmy jako stale bywająca grupa zorganizowana :evil_lol:

Posted

a jeszcze mam pytanie, czy jak do mojego domku nikt sie nie dopisze a mamy jeszcze 2 wolne miejsca to bede musiala cos doplacac? czy to od osoby a nie od mniejsc w domku ? ;)

narazie malo ludu zaplacilo , a szkoda , im wiecej tym lepiej

Posted

gops jak paulina nie pojedzie to ja i manixsa się do was przenosimy

poza tym zamówiona będzie ilość miejsc odpowiadająca ilości osób tak też składy dom ków mogą się zmienić

Posted

[quote name='Patikujek']Esterko z tego co wiem Asia ma kompa rozwalonego i bywa tylko z doskoku na dgm[/quote]
Pati masz stare info ;) Asia już ma kompa, tylko coś się obija :niewiem: :evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']gops jak paulina nie pojedzie to ja i manixsa się do was przenosimy

poza tym zamówiona będzie ilość miejsc odpowiadająca ilości osób tak też składy dom ków mogą się zmienić[/quote]

o no to fajnie ;)
z yorkowym ? i z jakims psem jeszcze?
tylko miejcie na uwadze robiac sklad domkow ze moja os.tow. jest mlodziutka 14lat ,zeby nikomu nie przeszkadzalo ;) ale jest wporzadku , tylko duzo gada

a i przeczytalam watek od poczatku i widzialam na przodzie klotnie ze jakis pies ugryzl kogos
ja odrazu mowie ze psy z ktorymi jade nie ugryza ale nawarczec i naszczekac moga (ze strachu) dlatego na poczatku pierwszego dnia w kagancach beda lazic , i mam nadzieje ze nie bedzie o mnie na nastepnym watku ze mam psa nie wychowanego :eviltong:

Posted

[quote name='Estera']Co do rozpiski domków, to AŚKA!!!:mad::mad::mad:[/quote]
No już tak nie krzycz! :eviltong:

Otóż mamy możliwość wynajęcia takich domków:

2 x BRDA (8-osobowy)
5 x MSZANA (4-osobowy, z natryskiem)
3 x MSZANA (4-osobowy, bez natrysku)
5 x pokoje (2-osobowe)

Posted

Co prawda ja nie biorę s(w)etera, ale nie oznacza to, że jeżeli rodzice chcieliby podjechać zobaczyć co tam u mnie to nie wezmą ze sobą Barda :razz: