Foksia i Dżekuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dzieki za zdjecia i mam nadzieje ze prognozy pogody sie nie potwierdza:shake: Quote
lukasz_mosur Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 mam uz ta pieknosc w domu. jest przewspaniala . bardzo grzeczna szybko sie zaklimatyzowala i znalazla swoj kat w domu. do ludzi swietna odrazu poznala mojego kolege i zaraz potem moja ciocie:D ciocia zakochana:multi: na dworze tez wsam raz ale pewnie zaluje ze glowa jej sie nie obraca o 360 stopni hahaha strasznie ciekawa do zadnego pieska nie byla agresywna bardzo spokojnie przechodzi obok. nawet misia juz sobie przywlasczyla jest dosyc spory wiec ma z nim duzo zabawy. naprawde jak na jeden nie caly dzien razem to jestem pod duzym wrazeniem. jak tylko zrobie jakies zdjecia to wrzuce. Quote
andzia69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 witamy nowego pana suni:p mam nadzieję, ze będzie to ten ostatni i jedyny domek sunieczki i będzie dużo fotek i wiadomości o życiu pięknisi:lol: Quote
agaga21 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 tak,tak, dużo fotek i newsów o suni ! bo dla nas to jak balsam dla duszy przeczytać coś pozytywnego lub zobaczyć fotke szczęśliwej psiny po tych wszystkich strasznych historiach, jakie tutaj spotykamy Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='lukasz_mosur']mam uz ta pieknosc w domu. jest przewspaniala . bardzo grzeczna szybko sie zaklimatyzowala i znalazla swoj kat w domu. do ludzi swietna odrazu poznala mojego kolege i zaraz potem moja ciocie:D ciocia zakochana:multi: na dworze tez wsam raz ale pewnie zaluje ze glowa jej sie nie obraca o 360 stopni hahaha strasznie ciekawa do zadnego pieska nie byla agresywna bardzo spokojnie przechodzi obok. nawet misia juz sobie przywlasczyla jest dosyc spory wiec ma z nim duzo zabawy. naprawde jak na jeden nie caly dzien razem to jestem pod duzym wrazeniem. jak tylko zrobie jakies zdjecia to wrzuce.[/quote] witaj lukasz,ciesze sie bardzo że Tnka dotarla szczesliwie.Szkoda tylko ze nie moglam ja zawiesc osobiscie ale nie wyrabiam czasowo ,a że bardzo bylo potrzebne miejsce w hotelu Frotka zorganizowala transport ,a tym samym Tinka jest dwa tygodnie wczesniej w wymarzonym domku i z czlowiekiem bo bardzo ten kontakt jest jej potrzebny.:lol: Napisz jeszcze bo zapomnialam cie zapytac z jakiego ogloszenia wypatrzyles Tnke bo nie wiem komu podziekowac ale i tak wszystkim zangazowanym w szukanie domu Tince bardzo dziekuje ,a Tobie najbardziej dziekuje że slicznosci ci sie spodobala i bardzo prosze dbaj o nią.;) Quote
PaulinaB Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='lukasz_mosur']mam uz ta pieknosc w domu. jest przewspaniala . bardzo grzeczna szybko sie zaklimatyzowala i znalazla swoj kat w domu. do ludzi swietna odrazu poznala mojego kolege i zaraz potem moja ciocie:D ciocia zakochana:multi: na dworze tez wsam raz ale pewnie zaluje ze glowa jej sie nie obraca o 360 stopni hahaha strasznie ciekawa do zadnego pieska nie byla agresywna bardzo spokojnie przechodzi obok. nawet misia juz sobie przywlasczyla jest dosyc spory wiec ma z nim duzo zabawy. naprawde jak na jeden nie caly dzien razem to jestem pod duzym wrazeniem. jak tylko zrobie jakies zdjecia to wrzuce.[/quote] BOSKO:loveu: STrasznie sie ciesze, że Tinka tak szybko sie zaklimatyzowala i jest szczesliwa, wreszcie ma swojego Pana, a bylo jej to bardzo potrzebne:) Zycze wszystkiego dobrego dla Pana i Tinki:):loveu: Quote
lukasz_mosur Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']witaj lukasz,ciesze sie bardzo że Tnka dotarla szczesliwie.Szkoda tylko ze nie moglam ja zawiesc osobiscie ale nie wyrabiam czasowo ,a że bardzo bylo potrzebne miejsce w hotelu Frotka zorganizowala transport ,a tym samym Tinka jest dwa tygodnie wczesniej w wymarzonym domku i z czlowiekiem bo bardzo ten kontakt jest jej potrzebny.:lol: Napisz jeszcze bo zapomnialam cie zapytac z jakiego ogloszenia wypatrzyles Tnke bo nie wiem komu podziekowac ale i tak wszystkim zangazowanym w szukanie domu Tince bardzo dziekuje ,a Tobie najbardziej dziekuje że slicznosci ci sie spodobala i bardzo prosze dbaj o nią.;) znalazlem ja na forum http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A jak tam Tinka dzisiaj ?:loveu: Quote
lukasz_mosur Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']A jak tam Tinka dzisiaj ?:loveu:[/quote] a wczoraj zostala po raz pierwszy sama mielismy ciezkie rozstanie ale jak wrocilem z uczelni to bylo szlenstwo ale nic nie zniszcyla ani nie bylo nasikane :) dzis tak samo est poprostu cudowna. mam wielki ubaw jak zobaczyla wiewiorke w lesie stala na tylnych lapach i ja obserwowala. taka sama slabosc ma do malych pieskow. hmm co do innych psow to mniejsze od siebie ignoruje tylko duze ja interesuja ale nie jest konfliktowa jeszcze nie warczala na zadnego ani nie szczekala.:razz: A powiedzcie mi jak sie tu wrzuca zdecia? to wrzuce Quote
agaga21 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='lukasz_mosur'] A powiedzcie mi jak sie tu wrzuca zdecia? to wrzuce[/quote]\\ jak dodać zdjęcia: 1.wchodzisz na stronę fotosik.pl 2.klikasz zakładkę "dodaj zdjęcia" 3.klikasz "przeglądaj", wybierasz fotkę z dysku 4.klikasz "wyślij" 5.pojawiają się różne linki, wybierasz to zatytułowane "pełen rozmiar na forum" i kopiujesz ten link 6.wkjlejasz ten link w oknie odpowiedzi na dogomanii......koniec.;-) Quote
lukasz_mosur Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5472f6508fbe60b2.html]Tinka.jpg | | Fotki, Zdj Quote
agaga21 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='lukasz_mosur'][url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5472f6508fbe60b2.html]Tinka.jpg | | Fotki, Zdj skopiowałeś nie ten link lub nie cały Quote
lukasz_mosur Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dziś na spacerze zglupialem bo podbiegl do niej wuekszy piesek oczywiscie wsoly merdal ogonkiem a Tinka sie przestraszyla podwinela ogon i odeszla jak go widziala za nami to pezyspieszala. Jak to zmienic? Quote
Ank@ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Mój pies też czasem boi się innych (szczególnie większych) psów. Nie wiem po co to zmieniać. Ty się boisz dentysty i nikt tego u Ciebie nie zmienia. Ona ma prawo bać się większych psów. Lepiej, żeby się bała i wycofywała niż atakowała :roll: Quote
agaga21 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='lukasz_mosur']Dziś na spacerze zglupialem bo podbiegl do niej wuekszy piesek oczywiscie wsoly merdal ogonkiem a Tinka sie przestraszyla podwinela ogon i odeszla jak go widziala za nami to pezyspieszala. Jak to zmienic?[/quote] nie wiadomo też jakie są jej wspomnienia...może też niezbyt ciekawe... Quote
lukasz_mosur Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 wczoraj poznala cala no moze prawie cala rodzine. i zauwazylem ze do ludzi pewnych siebie jest mila i przyazna a jak pani w zoologicznym sie zawahala bo kaganiec jej chcialem kupic to na nia burkneła ale przyszla 2 pani i i z nia nie bylo juz zadnych komplikacji. i straszny pieszczoch z nej :loveu: Quote
andzia69 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Łukaszu - są psy co momentalnie wyczuwają, ze ktoś się go boi i wtedy reagują szczekaniem, burczeniem itp. Do ludzi, którzy psów sie nie boją są otwarte - mój Zgredzior też tak ma;) Wyczuwa na odległosć czy ktoś się go boi/lubi psy czy nie...listonoszy i kurierów nienawidzi:diabloti: Quote
lukasz_mosur Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dzis bylismy u weterynarza obciac pazurki. Niunia dostala tabletke na odrobaczenie i rozpis kiedy na szczepienia polubila wszystkich tam a przy okazji spotkalem sie z kolezanka ktora tam pracuje wiec mamy znajomosc:P poznie pozawiedzala sosnowiec bo poszla ze mna zaplacic za jazdy bo pancio ma egzamin 23 na prawo jazdy i odrazu sie zakumplowala z szefem. ogolnie kolejny dzien potwierdza teze ze psinka jest bombowa.:loveu: Quote
lukasz_mosur Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5bcb5b1c29330b64.html]Zdj Quote
lukasz_mosur Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Nie moge dodac zadnego linka ze zdeciem bo aies glupoty wyskakuja dam linka do mojego konta na fotosik'u a jednak sie da to powrzucam tu wszystkie jakie mam Quote
Recommended Posts