Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']I co kupiły mi moje fanki??:evil_lol:[/quote]
otwieracz do puszek:evil_lol: prezentem dla Ciebie powinno być to że fanki są przy Tobie,czyż to nie wzruszające:-(:evil_lol: materialisto jeden!!

Posted

Witam

zmienilo sie coś od 12 lipca, bo nie chce mi sie nadrabiac tego wszystkiego:lol:

taka rada dla tych co jada pociagiem, uważajcie na kanarów:lol: wczoraj chciał mnie wyrzucic z pociagu bo pies bez kaganca, ( a miał fizjoogiczny) było ciemno wpadł do przedialu i Ares zaczal na niego szczekac, a ten sie drze ze to ostatnie ostrzezenie i wylatujemy bo pies bez kaganca:evil_lol: mowie zeby zapalił swiatlo i zobaczyl co pies ma na pysku.

to on wielkie oczy jak pies moze szczekac w kagancu:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Witam

taka rada dla tych co jada pociagiem, uważajcie na kanarów:lol: [/quote]
no i coby nie zapomnieć legitymacji (podbitej), żeby nie musieć później dopłacać lub jesli kanar byłby niemiły-płacić mandatu.

Posted

[quote name='dogomanka_']właśnie też miałam o tej legitymacji czy czymś takim napisać.:razz:
[/quote]
czymś takim, znaczy sie w grę wchodzą jeszcze te żółte papiery:evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']I książeczkę zdrowia psa, a w szczególności zaświadczenie o szczepieniu p.wściekliźnie, bo czasem też sobie tego życzą ;)[/quote]

w tramwaju ode mnie chccieli wiec w pociagu beda chcieli napewno

Posted

[quote name='gops']w tramwaju ode mnie chccieli wiec w pociagu beda chcieli napewno[/quote]
zależy na jakiego kanara trafisz, jeden każe ubrać kaganiec, pokazać książeczkę, a inny powie, żeby ściągnąć kaganiec żeby pies się nie męczył ;)

Posted

[quote name='basiapron']czymś takim, znaczy sie w grę wchodzą jeszcze te żółte papiery:evil_lol:[/QUOTE]
Bardziej mi chodziło o dowód osobisty,ale mniejsza.:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']zależy na jakiego kanara trafisz, jeden każe ubrać kaganiec, pokazać książeczkę, a inny powie, żeby ściągnąć kaganiec żeby pies się nie męczył ;)[/quote]
dokładnie, ja kiedyś jechałam osobówką do Kielc i kanarem był taaaaaki wielki i grubaśny chłop. Kudłata miała i kaganiec i wszystko a on bał się przejść i panikował że zawału dostanie zaraz. Kurde, wydaje mi się że jak już pracuje jako kanar to powinien się liczyć z tym że psy jeżdżą pociągami

Posted

ja się nie pakuje :eviltong:

[quote name='olekg89']Kondomanka-a po co komu dowod osobisty w pociągu tego nie sprawdzają.Do kupowania % i fajek tylko potrzebny.[/quote]

Olek, jeszcze jakby nas policja chciała spisać :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Kondomanka-a po co komu dowod osobisty w pociągu tego nie sprawdzają.Do kupowania % i fajek tylko potrzebny.[/quote]
Ja zamiast legitymacji nosze ze soba dowód zazwyczaj.;pp wygodniej mi,a praktycznie na jedno wychodzi.

Posted

[quote name='dogomanka_']Ja zamiast legitymacji nosze ze soba dowód zazwyczaj.;pp wygodniej mi,a praktycznie na jedno wychodzi.[/quote]
Tak? A na jakiej podstawie dostajesz zniżkę?
Na dowód zniżki przecież się nie dostaje. :roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Tak? A na jakiej podstawie dostajesz zniżkę?
Na dowód zniżki przecież się nie dostaje. :roll:[/quote]
Dokładnie:cool3: zniżka jest przecież na podbitą legitymacje, kondomanko ;)