Darianna Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Prosiłaś, żeby się nie śmiać, więc nie będę ;) ale mam kilka pytań: 1. Jak ludzie reagują na ulicy na niego? 2. sama go szyłaś? 3. Neo nie przeszkadza on w trawie? nie szeleści ani nic? 4. Czy mnie też to czeka?????? Quote
IrishDevils Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Darianna']Prosiłaś, żeby się nie śmiać, więc nie będę ;) ale mam kilka pytań: 1. Jak ludzie reagują na ulicy na niego? 2. sama go szyłaś? 3. Neo nie przeszkadza on w trawie? nie szeleści ani nic? 4. Czy mnie też to czeka?????? hihihi :eviltong:. 1.Staram się żeby nie paradował w tym na ulicy i ubieram go dopiero w polach. 2.Nie, nie... był szyty przez firmę grandefinale ;). Skafander S60 - Grandefinale (teraz rudzielec go reklamuje :cool3: ) 3. Neo się juz przyzwyczaił ale chyba nigdy mu on nie przeszkadzał;). 4. Od kiedy go nosi zaczął mi zarazstac bo nie wyrywa sobie sierści, a ja nie mam problemu z rzepami. W sumie to jest tylko moje widzimisie ale pomaga mi to na spacerach bardzo ;). Quote
konikowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Skafander jest mega:P Teraz dopiero zauważyłam, że Neo ma takie śmieszne kropki na języku;) Zdjęcia powinny iść na jakiś konkurs!! Quote
kinnia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 jak dumnie stoi:D:eviltong: Bardzo fajnie wyszedł na ostatniej focie :D Ale przydatny skafander..ja do tej pory pamiętam jak Atos wyglądał jak z bonarki wrócił... i te 3 h wyciągania po jednej kuleczce z jego włosów:P Quote
IrishDevils Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Dzisiaj ciąg dalszy fotorelacji pt "Bonarka" :diabloti:. Dzisiaj skorzystaliśmy z pięknej pogody i wybraliśmy się na spacer razem z Kinnią i Atosem :eviltong:. Szukamy tropu Zmeczony Atos i zadowolony Rudzielec Kto wie gdzie gordon :P? Znalazłem go! c.d.n Quote
IrishDevils Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 c.d Co tak wolno? Prawie jak królik :eviltong: Dowód rzeczowy numer jeden. Czarny bez kombinezonu po spacerze:diabloti:. Rudy w kombinezonie po spacerze :eviltong:. Pora karmienia No i gdzie on znowu jest? c.d.n Quote
IrishDevils Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 c.d Pozujemy Próba ustawienia psa nie do ustawienia :diabloti:. The End! Quote
IrishDevils Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Darianna']zaczynam kumać kwestię kombinezonową ;) Hihihi :evil_lol:. Oszczędzam sobie parę godzin pracy :eviltong:.... Tak przy okazji... biedna Kinga :diabloti:. Quote
Darianna Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='shadow9']Hihihi :evil_lol:. Oszczędzam sobie parę godzin pracy :eviltong:.... Tak przy okazji... biedna Kinga :diabloti:. O tak... Kingo - łączę się z Tobą w żalu za utraconymi piórami Atosa ;) Quote
kinnia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Zdjęcia tak nie oddają tego jak to naprawdę wyglądało:D Ale te z góry od razu po spacerze Ola wyczesała:diabloti: I ogólnie to jakoś wychodziły bez włosów, gorzej było w domu z tymi co były bardziej niewidoczne:D Wtedy trochę włosów poszło... na szczęście koło mnie nie ma tych kulek-wiec nie mam tego problemu na co dzień. hihii z tym moim osłem top ustawianie idzie Ci coraz lepiej:D PS.następny spacer u mnie:eviltong::eviltong: Quote
konikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 To ja współczuję kinni, bo wiem co musiała przeżyć:eviltong: Na taki spacerek to ja się piszę w przyszłym tygodniu;) Quote
IrishDevils Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='konikowa']To ja współczuję kinni, bo wiem co musiała przeżyć:eviltong: Na taki spacerek to ja się piszę w przyszłym tygodniu;) No biedna, biedna też to przezywałam kiedyś :eviltong: . Byłoby by super ;). A pod koniec przyszłego tygodnia to ja będę mieć w domu 3 rudzielce :diabloti:. Quote
kinnia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='shadow9']No biedna, biedna też to przezywałam kiedyś :eviltong: . Byłoby by super ;). A pod koniec przyszłego tygodnia to ja będę mieć w domu 3 rudzielce :diabloti:. no proszę wcale tego tam bardzo nie przeżywałam:D No może trochę na początku:D Quote
IrishDevils Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Tak oglądając nasze zdjęcia stwierdziłam, że mój rudzielec zawsze na nich sam :roll:. No niestety to jest typ samotnika, ale przyjaciół tez mamy :diabloti:. Neo i Atos (Alaro z Ojcowskiej doliny) Z Lusią (COME AS YOU ARE Zambi) Neo z Bazylią (Gipsy Gentle Girl z Arislandu) Znowu Bazyl :eviltong:. Z Reevesem Quote
IrishDevils Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Znowu Lucha :cool1:. Rudzielec i Asti (Asti z Ojcowskiej doliny):loveu: ...z Astim Neo i Reeves :loveu: (SIMPLE THE BEST Zambi) BB czyli z Dedalem :evil_lol: (BAILEY TIME OUT Zambi) The End.! Quote
Darianna Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 mój faworyt to to foto: http://images38.fotosik.pl/176/6c187e6b9c5d12c2med.jpg :):):):) Quote
konikowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 I Ty mówisz, że Neo na zdjęciach jest sam:eviltong: Na ten spacerek w większym gronie to na 100 % się piszę!! Ale wcześniej też się umówimy;) Quote
IrishDevils Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='Darianna']mój faworyt to to foto: http://images38.fotosik.pl/176/6c187e6b9c5d12c2med.jpg :):):):) Lew i lwiątko :cool3:. Quote
IrishDevils Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='konikowa']I Ty mówisz, że Neo na zdjęciach jest sam:eviltong: Na ten spacerek w większym gronie to na 100 % się piszę!! Ale wcześniej też się umówimy;) No jasne ;). Ja jestem jak najbardziej za. Do środy jeszcze jesteśmy w pojedynkę :razz:. Później przyjeżdżają koleżanki i przywożą mi psy do zrobienia na Radom :diabloti:. Quote
kinnia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 No cóż może Neol jest typem samotnika ale Atosa to nie obchodzi.:diabloti::diabloti: Quote
konikowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 No pięknie:eviltong: To się Atos przyczepił do Nea:evil_lol: Quote
IrishDevils Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Czy wasze rudzielce (i nie tylko) też mają nagły przypływ energii po kąpieli :diabloti:? Neo po dzisiejszym strzyżeniu i zmoczeniu wodą świrował w ogródku :eviltong:. Znalazłem! Zapozować przecież musze Daj zabawke, prosze! Już niose. Quote
IrishDevils Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Hop i Złapałem! patataj! koniec ;) Quote
konikowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ginger to potrafi mieć takie przypływy co 10 min:eviltong: Ale Neol jest piękny!!:loveu: P.S. Jakim cudem masz taki piękny ogród?:crazyeye: Przy moich psiakach to już prawie trawy nie ma:eviltong: Quote
Recommended Posts