Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grupki wiadomo,że są, bo to raczej niemożliwe,żeby cały czas 50 osób wszystko robiło razem ;) ale wieczorami się będziemy przecież zbierać, no i może tym razem więcej wspólnych spacerow? ;)

[quote]A mysia jak zawsze ma rację:loveu::evil_lol:[/quote]
:o co Ty za głupoty piszesz? :shake: chcesz zbierać na pociąg z Mysią?:diabloti:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karilka']Dozia, tylko żeby nie było, że mi będzie chciała Dolara zjeść, co?:evil_lol:[/quote]
mam nadzieję, że nie będzie chciała:evil_lol: naszczęście jeszcze nad nia panuje. nie wiem jeszcze czy ja wezme zobacze jak jej cieczka wypadnie:eviltong: Ale ma jeszcze Sonie

Posted

[quote name='basia bonnie']:o co Ty za głupoty piszesz? :shake: chcesz zbierać na pociąg z Mysią?:diabloti:[/quote]

hehe :lol: Basia, ty mała szantażystko :eviltong::evil_lol:

Posted

A ja się zapisywałam z psami i dwoma osobami i nie ma nas na liście:roll: może nas ktoś odpowiedzialny za to dopisać? (rose o ile sie orientuję) bo nie chcemy żeby nas wyjazd ominął ;)

Posted

[quote name='MargaretS']A ja się zapisywałam z psami i dwoma osobami i nie ma nas na liście:roll: może nas ktoś odpowiedzialny za to dopisać? (rose o ile sie orientuję) bo nie chcemy żeby nas wyjazd ominął ;)[/quote]

Ale Ty pisałaś mi na pw, że chcesz domek z natryskiem, więc myślałam, że dopiero jak się takowy domek zwolni to Was zapisze, ale jeśli Wam to w końcu obojętne to ok już zapisuję;)

Posted

[quote name='rose']Ale Ty pisałaś mi na pw, że chcesz domek z natryskiem, więc myślałam, że dopiero jak się takowy domek zwolni to Was zapisze, ale jeśli Wam to w końcu obojętne to ok już zapisuję;)[/quote]

a to nieporozumienie:) chodziło mi o to, że bierzemy co jest, a jakby się zwolnił z natryskiem to chętnie się "przekwaterujemy";) dzięki za dopisanie:lol:

Posted

jeszcze inaczej

gops+2osoby+2 psy-domek

i + moi rodzice pokoj 2 osobowy bez psa ;) ale sa wporzadku ,pewnie nawet nie beda tam siedziec tylko pojada zwiedzac ;)
i calosc zaplace po 10 marca ;)

Posted

[quote name='olekg89']Coś nam się za dużo rodziców robi ,a co zaowocuje ilością radiowozów:roll:
To zlot dogomaniaków nie rodzicoprzylep.:diabloti:[/quote]

moi beda zwiedzac wroclaw , nie bedzie ich nawet widac :razz:
a pozatym sa wporzadku ,i mozecie sobie pic palic i przeklinac do woli ;)

kazdy dogomaniak majacy rodzine czyt. dzieci ,meza przeciez sam na urlop nie pojedzie ,to dopiero byloby nienormalne
co do rodzicow to sie zgadzam ,tez bym wolala jechac bez nich

Posted

Każdy by wolał bez nich... Z jeden strony to domki z taryskiem zajma rodziny, a powinni dogomaniacy... takie jest moje zdanie...:roll: a co do chętnych to ciekawe czy miejsc nie zabraknie...:evil_lol:

Posted

Gops-a od kiedy to żona/mąż nie może pojechać sam/a na kilka dni?Co małżeństwo to pępowina?Czy jaka cholera?Kurcze musze mamie powiedzieć ,żeby nie jechała na wczasy sama ,bo jestem jej dzieckiem i to chore żeby jeździła sama z koleżankami:-(

Posted

Najlepiej zabrać jeszcze dziadków i ciotki niech nam się rodzinne wczasy zrobią..
I co z tego, że rodzice będą zwiedzać okolice w ciągu dnia jak my zazwyczaj wieczorem i w nocy będziemy najgłośniej i nie chcielibyśmy słuchać wywodów od rodziców, że hałasujemy czy coś..
Nie wiem ale według mnie na zlot powinny jechać osoby tylko z dogo, ewentualnie ktoś tam może sobie wziąć TZ'a (choć w sumie po co?:eviltong: nie wytrzymacie tygodnia bez?:eviltong:) bo zlot to zlot a nie wczasy z rodzicami..

Dobra ja się nie powinnam odzywać bo ja tu tylko zapisuję:eviltong: więc już milknę:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Nie wiem ale według mnie na zlot powinny jechać osoby tylko z dogo, ewentualnie ktoś tam może sobie wziąć TZ'a (choć w sumie po co?:eviltong: nie wytrzymacie tygodnia bez?:eviltong:) bo zlot to zlot a nie wczasy z rodzicami..

Dobra ja się nie powinnam odzywać bo ja tu tylko zapisuję:eviltong: więc już milknę:evil_lol:[/quote]

Rose dobrze godosz :eviltong: POPIERAM i proponuję zastanowić się nad zmianą zasad:cool3:

Posted

[quote name='& Gloria &']Rose dobrze godosz :eviltong: POPIERAM i proponuję zastanowić się nad zmianą zasad:cool3:[/quote]

wreszcie to co mówię nie zostaje użyte przeciwko mnie i mam juz jakiegoś zwolennika:multi::evil_lol:

Posted

Ja też jestem za.
Ja wezmę dziadka też jest spoko i popije i sie pośmieje ,poprzeklina i pośpiewa po rusku i nie jest taki stary 63lata skończy dopiero we wrześniu.Więc prawie jak nasz rówieśnik.A to ,że wygląda jak koks blokers na emeryturze to już inna bajka:lol:
No soryy czas się usamodzielnić ja na 1zlocie miałem 15lat i rodziców nie brałem.:roll:

Posted

Czy są jeszcze jakieś wolne domki? Bo my z TZtem nie jesteśmy jeszcze do żadnego przypisani.

Dobrze byłoby jakby na jednym piętrze byliśmy my a na drugim ktoś z jakimś większym przyjaznym psem, co by z Jura miała fajnego kumpla a nie konflikty.

Posted

tak wyszlo ze niektorzy rodzice sa nadopiekunczy i nie pozwalaja jechac dziecku samemu w tym przypadku mnie ;) mowilam ze nie bedzie zadnego gadania z ich strony ;)

a jesli chodzi o rodziny to normalne ze jesli jakis dogomaniak ma zone i zalozmy dziecko 10 letnie to nie pojedzie sam tylko z rodzina .

wroce jeszcze do rodzicow , tez wolalabym jechac bez nich ale tym razem nie chca mnie puscic ,jak bedzie fajnie (zakladam ze bedzie) to za rok jade bez nich rzecz jasna ;)

Posted

[quote name='gops']
a jesli chodzi o rodziny to normalne ze jesli jakis dogomaniak ma zone i zalozmy dziecko 10 letnie to nie pojedzie sam tylko z rodzina .

wroce jeszcze do rodzicow , tez wolalabym jechac bez nich ale tym razem nie chca mnie puscic ,jak bedzie fajnie (zakladam ze bedzie) to za rok jade bez nich rzecz jasna ;)[/quote]
10 letnie dziecko spokojnie można zostawić na tydzień u babci/dziadka/cioci itd :eviltong:

a Twoi rodzice nie mogliby wynająć sobie nocleg np. w ośrodku obok? :razz:

Posted

[quote name='baffi2']10 letnie dziecko spokojnie można zostawić na tydzień u babci/dziadka/cioci itd :eviltong:

a Twoi rodzice nie mogliby wynająć sobie nocleg np. w ośrodku obok? :razz:[/quote]

no mogliby ,ale serio oni sa wporzadku i nie powiedza nic
nawet jak bedzie glosno ,przyzwyczili sie :diabloti:;)
wola widziec czy mi sie nic nie dzieje :razz: bo przeciez tam sami obcy ludzie..:eviltong: mam 17lat i gdyby to bylo blizej to by mnie puscili a ze to jest ponad 600km od nas to wola byc blisko ;) wiadomo ze za rok ich nie wezme jakby co :razz: