Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z OKAZJI ZBLIZAJĄCYCH SIE ŚWIĄT ZYCZE WAM WSZYSTKIM ABYŚCIE ZAWSZE ZDROWI BYLI,SZCZĘSLIWI I USMIECHNIĘCI,OBYSCIE NIE STRACILI ZAPAŁU DO RATOWANIA MOICH BYŁYCH JUZ TOWARZYSZY NIEDOLI,OBY TYCH PSICH NIESZCZĘŚĆ BYŁO JAK NAJMNJIEJ A JAK NAJWIĘCEJ DOBRYCH LUDZI,KTÓRZY BEDA PRZYGARNIALI PSIAKI ZE SCHRONISK,POZDRAWIAM I WYSYŁAM WIELKIEGO JĘZORA DLA KAZDEGO Z OSOBNA I WSZYSTKICH RAZEM.....Icek

moja rodzina dołącza do życzeń

Posted

:tree1:Ja też dołączam do tych życzeń - Icusiowi życzę jak najwięcej tych jęzorków a jego Państwu

wszystkiego najlepszego na święta i w Nowym Roku :buzi:

Posted

Icusiu, jakie wspaniałe życzenia - podziękowania dla Ciebie i Twojej Rodzinki:loveu:
Wam również życzę Spokojnych, Wesołych Świąt, a dla Ciebie Icusiu te słowa mają teraz podwójny wymiar:)

I oby te życzenia dla innych psiaków spełniły się jak najszybciej...

Posted

Szczeniaczkowy przestawiciel Kundelka chciał również zyczyc wszytskim Spokojnych i pogodnych Swiąt
i przekazuje specjalne miziaki dla Icusia i piozrowienia dla jego Panstwa :

[IMG]http://img527.imageshack.us/img527/2916/karteczka6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Mogę to zdjęcie wrzucić na nasza klasę?
Piękna karta by była z "małą" modelką :)[/QUOTE]

Pewnie ze tak :lol:
wprawdzie nie ja go robiłam ale czynnie w tym robieniu uczesniczyłam :eviltong: to chyba moge pozwolic ...
poznajesz oczywiscie Jowitkę ? bo ona ma juz domek to tak tylko dla informacji ;)

Posted

[quote name='ewatr']Pewnie ze tak :lol:
wprawdzie nie ja go robiłam ale czynnie w tym robieniu uczesniczyłam :eviltong: to chyba moge pozwolic ...
poznajesz oczywiscie Jowitkę ? bo ona ma juz domek to tak tylko dla informacji ;)[/QUOTE]
No jasne, że poznaję :)
Wiem, że ma domek.Na kartce świątecznej wyszła cudownie!

Posted

[quote name='ewatr']Szczeniaczkowy przestawiciel Kundelka chciał również zyczyc wszytskim Spokojnych i pogodnych Swiąt
i przekazuje specjalne miziaki dla Icusia i piozrowienia dla jego Panstwa :

[IMG]http://img527.imageshack.us/img527/2916/karteczka6.jpg[/IMG][/QUOTE]

a bombki na uszach? :) :) :)

to my wszystkim kundelkom z Kundelka życzymy cudownych domków (takich, jak się Icusiowi trafiło)
a ludziom - szczęścia i miłości - tej dawanej i otrzymywanej !

Posted

Icus,choc ślepy bardzo się zainteresował choinką,mamy zywą,wąchał,wspinał sie na nia,ale jak go pokłuła po nosie położył się pod nia i lezy niczym prezent...bo jest takim prezentem od Was ,tych co włozyli tyle sił,serca i chęci aby mógł byc z nami....

Posted

Chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia, sił do walki z przeciwnościami losu i do tego co tak pięknie dla zwierząt robicie, a wszystkim zwierzakom w potrzebie życzę cudownych domków, które będą miały dla nich masę czasu, miłości i wytrwałości, żeby z nimi pracować! Marta

Szczególne podziękowania dla Dziśki i wielkie całusy dla kochanego Icunia, który ze schronu przeniósł się na salony :loveu:

Posted

nie dziękujcie mi bo nie ma za co Icunia.....jest,jest....najpiekniejsza rzecza jaka mnie spotkała w ostatnich latach...jego miłośc jest bezgraniczna a przytulaki...mniamusne...WESOŁYCH ŚWIAT

Posted

[COLOR=seagreen][B]Wszystkim Dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę zdrowia, wytrwałosci, spokoju i spełnienia marzeń.[/B][/COLOR]
[B]Niech Wasze serca będą tak jak do tej pory gorące i otwarte na potrzeby tych wszystkich psich biedakow, ktore potrzebują Waszej (Naszej) pomocy. Naprawiajmy to, co inni zepsuli.[/B]
[COLOR=red][B]Kochajmy te psie mordusie za to , że są wokół nas, że niosą nam radość, wierność i bezgraniczną miłość.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='gosiulaa']Na pierwszą Staruszki!!

P.S Uważam że Ickowi pasowałoby jak najszybciej założyć osobny wątek... bo z wątku zbiorczego staruszków robi się galeria Icka :eviltong:[/QUOTE]

w sumie racja,przepraszam,ze zasmieciłam watek,ja tylko chciałam podzielic sie radościa i szczęsciem

Posted

[quote name='gosiulaa']Na pierwszą Staruszki!!

P.S Uważam że Ickowi pasowałoby jak najszybciej założyć osobny wątek... bo z wątku zbiorczego staruszków robi się galeria Icka :eviltong:[/QUOTE]

w sumie racja,przepraszam,ze zasmieciłam watek,ja tylko chciałam podzielic sie radościa i szczęsciem