Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/4323/dscn2191xxep3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/7752/dscn2190xxrc9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/2513/dscn218xx9ev8.jpg[/IMG]

to sunia - ratujcie psinkę one tak bardzo marzną. Widziałam smutek w ich oczach, jamniczych oczach. :-(

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko ja sie zaraz zawyję. Jezu co tu zrobić, ręce i cycki opadaja nad tym bidami.

Ciotki wy macie jakąś możliwośc doebrania od Rybonowej ubranka? Ja dałąm dla Ampuły szyte przez taks ale Ampuła nie potrzebuje.

Gdzie je umieścić kurcze.

Posted

No co ja mam zrobić by pomóc tym deobniakom - zamarzna w tym schronie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Lexus :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='luka1']danka1234 - jakie informacje ci są potrzebne?[/quote]

no takie informacyjne,jesli cokolwiek wiadomo o ich pochodzeniu,charakterze ,zachowaniu,itd.
i namiary do ogłoszeń.Fotek wiecej to rozumiem ze nie bedzie .
Chciałam jeszcze zapytać czy ten piesek z 1 strony to ten sam co na ostatnich fotkach?

Posted

na pierwszej stronie jest pies.Sunia jest na dalszych zdjęciach. Ale oba psy są niemal identyczne - sunia jest minimalnie drobniejsza - widać to gdy są razem. Zdjęcia będą dopiero w przyszłym tygodniu jak syn naprawi auto i bedzie miał czym do schroniska jechać.Psiaki sa bardzo energiczne - ganiały po wiacie jak wicher i dopiero w boksie usiadły spokojnie ze spuszczonymi głowami.

Posted

Biedactwa... Taki straszny los ich spotkał - i to zimą cholera!!!! :angryy: Jak "człowiek" który wyrzucił psa z domu może spokojnie dalej żyć... Skąd się biorą tacy głupi i nieodpowiedzialni ludzie??? Za takie coś powinny być kary... Potem Wy - osoby z wielkimi sercami - nie śpicie po nocach i musicie się gimnastykować, żeby jakoś pomóc tym wszystkim bidom.... Nóż się w kieszeni otwiera!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='luka1']dzis w schronisku postanowiono - nie ma tymczasów, nie ma wyprowadzania psów, nie ma wolontariuszy - do odwołania[/quote]

A czym to psy i wolontariusze podpadli, że takie decyzje zapadły?

Posted

podniosę z rana. Śniegu napadało a psiska w mokrym, zimnym betonowym boksie. Utaplane, mokre, zziębnięte, Trzęsą się z zimna i strachu.
:-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz:

Posted

[quote name='luka1']dzis w schronisku postanowiono - nie ma tymczasów, nie ma wyprowadzania psów, nie ma wolontariuszy - do odwołania[/QUOTE]

no taa :cool1:
a w ogóle do kiedy to schronisko ma istnieć?