andzia69 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 zawsze się tak dzielisz jedzeniem?:evil_lol: mój tz nie chce dawać naszym psom:mad: Quote
agaga21 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 fajnie widzieć czasem na dogo szczęśliwego psa a nie same bidy Quote
Anecioreczek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Witaj Łukasz! Jak sie ciesze że Tinka jest u Ciebie! wspaniale by was było kiedyś spotkac na spacerku :) Jakby co to my chetni na spacer :) Quote
lukasz_mosur Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Anecioreczek napisał(a):Witaj Łukasz! Jak sie ciesze że Tinka jest u Ciebie! wspaniale by was było kiedyś spotkac na spacerku :) Jakby co to my chetni na spacer :) no nie ma sprawy mozemy isc:cool3: np w nastepny weekend w sobote tyle ze moj niuniek ma cieczke i nie moze sie pobawic z innymi pisekami:-( Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 lukasz_mosur napisał(a):no nie ma sprawy mozemy isc:cool3: np w nastepny weekend w sobote tyle ze moj niuniek ma cieczke i nie moze sie pobawic z innymi pisekami:-( Atos jest kastratem :eviltong: wiec nie bedzie zadnego problemu:eviltong: A ja myslałam że Tinka jest już wysterylizowana:roll: Quote
lukasz_mosur Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 nie umowa opiewa na 6 miesiecy. tzn mam tyle czasu na to. a ta cieczka to jej pierwsza chyba wiec mamy duzo zabawy. dzis ma wielka chcice chyba :P a to fajnie ze wykastrowany. to jak sie umowimy? masz tu moje gg 2647066 Quote
Anecioreczek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Mi by sobota odpowiadał,ale tak..hm..11. masz takie tam miejsce z dala od ludzi? gdzie nie chodzą? żebym mogła spuścić bydlaka? ;p Bo widzialam ten las,tylko trzeba by dalej przejsc. Quote
lukasz_mosur Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 tak mozna tam pies puscic psa spokonie. Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 WYBACZCIE OFFA: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
Magda & Zicko Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Moja fafloczka kochana :) Ten pies to do raju trafil. własną kanape nawet ma ;) Łukasz dbaj o nia bo wiesz.. co się zdarzyć może :P ;** dla mojego fafla;) Quote
lukasz_mosur Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 agaga21 napisał(a):a może ktoś w końcu tytuł zmieni? no ja nie moge tego zrobic :) prosimy o akcje zakladajacego temat :) Quote
Anecioreczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przenosimy spotkanie na jakiś inny dzień,dzisiaj jest okropna chlapa:shake: jak wyszłam z psami na pare minut to Atos wrócil mi cały ubłocony:angryy: Quote
lukasz_mosur Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ok :) nie bede cierpial obiecuje :0 Quote
lukasz_mosur Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A i pieknosci jak najlepiej:) mam duzo kolegow, ładnie przybrala na wadze i juz nie jest zeberko :) uwielbia gonic wiewiorki i ptaki no i koty rzecz jasna. :razz: Quote
agaga21 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 fuksiara z niej...ma swojego pana, swój domek, jest bezpieczna i szczęśliwa! Quote
lukasz_mosur Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 jak to moja ciocia mowi :) ze chyba nawet jej sie nie snilo ze bedzie miala tak jak teraz:) no w zyciu potrzeba troszke szczescia:) dzis poznala reszte rodziny do dzieci ma stosunek obojetny tzn do bratanicy bo ona jest straszna panikara. a mojego bratanka bardzo polubiladala mu buzi a jak siedzial na dywanie to polozyla sie obok niego (bratanek ma 13 miesiecy) super pieszczoch zakochalem sie w niej nie ma co ukrywac.:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ale super:loveu: Fuksiara jedna:multi: Quote
Recommended Posts