:: FiGa :: Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Ponguś niestety nadal w schronisku...... Quote
Mike i Morgan Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Ponguś niestety nadal w schronisku......[/quote] Kiedy i on zazna trochę szczęścia :eviltong: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie zrozumiem nigdy jak można tak sobie oddać miłość i przyjaźń psa ? :shake::mad: Biedny psiak , a widać , że grzeczny.... Quote
:: FiGa :: Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='dana']Nie zrozumiem nigdy jak można tak sobie oddać miłość i przyjaźń psa ? :shake::mad: Biedny psiak , a widać , że grzeczny....[/QUOTE] Ojj taki grzeczny to on nie jest :diabloti: Tryska energią i jest przesympatycznym ogonem :loveu: Quote
Mike i Morgan Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A ja mam pytanko?? Czy Pongo ma w ogóle jakieś ogłoszenia porobione :roll: Quote
:: FiGa :: Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Miał allegro i kilka innych ogłoszeń. Quote
Mike i Morgan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Miał allegro i kilka innych ogłoszeń.[/quote] To czego ich nie wstawiliście do 1 posta :shake: Teraz ten watek wygląda jakby było tylko hop do góry i tak jest cały czas nawet tych ogłoszeń nie ma :shake: Quote
:: FiGa :: Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Ja wrócę jutro do domu to się tym zajmę ;) Quote
Mike i Morgan Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Pongo jedzie do niemiec.[/quote] Ktoś go adoptował :crazyeye: Więcej info podaj :cool3: Quote
Recommended Posts