Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Macho']Może ja nie Aleksander, ale też ze śląska, więc się wypowiem... :diabloti:

Fakt faktem, że patologia to jest, ale za to mamy jedyne w Polsce Muzeum Chleba :lol:

[SIZE=1]Już nie wspominając w jakiej miejscowości :evil_lol:[/SIZE]
[/quote]

byłam tam na wycieczce klasowej :evil_lol: sto lat temu :eviltong:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']No właśnie Macho, lepiej nic tu nie wspominać..
U Ciebie w tym Radzionkowie to się różne, dziwne rzeczy dzieją/
Po Twojej ostatniej historii, którą opowiedziałaś mi w CK, Radzionków kojarzy mi się tylko z nią.
Ale lepiej nie będę tu opowiadać, bo bym wsyztskim krew w żyłach zmroziła.
ehhhh...:diabloti:[/quote]

hahaha :eviltong: mówiłam, że jest patologia :eviltong:

Mysia: ja też byłam :D

Posted

[quote name='Mysia_']a moja mama kiedy chodziłam do gimnazjum (i oczywiście później też) puszczała mnie na całą noc na imprezy, żebym po nocach wracać nie musiała tylko nad ranem :diabloti::evil_lol:
[/quote]
fajną masz mame:loveu:

a mama mojej osoby towarzyszącej częstowała mnie szlugami :evil_lol:

Posted

A czy jest szansa jeśli nic innego nie wymyślę, ulokowac ich gdzieś daleeej?
Moja mama to raczej nie jest typ osoby która będzie miała jakieś wąty itp..(tak myślę:diabloti:) i będę trzymac za słowo, że pojadą zwiedzac Wrocław:lol:
To może te dwa pokoje się przydadzą...:roll:

Posted

Kolejny boski pomysł xD
Kurcze tego zlotu już nie odpuszczę, ten w zeszłym roku jakoś przezyłam, że nie pojechałam ale w tym roku koniecznie chce jechac :P Może nie było by z nimi tak tragicznie...

Posted

[quote name='Atkaaaa']Tak, tak tylko jak będą córeczkę "pilnowac" na odległośc? :diabloti:[/quote]
:lol: niech wynajmą sobie coś we Wrocku, ale niech w 1szy dzień przyjadą z Tobą, zobaczą gdzie będziesz,ew. porozmawiają sobie z organizatorami:diabloti: i niech sobie jadą ;) a jak się będą martwić to przecież są telefony, a jeśli będą się baaardzo martwic to niech przyjadą w któryś dzień Cię odwiedzić:cool3:

Posted

[quote name='baffi2']fajną masz mame:loveu:

a mama mojej osoby towarzyszącej częstowała mnie szlugami :evil_lol:[/quote]

czasem doprowadza mnie do szału, ale da się wytrzymać oczywiście :lol::diabloti:
...i takie wie, że zawsze postawię na swoim :eviltong:

Posted

[QUOTE]byłam tam na wycieczce klasowej :evil_lol: sto lat temu :eviltong:[/QUOTE]
Pamiętam tą wycieczkę do muzeum chleba, byłyśmy chyba na niej w podstawówc jeszcze co nie mysiu??

Posted

[quote name='Patikujek']Pamiętam tą wycieczkę do muzeum chleba, byłyśmy chyba na niej w podstawówc jeszcze co nie mysiu??[/quote]

wiem, że byłam, ale własnie nie wiem kiedy :lol:
ale może rzeczywiście to była podstawówka :eviltong:
Pamiętam tylko, że mogliśmy sobie sami zrobić jakiś wypiek czy jak to tam, nazwać :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']:lol: niech wynajmą sobie coś we Wrocku, ale niech w 1szy dzień przyjadą z Tobą, zobaczą gdzie będziesz,ew. porozmawiają sobie z organizatorami:diabloti: i niech sobie jadą ;) a jak się będą martwić to przecież są telefony, a jeśli będą się baaardzo martwic to niech przyjadą w któryś dzień Cię odwiedzić:cool3:[/QUOTE]

a martyna będzie mogła powiedziec że tam są rodzice! :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']a martyna będzie mogła powiedziec że tam są rodzice! :multi: :evil_lol:[/quote]
no i wszyscy będą zadowoleni:evil_lol: /tak czy tak mozesz powiedzieć,że będą tam rodzice, przecież i tak tego nie sprawdzą:cool3::evil_lol:/

Posted

[quote name='basia bonnie']no i wszyscy będą zadowoleni:evil_lol: /tak czy tak mozesz powiedzieć,że będą tam rodzice, przecież i tak tego nie sprawdzą:cool3::evil_lol:/[/QUOTE]

u nich nigdy nic nie wiadomo ;) kiedyś jak miałam iść do koleżanki na sylwestra to dzwonili do jej rodziców czy na pewno mogę przyjść chociaż mój tata dobrze zna tatę tej dziewczyny :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']przecież będą rodzice :diabloti: no choćby Estera jest mamą Basi :eviltong::evil_lol:[/quote]
Martyna:loveu: mówi o rodzicach,a nie o jakiejś pożalsiębożektórynieistniejesz matce alkoholiczce:roll:

Posted

[quote name='basia bonnie']Martyna:loveu: mówi o rodzicach,a nie o jakiejś pożalsiębożektórynieistniejesz matce alkoholiczce:roll:[/quote]

Basiu nie ładnie! czy alkoholiczka czy nie to zawsze mama :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']Basiu nie ładnie! czy alkoholiczka czy nie to zawsze mama :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
czy Mysia,czy Gosia, to zawsze szczur:diabloti:
[quote name='Patikujek']Trzeba kochać starych bo tak szybko z przepicia odchodzą[/quote]
to po co ich kochać, skoro szybko odchodzą? po co się przywiązywać i potem cierpieć? :lol::lol: lepiej traktować ich oschle:diabloti: