Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 935
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
Piękniasty ten Twój Neo.... jak wrócicie z Zakopca to macie wolny weekend? Albo właściwie sobotę? ;)

Miałam własnie do ciebie pisac ;) Przyszły tydzien mam cały wolny, wiec jesli tylko masz ochote to wpadnijcie :cool3:.
Postaram się pomoc z tymi kątami :diabloti: i podjedziemy gdziec w pola ;).

Posted

konikowa napisał(a):
Konie i psy, konie i psy!!
To jest to co kocham:loveu:

Musisz wpaść kiedyś do mnie do stajni:cool3:

Zdjęcia jak zawsze piękne;)

A chętnie skorzystam z tego zaproszenia bo tu w Krakowie nie za bardzo jest gdzie jezdzic :eviltong:.

Posted

sylrwia napisał(a):
shadow9 na dogo max 5 fotek w jednym poście i fotki na najdłuższym boku mogą miec max 640.

A jakies fotki rudzielca z "wczasów u dziadków" beda?

Ok, poprawie się ;).
No niestety nie bedzie :(.

Posted

Bardzo upalny weekend spędziłam razem z mamą na wystawie w Zakopanym. Miło było posiedzieć na wystawie w gronie Zambiaków ;). Neo w klasie użytkowej na ring wszedł nie chętnie i zmęczony pogodą nie bardzo chciał biec za to przy opisie stanął jak mur i dostał swój 23 wniosek CWC i automatycznie tytuł najlepszego psa w rasie :cool3:. Poźniej na ringu pokazały się cudnie dwie siostrzenice Neola i obie wygrały swoje klasy, ponadto Teri w klasie championów została najlepsza suką i razem z Neo weszli do porównania o BOBa :). Nie zdarzyliśmy jeszcze dobrze ustawić psów a pani sędzina bez wahania wskazała na Neo :multi:.

Oby dwoje bardzo zmęczeni ale to bardzo szczęśliwi czekaliśmy na finały :p.
Pogoda dawała się nam we znaki. Kiedy wreszcie przyszła kolej na grupe 7, Neo zaskoczył mnie tego dnia po raz koleni i na ringu nie pokazał swojego zmęczenia i zaprezentował się cudownie:loveu:. Pani sędzina rozdała juz 3 i 2 lokatę a na ringu został tylko Neo i Raven.. I tu kolejna niespodzianka, bo sędzia na lokatę pierwszą wybiera Neo:multi::multi::multi:. Byłam w takim szoku ze na podium Rudy znalazł się zaniesiony przeze mnie :loveu:.

Jutro odbieram aparat z serwisu, więc czeka nas sesja zdjęciowa z nietypowym pucharem ;).

Posted

Pierwszą rzeczą jaką zrobiłam po odebraniu aparatu była sesja zdjęciowa w ogrodzie :eviltong:.
Najpierw troche zdjęć z nietypowym pucharkiem :loveu:

Może jednak coś tam jest?

:loveu::loveu::loveu:

I w postawie

Posted

[quote name='Darianna']Strasznie mi się jego uszka podobają, mój ma takie cieniutkie płatki, nie to co Neo :) No i ostrzyżony jest konkursowo - sama go tniesz?

http://images50.fotosik.pl/176/d22adb67a3f17162med.jpg
moje, nie dam :diabloti::diabloti::diabloti:

No nie ukrywam, że mi tez się podobają dlatego nie pozwalam, żeby mi zarósł :eviltong:.
Zbuntowałam się i od roku sama go strzygę :diabloti:.

Posted

no i profesjonalna sesja :mad::diabloti:
a bunt udany tylko Pancia ma dodatkowy schiz pare dni przed wystawa :eviltong:
gratulacje tak wogole :loveu:

Posted

[quote name='konikowa']Zdjęcia jak zawsze prześliczne!!:loveu:

Serdecznie GRATULUJĘ tak wielu sukcesów w jednym dniu:multi:

P.S.
Musisz mi pokazać jak go tniesz;)

Dziękować, dziękować :eviltong:.
Przed Radomiem będę musiała go poprawić wiec można popatrzeć ;).

Posted

tuż za uszami Brando ma takie kępki włosów - to też się ścina? Bo nie pamiętam jak miał gdy był profesjonalnie strzyżony, a szaleję z degażówkami przed Radomiem ;)

Posted

[quote name='Darianna']tuż za uszami Brando ma takie kępki włosów - to też się ścina? Bo nie pamiętam jak miał gdy był profesjonalnie strzyżony, a szaleję z degażówkami przed Radomiem ;)

Tak, wszystko do ścięcia ;). Tak na szybko zrobiłam fotki ucha Neola, może cos ci to pomoże :eviltong:.

Posted

[quote name='shadow9']Dziękować, dziękować :eviltong:.
Przed Radomiem będę musiała go poprawić wiec można popatrzeć ;).

Ja do Radomia jednak nie jadę, ale spotkamy się w Kielcach;)

Bardzo chętnie popatrzę, ale to jeszcze się umówimy jak wrócę:multi:

Posted

[quote name='Darianna']dziękuję Ci pięknie ;)(Brando dziękuje mniej, bo nie lubi, jak mu koło uszów majstruję ;)

Nie ma za co, chętnie służę pomocą ;).
W cale mu się nie dziwie :eviltong:.

[quote name='konikowa']Ja do Radomia jednak nie jadę, ale spotkamy się w Kielcach. [quote name='konikowa']Bardzo chętnie popatrzę, ale to jeszcze się umówimy jak wrócę

Szkoda :(. Do Kielc to jeszcze trochę czasu jest :cool3:.
No to się odezwij jak wrócisz :diabloti: .

Posted

Żeby nie było, że my tylko tak na wystawy to dzisiaj mała fotorelacja z naszego wypadu na Bonarke :eviltong:. Niestety Neo jak zwykle nie uchwytny w trawie i nie udało mi się wyłapać obiektywem zadanych stójek :-(.
Tak wyglada moj szczesliwy, zmeczony seter :cool3::

Troche kwiatów

Gdzie te bazanty :cool1:

I znowu kwiatek :D

Trzeba troche odpocząc ;).

c.d.n