taxelina Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ja chce dac na strone ale wiecej info potzebuje.. text imie itd Quote
taxelina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 luka.. powiedz mi kto mi poda jak sie nazywa i cos wiecej o nim? bo moje pytania sa pomijane.. pw ci tez wyslalm i brak odp.. edit: juz znalazlam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11628598-post52.html[/URL] i dodalam, ale nie wiem czemu musiala sie sama dowiadywac gdzie jest, kontakt, imie, zdjecia.. [url]http://sherry-niunia.home.pl/utanhus/bursztyn/bursztyn.html[/url] Quote
luka1 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 przepraszam od dwóch dni miałam wielkie problemy z komputerem. Weszłam na strone Azorka i nałapałam wirusów. Dziciatka musiały przeprowadzić reanimację. Wchodziłam na dogo ale tylko na pierwsze strony(tak samo działo sie z innymi stronami). O psiaku wiem właściwie niewiele. Do schroniska trafił od weta schroniskowego , ktoś go tam zostawił ale nie wiem w jakich okolicznościach, a resztę już wiesz. Wybacys mi :oops:? Quote
taxelina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='luka1']Wybacys mi :oops:?[/quote] To ja przepraszam(:oops:), bo widzialam ze w temacie odpisywalas i nie wiedzialam ze problemy z kompem. no ale juz psiak jest na stronie www i mam nadzieje ze strone rozreklamuje sie i ktos go wypatrzy i wezmie!! Quote
luka1 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 nie wiem czemu ale jamnisia nadal w schronisku, nadal są dwa drżące jamniki. Quote
wanda szostek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='deer_1987']Bede szykowac strone www dla jamnisiow bez domow jak sie psiak nazywa i ktory text wrzucic na strone?[/quote] Taka strona już jest. Jamniki w potrzebie Quote
taxelina Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='wanda szostek']Taka strona już jest. Jamniki w potrzebie[/quote] nie podalas adresu to nie wiem o jaka chodzi.. ale ta [B][url=http://sherry-niunia.home.pl/utanhus/]Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!![/url] jest moja i powstala przed paroma dniami :diabloti:[/B] Quote
Ziutka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='luka1']to Bursztynek z rana o domek woła[/quote] I pod wieczór tez woła o domek Quote
Ola164 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 I dziś.... A jamniczka nadal w schronie? Quote
luka1 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 z tego co wiem to jamnisia czeka na powrót państwa z ferii Quote
merzet Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witajcie, posłuchajcie a czemu tych jamników nie można ubrać w jakieś ubranka przecież mo zna uzbierać kaskę i je po prostuubrać w zimowe kubraczki to nie to samo co ciepły dom i pościel ale zawsze. Krew mnie zalewa jak ci ludzie wyrzucają jamniki - to specyficzna rasa która poza domem ma małe szanse na przetrwanie na dworze. Ja mam już komplet Tymon I Bazolek ale dlaczego tymczas nie pasuje i czemu wolontariusze nie mogą tam przychodzić ? to wszystko jakieś dziwne może przenieść te jamniki do innego schroniska - gdzie np mają jakieś pomieszczenia w budynku - żeby nie były na dworze ? co o tym myślicie ? pozdrawiamy magda bazolek tymonek Quote
luka1 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 dziś jamnik BURSZTY pojechał do domu. Mieszka koło mnie - blok dalej i adoptowała go koleżanka Koteczka 16. Jamnisia pozostała w boksie sama. Strasznie rozpaczała. Małgosi zrobiło się jej żal. Zabrała psinę do biura, wykąpała i dzisiejszą noc sunia będzie u niej w domu. Jeśli uda się przekonać TZa to sunia zostanie, Gosia jest nią zachwycona, nazwały ją MAJA ( znacie wszystkie nasze Majki? :evil_lol::evil_lol:) Quote
łolkiee Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Psinka sie jej bardzo podoba. Podobno jest bardzo wrogo nastawiony do osób które biją dzieci warczy i szczeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest bez żadnego stresu po wejściu do nowego domciu obalił michę jedzenia które było dla niego naszykowane i tylko czekało:loveu::loveu::loveu: Ale jaki on jest słodziutki:loveu::loveu: Quote
taxelina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='luka1']dziś jamnik BURSZTY pojechał do domu. [/quote] To go zdjemuje ze strony... Quote
Ola164 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jejku! Ale zakończenie! :loveu: Jak Bursztynek ma teraz na imię? Quote
nika28 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :multi: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]........................[/COLOR][/SIZE] Quote
łolkiee Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Ola164']Jejku! Ale zakończenie! :loveu: Jak Bursztynek ma teraz na imię?[/quote] Jeszcze się nie zdecydowali ja ich namawiam na imię Bazyl Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Poniewaz Bursztyn byl na stronie i znalazl dom to przeniose go do dzialu "w nowym domu" tylko macie jakies info o nim z nowego domu? :D Quote
łolkiee Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='deer_1987']Poniewaz Bursztyn byl na stronie i znalazl dom to przeniose go do dzialu "w nowym domu" tylko macie jakies info o nim z nowego domu? :D[/quote] Domek super jestem prawie codziennie u niego a jak nie w domku to szleje on z moją mambą ... Codzienne powitanie wielkim i lepiącym buziakiem to jest już dla mnie przyzwyczajenie!!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts