Bazyliah Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No i Gucio wczoraj pojechał. Wszystkiego najlepszego Guciu na nowej drodze życia :) Quote
jayo Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Bazyliah napisał(a):No i Gucio wczoraj pojechał. Wszystkiego najlepszego Guciu na nowej drodze życia :) :multi: :multi::multi::multi: No i wszystkiego najlepszego dla Gucia !!! I dla Ciotki Bazyliah tyz :-) Quote
Owieczka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Gucio to bardzo grzeczny psiak ;) Tak jak mówiła ciotka Bazyliah w samochodzie poszedł spać , chociąż nie powiem... trochę na początku gramolił mi się na kolana i płakał żebym mu pozwoliła :evil_lol: Jeszcze nie mam wieści od Gucia jak tam nocka minęła ale dam znać co i jak jak tylko się dowiem. :p Quote
esperanza Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Cieszymy się bardzo, ja i kot-kolega z tego samego transportu, co mi właśnie z ramienia zwisa:p Quote
Rybka_39 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 MAm dom dla malucha psa, dajcie jakieś linki. Quote
esperanza Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 W moim podpisie masz "Domku gdzie jesteś? i Lolek z Różanek, które ogłaszałaś będzie mały. Quote
Owieczka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Hyhyhy a ja mam pozdrowienia dla wszystkich ciotek od Krecika vel Gucia a teraz Brutuska :eviltong: Psina ma kwarantanne poszczepienną i czeka go jeszcze jedno , ostatnie szczepienie, dopiero zacznie wychodzić. Rozrabia , podgryza nogawki i i zaczyna gubić mleczaki. :diabloti: Załatwia się na gazetki ( czasem mu się zdarzy gdzies tam ale wszystko ma wybaczone. W tym domu nie krzyczy sie na psa tylko tłumaczy a brutusek jakby wszystko rozumiał. Czasem tylko zamienia sie w zająca ( bo kładzie uszy po sobie jak coś zbroi :evil_lol: a wtedy wyglada jak zająć ) Brutusek prawie wcale już nie urósł :loveu: i taki okruszek juz raczej zostanie o ile się jeszcze bardziej nie upasie bo jeść to on kocha :lol: Ciężko mu fote strzelic bo cały czas w ruchu jest. Quote
Magdarynka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Zamieszczam na prośbę beam6, która podesłała mi tą fotkę mmsem :p Quote
Owieczka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dzięki Magdarynko :multi: Nasza mauśka dobrze sie miewa jak widać :eviltong: nawet bardzo dobrze Quote
beam6 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Owieczka napisał(a):Dzięki Magdarynko :multi: Nasza mauśka dobrze sie miewa jak widać :eviltong: nawet bardzo dobrze A w dalszym ciągu wszystko OK u mamusi Kofi a co u Gucia słychać ???? Quote
Owieczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 beam6 napisał(a):A w dalszym ciągu wszystko OK u mamusi Kofi a co u Gucia słychać ???? gucio rosnie jak na drożdżach ale bardziej w objętość niż w wysokość. Rozrabia i pieknie sie rozwija :loveu: Quote
Recommended Posts