Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka.. powiedz mi kto mi poda jak sie nazywa i cos wiecej o nim? bo moje pytania sa pomijane.. pw ci tez wyslalm i brak odp..

edit: juz znalazlam
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/11628598-post52.html[/URL]
i dodalam, ale nie wiem czemu musiala sie sama dowiadywac gdzie jest, kontakt, imie, zdjecia..

[url]http://sherry-niunia.home.pl/utanhus/bursztyn/bursztyn.html[/url]

Posted

przepraszam od dwóch dni miałam wielkie problemy z komputerem. Weszłam na strone Azorka i nałapałam wirusów. Dziciatka musiały przeprowadzić reanimację. Wchodziłam na dogo ale tylko na pierwsze strony(tak samo działo sie z innymi stronami). O psiaku wiem właściwie niewiele. Do schroniska trafił od weta schroniskowego , ktoś go tam zostawił ale nie wiem w jakich okolicznościach, a resztę już wiesz.
Wybacys mi :oops:?

Posted

[quote name='luka1']Wybacys mi :oops:?[/quote]
To ja przepraszam(:oops:), bo widzialam ze w temacie odpisywalas i nie wiedzialam ze problemy z kompem. no ale juz psiak jest na stronie www i mam nadzieje ze strone rozreklamuje sie i ktos go wypatrzy i wezmie!!

Posted

[quote name='wanda szostek']Taka strona już jest. Jamniki w potrzebie[/quote]
nie podalas adresu to nie wiem o jaka chodzi.. ale ta [B][url=http://sherry-niunia.home.pl/utanhus/]Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!![/url] jest moja i powstala przed paroma dniami :diabloti:[/B]

Posted

Witajcie,

posłuchajcie a czemu tych jamników nie można ubrać w jakieś ubranka przecież mo zna uzbierać kaskę i je po prostuubrać w zimowe kubraczki to nie to samo co ciepły dom i pościel ale zawsze.

Krew mnie zalewa jak ci ludzie wyrzucają jamniki - to specyficzna rasa która poza domem ma małe szanse na przetrwanie na dworze.

Ja mam już komplet Tymon I Bazolek ale dlaczego tymczas nie pasuje

i czemu wolontariusze nie mogą tam przychodzić ?

to wszystko jakieś dziwne

może przenieść te jamniki do innego schroniska - gdzie np mają jakieś pomieszczenia w budynku - żeby nie były na dworze ?

co o tym myślicie ?

pozdrawiamy

magda bazolek tymonek

Posted

dziś jamnik BURSZTY pojechał do domu. Mieszka koło mnie - blok dalej i adoptowała go koleżanka Koteczka 16.
Jamnisia pozostała w boksie sama. Strasznie rozpaczała. Małgosi zrobiło się jej żal. Zabrała psinę do biura, wykąpała i dzisiejszą noc sunia będzie u niej w domu. Jeśli uda się przekonać TZa to sunia zostanie, Gosia jest nią zachwycona, nazwały ją MAJA ( znacie wszystkie nasze Majki? :evil_lol::evil_lol:)

Posted

Psinka sie jej bardzo podoba.
Podobno jest bardzo wrogo nastawiony do osób które biją dzieci warczy i szczeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jest bez żadnego stresu po wejściu do nowego domciu obalił michę jedzenia które było dla niego naszykowane i tylko czekało:loveu::loveu::loveu:

Ale jaki on jest słodziutki:loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

[quote name='deer_1987']Poniewaz Bursztyn byl na stronie i znalazl dom to przeniose go do dzialu "w nowym domu" tylko macie jakies info o nim z nowego domu? :D[/quote]
Domek super jestem prawie codziennie u niego a jak nie w domku to szleje on z moją mambą ... Codzienne powitanie wielkim i lepiącym buziakiem to jest już dla mnie przyzwyczajenie!!:loveu::loveu: