IrishDevils Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Darianna napisał(a):Piękniasty chłopczyk :) Muszę Karmela w któryś weekend do Was zawieźć :D Daria, przyjeżdzaj kiedy tylko bedziesz miała czas ;). Quote
Zuza i Noddy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cudo na 4 łapach i ten jego piękny kolorek :loveu: Quote
kinnia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ta 3 fota z patykiem jest boska! a kolor...zostawię bez komentarza:P Byliście na bonarce? Ja polowałam z Atosem na bażanty:D:D Quote
IrishDevils Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Taki sobie jestem ciemny facet ;). Nie Kinnia, byliśmy nad twoim ulubionym jeziorkiem :D. A co do polowan, to trzeba sie kiedys do przylasku przejechac ;). Quote
Zuza i Noddy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 To gdzie teraz najbliższa wystawa, Katowice? Quote
kinnia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ach to moje jeziorko:P ale jakoś nie mogłam skojarzyć co to za miejsce... będzie trzeba...ale tam są rzepy i te kulki:P Quote
IrishDevils Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):To gdzie teraz najbliższa wystawa, Katowice? Moja Crufts, Flasha Katwowice ;). Quote
IrishDevils Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 kinnia napisał(a):ach to moje jeziorko:P ale jakoś nie mogłam skojarzyć co to za miejsce... będzie trzeba...ale tam są rzepy i te kulki:P Przeciez mamy isc w pole a nie na ring to co ci te kulki przeszkadzają :D. Quote
marciaaa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Rozumiem Cię Kinnia z całego serca:) Ja też ZAWSZE PO jakimkolwiek spacerze mam najwięcej roboty hehe Ciekawe czemu tak jakoś mamy podobnie;p?? Quote
Darianna Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kinnia, spraw czarnemu ubranko i będzie luz :) Kulki Wam niestraszne będą :) Quote
Kalunia_C Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Szczery uśmiech ubawił mnie jak już dawno nic :D Quote
konikowa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Super fotki:D W sobotę to już się piszę;) I Przylasek koniecznie trzeba zaliczyć!! Quote
kinnia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja też jestem za... jeszcze myślałam że może kryspinów? bo tam też są bażanty a nie ma tak dużo kulek:D:D -Ola tam w strone tej jeden plaży^^ No Marciaaa:D:D Atos tylko drzewa omija:D bo tak to wszytsko musi przejść,jak nie "pod" to "nad"^^ Quote
McDzik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 shadow9 napisał(a):Moja Crufts, Flasha Katwowice ;). wow wow wow to sobie wędrujesz :D tylko na irlandy czy na wszystkie dni ? Jak na wszystkie to obfoć mi tybetany :D Quote
IrishDevils Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Wylatujemy w piątek, a wracamy w poniedziałek ;). Jak tylko dam rade to postaram się coś cyknąć ;). Quote
IrishDevils Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Wczoraj w końcu udało nam się wyjśc z Anią na spacer ;). Latający rudzielec Wystawiając kretowisko Quote
IrishDevils Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Daj buziaka! Uszy do góry I uszy w dół Ostry zakręt Quote
IrishDevils Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Węszenie Ginger z patykiem Podzielisz się? Quote
IrishDevils Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Zabrałem! Buszująca w zbożu A teraz ja mam patyka Oddawaj! Quote
IrishDevils Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Mam go! Mamo, ratuj! Pycha Flasho pomylił noge w stójce ;) No co? Każdy się może pomylić! Quote
IrishDevils Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Szaleństwo z patykiem Trzeba wiać! Oddawaj Quote
IrishDevils Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Też chce! Polujący Flasho Popatrz mam patyk! Ale ci go nie dam. Quote
Recommended Posts