Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam maila o pomoc w szukaniu domu dla amstaffki Tinki.

''Tinka ma około 1 roku ,nie jest wysterylizowana bo w hotelu gdzie jest nie ma warunków w zimie na sterylke będzie wysterylizowna obowiązkowo ale już w domu, bo nie chce jej trzymać do wiosny w hotelu.To znaczy jak będzie sprawdzony dom wieziemy ja na sterylke ,a po sterylce do domu.Nie można pisać gdzie teraz sunia przebywa, bo może się tam pojawić jej były właściciel.
Sunia jest grzeczna ,zna komendy lubi się bawić piłeczką ,do ludzi jest super ,do zwierząt nie wiem bo w hotelu nie stykamy żeby nie ryzykować ale jak podbiega do innych boksów to nie ujada na nie.''

Kontakt w sprawie adopcji:

tel. 504-470-635

e-mail: [email protected]

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje bardzo za watek i bardzo prosze o pomoc w oglaszniu.a ponizej jej krotka historia.
Pies z balkonu
W dniu 27.12.2008 inspektorzy KTOZ zostali zaalarmowani, że w Krzeszowicach, na balkonie od ponad 4 dni przebywa bez domowników suka amstaffa , która szczeka i wyje. W obawie o życie psa KTOZ zwróciło się do Policji z prośbą o pomoc w uwolnieniu zwierzęcia. W porozumieniu z właścicielem kamienicy Policja uwolniła psa i przekazała pod opiekę KTOZ. Okazało się, że amstaffka zamknięta została przez właścicieli w pustym mieszkaniu. Pozostawiono jej otworzone wyjście na balkon, jednak nie zabezpieczono zapasu wody ani jedzenia. Zarówno balkon jak i mieszkanie pokryte były psimi odchodami. Obdukcja lekarska wykazała , że pies nie jadł od dłuższego czasu. Zwierzę przewiezione zostało do hotelu dla zwierząt, gdzie przebywa na koszt KTOZ.

Tinke przewozilam osobiscie razem z Iwonka.Tinka zachowywala sie bardzo grzecznie .U weta tez nie bylo z nia żadnych problemów.

;)

Posted

ja pierdziele:angryy: co za poj..ni ludzie:angryy::angryy::angryy:

taka śliczna niunia:placz:

trzeba porobic jej full ogłoszeń - trzeba tu zaprosic Jenny - ona jest robocop pod względem robienia ogłoszeń;)

• 2 weeks later...
Posted

skontaktowalam się z Chłopakiem i jutro pójde sprawdzić jego dom.Czy mam sie jeszcze o jakis konkretne sprawy zapytać?

wiem,gdzie mieszka mam tam znajomych,wiec jeszcze ich popytam.

Andziu dziękuje za polecenie,pamietaj ze zawsze mozesz na mnie liczyc,za mojego Atoska:loveu:

znalazłam chłopaka na nk :shiny:
Logowanie do nasza-klasa.pl
Jak dzwoniłam,to wydawał mi się młody i trafiłam w 10-ke:p

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Jak Tam Tineczka?:) ja przewertowalam, potencjalny Domek i wedlug mnie....jest ok:)

Ojj jak tu cicho na tym wątku:-(
Tinka jest przecudowna, sunia do rany przyłóż, bardzo łagodna i delikatna, uwielbia spacery i bieganie za piłką, ale najważniejszy jest dla niej kontakt z człowiekiem, dlatego sunka pilnie musi znalesc dobry domek, bo robi sie coraz smutniejsza.
Jest bardzo grzeczna i posłuszna, zdrowa i ma ogromny apetyt:loveu:

Posted

PaulinaB napisał(a):
Ojj jak tu cicho na tym wątku:-(
Tinka jest przecudowna, sunia do rany przyłóż, bardzo łagodna i delikatna, uwielbia spacery i bieganie za piłką, ale najważniejszy jest dla niej kontakt z człowiekiem, dlatego sunka pilnie musi znalesc dobry domek, bo robi sie coraz smutniejsza.
Jest bardzo grzeczna i posłuszna, zdrowa i ma ogromny apetyt:loveu:

Paulinko dziekuje za wiadomosci o Tince bo ostatnio nawet nie mam czasu pojechac w odwiedziny do moich pieskow ,chyba sa na mnie obrazone:shake:

Dom sparwdzony wiec jak chlopak sie odezwie ,ze jest gotow to bedziemy organizowac trasnport ale napewno bedzie to po 2 lutym bo jade jeszcze na policje w jej sprawie bo na razie odebrana jest tymczasowo ale nie sadze żeby facet chcial ja odebrac jak sie dowie ile kosztuje utrzymanie psa w hotelu bo musialby pokryc koszty.

Posted

[quote name='Anecioreczek']skontaktowalam się z Chłopakiem i jutro pójde sprawdzić jego dom.Czy mam sie jeszcze o jakis konkretne sprawy zapytać?

wiem,gdzie mieszka mam tam znajomych,wiec jeszcze ich popytam.

Andziu dziękuje za polecenie,pamietaj ze zawsze mozesz na mnie liczyc,za mojego Atoska:loveu:

znalazłam chłopaka na nk :shiny:
Logowanie do nasza-klasa.pl
Jak dzwoniłam,to wydawał mi się młody i trafiłam w 10-ke:p

Bardzo ci dziekuję:loveu::loveu::loveu:

i mam nadzieję, że niedługo sunia będzie już spała na kanapie, a nowy pan zechce choć jedno zdjęcie wstawić:lol: