Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
No i Gucio wczoraj pojechał. Wszystkiego najlepszego Guciu na nowej drodze życia :)

:multi: :multi::multi::multi:

No i wszystkiego najlepszego dla Gucia !!!

I dla Ciotki Bazyliah tyz :-)

Posted

Gucio to bardzo grzeczny psiak ;) Tak jak mówiła ciotka Bazyliah w samochodzie poszedł spać , chociąż nie powiem... trochę na początku gramolił mi się na kolana i płakał żebym mu pozwoliła :evil_lol:

Jeszcze nie mam wieści od Gucia jak tam nocka minęła ale dam znać co i jak jak tylko się dowiem. :p

• 2 weeks later...
Posted

Hyhyhy a ja mam pozdrowienia dla wszystkich ciotek od Krecika vel Gucia a teraz Brutuska :eviltong:
Psina ma kwarantanne poszczepienną i czeka go jeszcze jedno , ostatnie szczepienie, dopiero zacznie wychodzić. Rozrabia , podgryza nogawki i i zaczyna gubić mleczaki. :diabloti: Załatwia się na gazetki ( czasem mu się zdarzy gdzies tam ale wszystko ma wybaczone. W tym domu nie krzyczy sie na psa tylko tłumaczy a brutusek jakby wszystko rozumiał. Czasem tylko zamienia sie w zająca ( bo kładzie uszy po sobie jak coś zbroi :evil_lol: a wtedy wyglada jak zająć )

Brutusek prawie wcale już nie urósł :loveu: i taki okruszek juz raczej zostanie o ile się jeszcze bardziej nie upasie bo jeść to on kocha :lol:
Ciężko mu fote strzelic bo cały czas w ruchu jest.

• 3 weeks later...
Posted

Owieczka napisał(a):
Dzięki Magdarynko :multi:
Nasza mauśka dobrze sie miewa jak widać :eviltong: nawet bardzo dobrze

A w dalszym ciągu wszystko OK u mamusi Kofi a co u Gucia słychać ????

Posted

beam6 napisał(a):
A w dalszym ciągu wszystko OK u mamusi Kofi a co u Gucia słychać ????

gucio rosnie jak na drożdżach ale bardziej w objętość niż w wysokość.

Rozrabia i pieknie sie rozwija :loveu: