Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Macho']Może ja nie Aleksander, ale też ze śląska, więc się wypowiem... :diabloti: Fakt faktem, że patologia to jest, ale za to mamy jedyne w Polsce Muzeum Chleba :lol: [SIZE=1]Już nie wspominając w jakiej miejscowości :evil_lol:[/SIZE] [/quote] byłam tam na wycieczce klasowej :evil_lol: sto lat temu :eviltong: Quote
Macho Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Ana_Zbyska']No właśnie Macho, lepiej nic tu nie wspominać.. U Ciebie w tym Radzionkowie to się różne, dziwne rzeczy dzieją/ Po Twojej ostatniej historii, którą opowiedziałaś mi w CK, Radzionków kojarzy mi się tylko z nią. Ale lepiej nie będę tu opowiadać, bo bym wsyztskim krew w żyłach zmroziła. ehhhh...:diabloti:[/quote] hahaha :eviltong: mówiłam, że jest patologia :eviltong: Mysia: ja też byłam :D Quote
Ana_Zbyska Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Macho']hahaha :eviltong: mówiłam, że jest patologia :eviltong: Mysia: ja też byłam :D[/quote] Patologia przez duże P, P jak piec. hje hje Quote
baffi2 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Mysia_']a moja mama kiedy chodziłam do gimnazjum (i oczywiście później też) puszczała mnie na całą noc na imprezy, żebym po nocach wracać nie musiała tylko nad ranem :diabloti::evil_lol: [/quote] fajną masz mame:loveu: a mama mojej osoby towarzyszącej częstowała mnie szlugami :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A czy jest szansa jeśli nic innego nie wymyślę, ulokowac ich gdzieś daleeej? Moja mama to raczej nie jest typ osoby która będzie miała jakieś wąty itp..(tak myślę:diabloti:) i będę trzymac za słowo, że pojadą zwiedzac Wrocław:lol: To może te dwa pokoje się przydadzą...:roll: Quote
olekg89 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Atkaa-niech sobie pokój we wrocku wynajmą:evil_lol:Nie będą musieli daleko jeździć:lol: Quote
Atkaaaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tak, tak tylko jak będą córeczkę "pilnowac" na odległośc? :diabloti: Quote
Atkaaaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kolejny boski pomysł xD Kurcze tego zlotu już nie odpuszczę, ten w zeszłym roku jakoś przezyłam, że nie pojechałam ale w tym roku koniecznie chce jechac :P Może nie było by z nimi tak tragicznie... Quote
Macho Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Olek jak zawsze wspaniałomyślny :eviltong: Najlepiej to jakbyś jakoś zgubiła rodziców w drodze, nie Olek? :eviltong: Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Atkaaaa']Tak, tak tylko jak będą córeczkę "pilnowac" na odległośc? :diabloti:[/quote] :lol: niech wynajmą sobie coś we Wrocku, ale niech w 1szy dzień przyjadą z Tobą, zobaczą gdzie będziesz,ew. porozmawiają sobie z organizatorami:diabloti: i niech sobie jadą ;) a jak się będą martwić to przecież są telefony, a jeśli będą się baaardzo martwic to niech przyjadą w któryś dzień Cię odwiedzić:cool3: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='baffi2']fajną masz mame:loveu: a mama mojej osoby towarzyszącej częstowała mnie szlugami :evil_lol:[/quote] czasem doprowadza mnie do szału, ale da się wytrzymać oczywiście :lol::diabloti: ...i takie wie, że zawsze postawię na swoim :eviltong: Quote
Patikujek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [QUOTE]byłam tam na wycieczce klasowej :evil_lol: sto lat temu :eviltong:[/QUOTE] Pamiętam tą wycieczkę do muzeum chleba, byłyśmy chyba na niej w podstawówc jeszcze co nie mysiu?? Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Patikujek']Pamiętam tą wycieczkę do muzeum chleba, byłyśmy chyba na niej w podstawówc jeszcze co nie mysiu??[/quote] wiem, że byłam, ale własnie nie wiem kiedy :lol: ale może rzeczywiście to była podstawówka :eviltong: Pamiętam tylko, że mogliśmy sobie sami zrobić jakiś wypiek czy jak to tam, nazwać :diabloti: Quote
Patikujek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tak tak, to na pewno podstawówka, bo z panią Kot tam byliśmy Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='basia bonnie']:lol: niech wynajmą sobie coś we Wrocku, ale niech w 1szy dzień przyjadą z Tobą, zobaczą gdzie będziesz,ew. porozmawiają sobie z organizatorami:diabloti: i niech sobie jadą ;) a jak się będą martwić to przecież są telefony, a jeśli będą się baaardzo martwic to niech przyjadą w któryś dzień Cię odwiedzić:cool3:[/QUOTE] a martyna będzie mogła powiedziec że tam są rodzice! :multi: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tinka:)']a martyna będzie mogła powiedziec że tam są rodzice! :multi: :evil_lol:[/quote] no i wszyscy będą zadowoleni:evil_lol: /tak czy tak mozesz powiedzieć,że będą tam rodzice, przecież i tak tego nie sprawdzą:cool3::evil_lol:/ Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='basia bonnie']no i wszyscy będą zadowoleni:evil_lol: /tak czy tak mozesz powiedzieć,że będą tam rodzice, przecież i tak tego nie sprawdzą:cool3::evil_lol:/[/QUOTE] u nich nigdy nic nie wiadomo ;) kiedyś jak miałam iść do koleżanki na sylwestra to dzwonili do jej rodziców czy na pewno mogę przyjść chociaż mój tata dobrze zna tatę tej dziewczyny :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 przecież będą rodzice :diabloti: no choćby Estera jest mamą Basi :eviltong::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Mysia_']przecież będą rodzice :diabloti: no choćby Estera jest mamą Basi :eviltong::evil_lol:[/quote] Martyna:loveu: mówi o rodzicach,a nie o jakiejś pożalsiębożektórynieistniejesz matce alkoholiczce:roll: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='basia bonnie']Martyna:loveu: mówi o rodzicach,a nie o jakiejś pożalsiębożektórynieistniejesz matce alkoholiczce:roll:[/quote] Basiu nie ładnie! czy alkoholiczka czy nie to zawsze mama :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Patikujek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Trzeba kochać starych bo tak szybko z przepicia odchodzą Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Mysia_']Basiu nie ładnie! czy alkoholiczka czy nie to zawsze mama :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] czy Mysia,czy Gosia, to zawsze szczur:diabloti: [quote name='Patikujek']Trzeba kochać starych bo tak szybko z przepicia odchodzą[/quote] to po co ich kochać, skoro szybko odchodzą? po co się przywiązywać i potem cierpieć? :lol::lol: lepiej traktować ich oschle:diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='basia bonnie']czy Mysia,czy Gosia, to zawsze szczur:diabloti: [/quote] tez Cię kocham :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
Patikujek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Podarujmy im choć trochę miłości w tym ich krótkim żywocie, nie bądźmy aż tacy wredni Quote
Recommended Posts