rose Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='olekg89']I co kupiły mi moje fanki??:evil_lol:[/quote] ja Ci dam buziaczka:loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='rose']ja Ci dam buziaczka:loveu::diabloti:[/quote] a ja mogę narysować słit czarka i słit kaję! tylko mi się nie chce:evil_lol: Quote
basiapron Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='olekg89']I co kupiły mi moje fanki??:evil_lol:[/quote] otwieracz do puszek:evil_lol: prezentem dla Ciebie powinno być to że fanki są przy Tobie,czyż to nie wzruszające:-(:evil_lol: materialisto jeden!! Quote
Tepes Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [COLOR=Blue]Najlepszego Oluś:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jo Ci na zlocie moga odstąpić moje piwo abo co tam:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Marta_Ares Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Witam zmienilo sie coś od 12 lipca, bo nie chce mi sie nadrabiac tego wszystkiego:lol: taka rada dla tych co jada pociagiem, uważajcie na kanarów:lol: wczoraj chciał mnie wyrzucic z pociagu bo pies bez kaganca, ( a miał fizjoogiczny) było ciemno wpadł do przedialu i Ares zaczal na niego szczekac, a ten sie drze ze to ostatnie ostrzezenie i wylatujemy bo pies bez kaganca:evil_lol: mowie zeby zapalił swiatlo i zobaczyl co pies ma na pysku. to on wielkie oczy jak pies moze szczekac w kagancu:lol: :lol: :lol: Quote
basiapron Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Marta_Ares']Witam taka rada dla tych co jada pociagiem, uważajcie na kanarów:lol: [/quote] no i coby nie zapomnieć legitymacji (podbitej), żeby nie musieć później dopłacać lub jesli kanar byłby niemiły-płacić mandatu. Quote
polciuaa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 właśnie też miałam o tej legitymacji czy czymś takim napisać.:razz: Olek-po raz drugi: najlepszego.:loveu: :razz: Quote
basiapron Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='dogomanka_']właśnie też miałam o tej legitymacji czy czymś takim napisać.:razz: [/quote] czymś takim, znaczy sie w grę wchodzą jeszcze te żółte papiery:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 I książeczkę zdrowia psa, a w szczególności zaświadczenie o szczepieniu p.wściekliźnie, bo czasem też sobie tego życzą ;) Quote
Unbelievable Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 I książeczkę zdrowia psa, a w szczególności zaświadczenie o szczepieniu p.wściekliźnie, bo czasem też sobie tego życzą ;) Quote
gops Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Unbelievable']I książeczkę zdrowia psa, a w szczególności zaświadczenie o szczepieniu p.wściekliźnie, bo czasem też sobie tego życzą ;)[/quote] w tramwaju ode mnie chccieli wiec w pociagu beda chcieli napewno Quote
basia bonnie Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='gops']w tramwaju ode mnie chccieli wiec w pociagu beda chcieli napewno[/quote] zależy na jakiego kanara trafisz, jeden każe ubrać kaganiec, pokazać książeczkę, a inny powie, żeby ściągnąć kaganiec żeby pies się nie męczył ;) Quote
polciuaa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='basiapron']czymś takim, znaczy sie w grę wchodzą jeszcze te żółte papiery:evil_lol:[/QUOTE] Bardziej mi chodziło o dowód osobisty,ale mniejsza.:evil_lol: Quote
basiapron Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='basia bonnie']zależy na jakiego kanara trafisz, jeden każe ubrać kaganiec, pokazać książeczkę, a inny powie, żeby ściągnąć kaganiec żeby pies się nie męczył ;)[/quote] dokładnie, ja kiedyś jechałam osobówką do Kielc i kanarem był taaaaaki wielki i grubaśny chłop. Kudłata miała i kaganiec i wszystko a on bał się przejść i panikował że zawału dostanie zaraz. Kurde, wydaje mi się że jak już pracuje jako kanar to powinien się liczyć z tym że psy jeżdżą pociągami Quote
olekg89 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Kondomanka-a po co komu dowod osobisty w pociągu tego nie sprawdzają.Do kupowania % i fajek tylko potrzebny. Quote
rose Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Wszyscy się pakują, że taka cisza?:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ja się nie pakuje :eviltong: [quote name='olekg89']Kondomanka-a po co komu dowod osobisty w pociągu tego nie sprawdzają.Do kupowania % i fajek tylko potrzebny.[/quote] Olek, jeszcze jakby nas policja chciała spisać :diabloti::evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='olekg89']Kondomanka-a po co komu dowod osobisty w pociągu tego nie sprawdzają.Do kupowania % i fajek tylko potrzebny.[/quote] Ja zamiast legitymacji nosze ze soba dowód zazwyczaj.;pp wygodniej mi,a praktycznie na jedno wychodzi. Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='dogomanka_']Ja zamiast legitymacji nosze ze soba dowód zazwyczaj.;pp wygodniej mi,a praktycznie na jedno wychodzi.[/quote] Tak? A na jakiej podstawie dostajesz zniżkę? Na dowód zniżki przecież się nie dostaje. :roll: Quote
basia bonnie Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Tak? A na jakiej podstawie dostajesz zniżkę? Na dowód zniżki przecież się nie dostaje. :roll:[/quote] Dokładnie:cool3: zniżka jest przecież na podbitą legitymacje, kondomanko ;) Quote
basia bonnie Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 1 !!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: zaraz będę się pakować i wyśle jeszcze mamusie do sklepu :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ja dzisiaj jade na zakupy do biedronki:lol: puffi trzeba kupic, zeby miały co jesc:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Odwalcie się od puffi:lol:I przestańcie mi dokuczać:evil_lol:Teraz wziąłem karmę sucha. Ide prasować i pakować :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts