Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']To ja Kangura oględne u Kangura bo tak niewielu tu zagląda. Zdjęcia boskie - jak zawsze.[/QUOTE]
Pani Matka powiedziała, że Kangur jest zepsuty i już go nie chce i nam zostawi, bo to myśmy popsuli, a sama sobie innego, nowego pieska weźmie.
Powiedziałam, że dobrze, niech weźmie Adelę, ale się zaczęła wykręcać, że niby żartowała...

• 2 weeks later...
Posted

Kangura póki co nie wywozimy. My wyjeżdżamy jutro na wakacje, no i się porobiło, i Pani Matka będzie mieć tymczasa. Znajomi z którymi jedziemy kupili sobie szczenię berneńczyka, a mają dorosłego ON -ka, który jak się okazuje nie toleruje młodego. Trzeba ich stale mieć na oku, więc na czas wyjazdu mały berneńczyk ląduje pod opieką naszego stada. Będzie się działo! Może Dzika_ Figa raczy wkleić jakieś foty, jak nie, to ja po powrocie wrzucę ( mam nadzieję, że będzie co wrzucać).
Maluch jest cudny, ma 2 miesiące, był już u nas z wizytą testową. Pierwszych 5 minut to była panika, a potem zaczepiał Kangura i właził Gjalponowi na głowę. Zapowiada się wesoło, aż troszkę żałuję, że mnie przy tym nie będzie.

Posted

[quote name='Florentynka']Kangura póki co nie wywozimy. My wyjeżdżamy jutro na wakacje, no i się porobiło, i Pani Matka będzie mieć tymczasa. Znajomi z którymi jedziemy kupili sobie szczenię berneńczyka, a mają dorosłego ON -ka, który jak się okazuje nie toleruje młodego. Trzeba ich stale mieć na oku, więc na czas wyjazdu mały berneńczyk ląduje pod opieką naszego stada. Będzie się działo! Może Dzika_ Figa raczy wkleić jakieś foty, jak nie, to ja po powrocie wrzucę ( mam nadzieję, że będzie co wrzucać).
Maluch jest cudny, ma 2 miesiące, był już u nas z wizytą testową. Pierwszych 5 minut to była panika, a potem zaczepiał Kangura i właził Gjalponowi na głowę. Zapowiada się wesoło, aż troszkę żałuję, że mnie przy tym nie będzie.[/QUOTE]

No to przyjemnych wakacji:lol:

Posted

[quote name='mamanabank']Taaaaakim to dooooobrze... Miłych wakacji!!!
Dzika_Figa, hmm... gdzieś widziałam ten nick... ale to musiało być bardzo dawno temu...[/QUOTE]

Wlaśnie, ja tez coś kojarzę... .

Wakacji zazdraszczam okrutnie... też mi się marzą...

Posted

D_F obiecała się tu odezwać...zobaczymy.
Co do wakacji - bardzo mi się przydadzą. I mam nadzieję, że Pani Matka da sobie radę ze stadem w zwiększonym składzie. Ale spacerków nie będzie...buuuu.

Posted

[B]Asiu[/B] no to poszalejcie na tych wakacjach i jakby się co "lało" to za majuskę jeden baniaczek wychylcie, bo ja też torby pakuję, ale bynajmniej nie na wakacje:roll:
Witamy naszą [B]Dzika Figę[/B]...solą posypać:diabloti:

Posted

Majuska - ja myślę o Tobie cały czas, kciuki zaciśnięte i w ogóle.
Mam rajzefiber, nie wiem co spakowałam a co nie ( pewnie wszystko niepotrzebne zabrałam i odwrotnie), zaraz idę jechać lecieć, będę za Wami tęsknić. Do zobaczenia!:bye::bye::bye:

Posted

No to szczęsliwej podróży:cool2:, mam nadzieję, że nie idziecie jechać lecieć nigdzie, gdzie mogą być jakieś zamieszki ;)

Dzięki za kciuki, jakoś dajemy rade tym bardziej, że mam pomocników w "wysiadywaniu" jaja ;)
[url]http://img842.imageshack.us/img842/7497/dscf7942i.jpg[/url]

Posted

majuska tez trzymam kciuki mocno zaciśnięte:calus: [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/4023/storch1.gif[/IMG]

i dla Florentyki co by miała spokojny i bez sensacji wypoczynek :kciuki:

Posted

[quote name='Florentynka']zaraz idę jechać lecieć, będę za Wami tęsknić. Do zobaczenia!:bye::bye::bye:[/QUOTE]

a dopiero jak my będziemy za tobą tęsknić ;), dogo nie wie co straciło, dobrze tylko że na krótko.;)

Posted

[quote name='Florentynka']Wpadam, pozdrawiam, Majuska online widzę, więc pewnie jeszcze nie rodzi ;). To idę chlapnąc wino za zdrowie wszystkich.
Gdzie te zdjęcia, do cholery?[/QUOTE]

Właśnie! Majuska! Zdjęcia! Ujawnijcie się! :D

Posted

Nie no, ja jestem, młoda się tradycyjnie nie śpieszy na świat, bo i po co, niech matka ją nosi:shake::mad:...jakby mnie powieźli to Becia da Wam znać;)

No a na zdjęcia jasne , że czekamy:mad::mad:

A Ty Florentynko pij to winko, pij, nie kłopocz się nami;):cool1:

Posted

Zdjęcia mają być dziś, nie ode mnie to zależy, na szczęście, więc nie mnie się oberwie... ;)
Pani Matka z ulgą skreśla kolejne dni w kalendarzu i ma nadzieję, że wytrzyma do powrotu A&A nie udusiwszy żadnego psa.

Posted

Hop hop! Pozdrawiam wszystkich - wracam pojutrze. Teraz siedzę sobie na tarasie z kieliszkiem wina, a obok leży cudnej urody mastif angielski i mały biały parówek.
Jest super, ale już tęsknię za moimi zwierzątkami - mam nadzieję że zastanę je całe i zdrowe po powrocie. Matka, nie duś....

A foty tymczasika powinny byc tu:
[url]https://profiles.google.com/105705470457967542603/photos/5666069860244618529[/url]

Posted

[quote name='Florentynka'] Teraz siedzę sobie na tarasie z kieliszkiem wina, a obok leży cudnej urody mastif angielski i mały biały parówek.
][/QUOTE]

a gdzie twoja fota na tym tarasiku z kieliszkiem wina ? przeżywałabym to razem z tobą chociaż na obrazku bo ten rok wyjazdowo nie był dla mnie łaskawy.

Posted

Maluch jest prześliczny, foty wyjątkowo udane, i oczywiście biedny Kangur został wytypowany znowu przez stado do "ogarniania " rozbestwionego tymczasa ( no przeciez nie Lućka - fota 21 rozwaliła mnie:evil_lol: )

Posted

O coś się dzieje! Idę czytać i oglądać!!!

Edit. Ile pięknych zdjęć i B. się załapała na fotce z Kangurem :-D
Pasuje ten maluch do stada!

Niby Ktoś wyjechał, a Ktoś się pakował, a i tak Wszyscy w komplecie :loveu: :loveu: :loveu: