majuska Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 A jak myślisz?? U Lućki bodajże na wątku Florentynka wszystko opisała, łącznie z reakcją teściowej:evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Trochę Kangura też tu jest: [url]https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/TakTrocheJesiennieJuz?authkey=Gv1sRgCNrX09rfx4aENA#[/url] Quote
Becia66 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To ja Kangura oględne u Kangura bo tak niewielu tu zagląda. Zdjęcia boskie - jak zawsze. Quote
Florentynka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Becia66']To ja Kangura oględne u Kangura bo tak niewielu tu zagląda. Zdjęcia boskie - jak zawsze.[/QUOTE] Pani Matka powiedziała, że Kangur jest zepsuty i już go nie chce i nam zostawi, bo to myśmy popsuli, a sama sobie innego, nowego pieska weźmie. Powiedziałam, że dobrze, niech weźmie Adelę, ale się zaczęła wykręcać, że niby żartowała... Quote
majuska Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To jakbyście "wywozili" Kangura, to może ja się połakomię:cool3:...tylko, żeby potem nie było, że Pani Matka się rozmyśliła czy cós takiego:eviltong: Quote
Florentynka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Kangura póki co nie wywozimy. My wyjeżdżamy jutro na wakacje, no i się porobiło, i Pani Matka będzie mieć tymczasa. Znajomi z którymi jedziemy kupili sobie szczenię berneńczyka, a mają dorosłego ON -ka, który jak się okazuje nie toleruje młodego. Trzeba ich stale mieć na oku, więc na czas wyjazdu mały berneńczyk ląduje pod opieką naszego stada. Będzie się działo! Może Dzika_ Figa raczy wkleić jakieś foty, jak nie, to ja po powrocie wrzucę ( mam nadzieję, że będzie co wrzucać). Maluch jest cudny, ma 2 miesiące, był już u nas z wizytą testową. Pierwszych 5 minut to była panika, a potem zaczepiał Kangura i właził Gjalponowi na głowę. Zapowiada się wesoło, aż troszkę żałuję, że mnie przy tym nie będzie. Quote
wapiszon Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Florentynka']Kangura póki co nie wywozimy. My wyjeżdżamy jutro na wakacje, no i się porobiło, i Pani Matka będzie mieć tymczasa. Znajomi z którymi jedziemy kupili sobie szczenię berneńczyka, a mają dorosłego ON -ka, który jak się okazuje nie toleruje młodego. Trzeba ich stale mieć na oku, więc na czas wyjazdu mały berneńczyk ląduje pod opieką naszego stada. Będzie się działo! Może Dzika_ Figa raczy wkleić jakieś foty, jak nie, to ja po powrocie wrzucę ( mam nadzieję, że będzie co wrzucać). Maluch jest cudny, ma 2 miesiące, był już u nas z wizytą testową. Pierwszych 5 minut to była panika, a potem zaczepiał Kangura i właził Gjalponowi na głowę. Zapowiada się wesoło, aż troszkę żałuję, że mnie przy tym nie będzie.[/QUOTE] No to przyjemnych wakacji:lol: Quote
mamanabank Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Taaaaakim to dooooobrze... Miłych wakacji!!! Dzika_Figa, hmm... gdzieś widziałam ten nick... ale to musiało być bardzo dawno temu... Quote
Andzike Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='mamanabank']Taaaaakim to dooooobrze... Miłych wakacji!!! Dzika_Figa, hmm... gdzieś widziałam ten nick... ale to musiało być bardzo dawno temu...[/QUOTE] Wlaśnie, ja tez coś kojarzę... . Wakacji zazdraszczam okrutnie... też mi się marzą... Quote
Florentynka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 D_F obiecała się tu odezwać...zobaczymy. Co do wakacji - bardzo mi się przydadzą. I mam nadzieję, że Pani Matka da sobie radę ze stadem w zwiększonym składzie. Ale spacerków nie będzie...buuuu. Quote
Dzika_Figa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Obiecuję, że będę relajonować i zamieszczać zdjęcia. Przy okazji będzie to dla mnie dobry pretekst do powrotu na dogo ;) Quote
majuska Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [B]Asiu[/B] no to poszalejcie na tych wakacjach i jakby się co "lało" to za majuskę jeden baniaczek wychylcie, bo ja też torby pakuję, ale bynajmniej nie na wakacje:roll: Witamy naszą [B]Dzika Figę[/B]...solą posypać:diabloti: Quote
Florentynka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Majuska - ja myślę o Tobie cały czas, kciuki zaciśnięte i w ogóle. Mam rajzefiber, nie wiem co spakowałam a co nie ( pewnie wszystko niepotrzebne zabrałam i odwrotnie), zaraz idę jechać lecieć, będę za Wami tęsknić. Do zobaczenia!:bye::bye::bye: Quote
majuska Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 No to szczęsliwej podróży:cool2:, mam nadzieję, że nie idziecie jechać lecieć nigdzie, gdzie mogą być jakieś zamieszki ;) Dzięki za kciuki, jakoś dajemy rade tym bardziej, że mam pomocników w "wysiadywaniu" jaja ;) [url]http://img842.imageshack.us/img842/7497/dscf7942i.jpg[/url] Quote
figa33 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 majuska tez trzymam kciuki mocno zaciśnięte:calus: [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/4023/storch1.gif[/IMG] i dla Florentyki co by miała spokojny i bez sensacji wypoczynek :kciuki: Quote
Becia66 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Florentynka']zaraz idę jechać lecieć, będę za Wami tęsknić. Do zobaczenia!:bye::bye::bye:[/QUOTE] a dopiero jak my będziemy za tobą tęsknić ;), dogo nie wie co straciło, dobrze tylko że na krótko.;) Quote
Dzika_Figa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Majuska, imponujące zdjęcie. Trzymam kciuki! Maluch podobno uroczy, ale upierdliwy i już nawet Gjalpo musiał go przywołać do porządku. Zdjęcia mam dostać niebawem. Quote
Florentynka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Wpadam, pozdrawiam, Majuska online widzę, więc pewnie jeszcze nie rodzi ;). To idę chlapnąc wino za zdrowie wszystkich. Gdzie te zdjęcia, do cholery? Quote
Andzike Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Florentynka']Wpadam, pozdrawiam, Majuska online widzę, więc pewnie jeszcze nie rodzi ;). To idę chlapnąc wino za zdrowie wszystkich. Gdzie te zdjęcia, do cholery?[/QUOTE] Właśnie! Majuska! Zdjęcia! Ujawnijcie się! :D Quote
majuska Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nie no, ja jestem, młoda się tradycyjnie nie śpieszy na świat, bo i po co, niech matka ją nosi:shake::mad:...jakby mnie powieźli to Becia da Wam znać;) No a na zdjęcia jasne , że czekamy:mad::mad: A Ty Florentynko pij to winko, pij, nie kłopocz się nami;):cool1: Quote
Dzika_Figa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Zdjęcia mają być dziś, nie ode mnie to zależy, na szczęście, więc nie mnie się oberwie... ;) Pani Matka z ulgą skreśla kolejne dni w kalendarzu i ma nadzieję, że wytrzyma do powrotu A&A nie udusiwszy żadnego psa. Quote
Florentynka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Hop hop! Pozdrawiam wszystkich - wracam pojutrze. Teraz siedzę sobie na tarasie z kieliszkiem wina, a obok leży cudnej urody mastif angielski i mały biały parówek. Jest super, ale już tęsknię za moimi zwierzątkami - mam nadzieję że zastanę je całe i zdrowe po powrocie. Matka, nie duś.... A foty tymczasika powinny byc tu: [url]https://profiles.google.com/105705470457967542603/photos/5666069860244618529[/url] Quote
Becia66 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Florentynka'] Teraz siedzę sobie na tarasie z kieliszkiem wina, a obok leży cudnej urody mastif angielski i mały biały parówek. ][/QUOTE] a gdzie twoja fota na tym tarasiku z kieliszkiem wina ? przeżywałabym to razem z tobą chociaż na obrazku bo ten rok wyjazdowo nie był dla mnie łaskawy. Quote
majuska Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Maluch jest prześliczny, foty wyjątkowo udane, i oczywiście biedny Kangur został wytypowany znowu przez stado do "ogarniania " rozbestwionego tymczasa ( no przeciez nie Lućka - fota 21 rozwaliła mnie:evil_lol: ) Quote
mamanabank Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 O coś się dzieje! Idę czytać i oglądać!!! Edit. Ile pięknych zdjęć i B. się załapała na fotce z Kangurem :-D Pasuje ten maluch do stada! Niby Ktoś wyjechał, a Ktoś się pakował, a i tak Wszyscy w komplecie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts