:: FiGa :: Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Pies został zaadoptowany z Konińskiego Schroniska... 4 lata temu. Dziś wrócił do schroniska. Właścicielka już od miesięcy próbowała go nam zwrócić zarzucając (odkryła to po czterech latach), że wyadoptowalismy jej agresywnego psa. Nie zgadzalismy sie do tej pory z wielu powodów, główny to absolutny brak jakichkolwiek prób znalezienia nowego domu psu ze strony włascicielki (proponowaliśmy pomoc oczywiście), arogancja i bezczelność. Przez te kilka lat pies nie był szczepiony ani leczony a wrócił do nas wychudzony. Jaki jest Pongo? Na pewno nie jest agresywny!! Zdązylismy sie już poznać, to całkiem przyjazne psisko, bardzo energiczne, żywiołowe, troche nieufne ale sympatyczne. Nie wiem jak do innych psów, przyjdzie jeszcze czas to sprawdzić. Na koniec dodam cos od siebie bo mnie męczy to strasznie. Pani oraz wszystkim innym tak postepujacym ze zwierzętami zycze tego w zyciu co ich zwierzeta otrzymały od nich... Weszłam dzisiaj do niego wielka radość i przyjaźń.. Piękny psiak, oby jak najszybciej znalazł nowy domek! Zeroo agresji!! jedynie co to pięknie się uśmiecha!! O tak: Ślicznie podaje łapkę SZUKAMY DOMU!!!! ZOBACZCIE JAKI ON JEST NIESAMOOWITTY!!!!!!!! :loveu: YouTube - Dalmatyńczyk Pongo (HOTELIK DLA ZWIERZĄT) Quote
:: FiGa :: Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Tyle kropków jest teraz w potrzebie...... Quote
:: FiGa :: Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Doooopka marznie w schronie.... Quote
kamilka91 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Na pierwszą! Może ktoś Cię wypatrzy... :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kiedy i Tobie się piękny poszczęsci? Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 iiii czekamy na info jakieś..... :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jasne :) Czekam tylko na telefon od Beaty, bo ja jak zwykle mam padaczke na koncie :shake: Acha, poprosiłam JIM o baner dla Ponga, może niedługo będzie :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pongusiowy bannerek :) Wykonany przez kochaną ciotkę JIM :multi: A jakby kto chciał to jest jeszcze taki: A odnośnie DT to nie wiadomo co z tego wyjdzie, raczej nie dojdzie to do skutku. Rozmawiałam z Beą, opowiedziała mi dużo o dalmatach, miałam świadomość wszystkiego co potrafią i sama też mam lekkie obawy, że mógł by się sprawdzić najgorszy scenariusz dlatego nie wiem. Poczekam aż Bea porozmawia z Danusią i do jakich dojdą wniosków. Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Edytko mówiłam, że mogą być problemy... Dalmaty to wcale nie takie cudne misie jak z filmu, to naprawdę chwilami bardzo trudne psy :( Quote
Recommended Posts