Dziśka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [url]http://nasza-klasa.pl/profile/4310978/gallery/album/1/384[/url] oto ja:))))) Quote
Dziśka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [url]http://nasza-klasa.pl/profile/4310978/gallery/album/5/385[/url] to tez ja:)))) Quote
Dziśka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Z OKAZJI ZBLIZAJĄCYCH SIE ŚWIĄT ZYCZE WAM WSZYSTKIM ABYŚCIE ZAWSZE ZDROWI BYLI,SZCZĘSLIWI I USMIECHNIĘCI,OBYSCIE NIE STRACILI ZAPAŁU DO RATOWANIA MOICH BYŁYCH JUZ TOWARZYSZY NIEDOLI,OBY TYCH PSICH NIESZCZĘŚĆ BYŁO JAK NAJMNJIEJ A JAK NAJWIĘCEJ DOBRYCH LUDZI,KTÓRZY BEDA PRZYGARNIALI PSIAKI ZE SCHRONISK,POZDRAWIAM I WYSYŁAM WIELKIEGO JĘZORA DLA KAZDEGO Z OSOBNA I WSZYSTKICH RAZEM.....Icek moja rodzina dołącza do życzeń Quote
haliza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 :tree1:Ja też dołączam do tych życzeń - Icusiowi życzę jak najwięcej tych jęzorków a jego Państwu wszystkiego najlepszego na święta i w Nowym Roku :buzi: Quote
Tuuli Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Icusiu, jakie wspaniałe życzenia - podziękowania dla Ciebie i Twojej Rodzinki:loveu: Wam również życzę Spokojnych, Wesołych Świąt, a dla Ciebie Icusiu te słowa mają teraz podwójny wymiar:) I oby te życzenia dla innych psiaków spełniły się jak najszybciej... Quote
ewatr Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Szczeniaczkowy przestawiciel Kundelka chciał również zyczyc wszytskim Spokojnych i pogodnych Swiąt i przekazuje specjalne miziaki dla Icusia i piozrowienia dla jego Panstwa : [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/2916/karteczka6.jpg[/IMG] Quote
Paulina_mickey Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Mogę to zdjęcie wrzucić na nasza klasę? Piękna karta by była z "małą" modelką :) Quote
ewatr Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Mogę to zdjęcie wrzucić na nasza klasę? Piękna karta by była z "małą" modelką :)[/QUOTE] Pewnie ze tak :lol: wprawdzie nie ja go robiłam ale czynnie w tym robieniu uczesniczyłam :eviltong: to chyba moge pozwolic ... poznajesz oczywiscie Jowitkę ? bo ona ma juz domek to tak tylko dla informacji ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='ewatr']Pewnie ze tak :lol: wprawdzie nie ja go robiłam ale czynnie w tym robieniu uczesniczyłam :eviltong: to chyba moge pozwolic ... poznajesz oczywiscie Jowitkę ? bo ona ma juz domek to tak tylko dla informacji ;)[/QUOTE] No jasne, że poznaję :) Wiem, że ma domek.Na kartce świątecznej wyszła cudownie! Quote
Dziśka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 kolejny psiak ma dom...hurrraaaaa a Icek wyleguje sie na kanapie i ma wszystko w nosie:)))) Quote
mari23 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='ewatr']Szczeniaczkowy przestawiciel Kundelka chciał również zyczyc wszytskim Spokojnych i pogodnych Swiąt i przekazuje specjalne miziaki dla Icusia i piozrowienia dla jego Panstwa : [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/2916/karteczka6.jpg[/IMG][/QUOTE] a bombki na uszach? :) :) :) to my wszystkim kundelkom z Kundelka życzymy cudownych domków (takich, jak się Icusiowi trafiło) a ludziom - szczęścia i miłości - tej dawanej i otrzymywanej ! Quote
Dziśka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Icus,choc ślepy bardzo się zainteresował choinką,mamy zywą,wąchał,wspinał sie na nia,ale jak go pokłuła po nosie położył się pod nia i lezy niczym prezent...bo jest takim prezentem od Was ,tych co włozyli tyle sił,serca i chęci aby mógł byc z nami.... Quote
izzie1983 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowia, sił do walki z przeciwnościami losu i do tego co tak pięknie dla zwierząt robicie, a wszystkim zwierzakom w potrzebie życzę cudownych domków, które będą miały dla nich masę czasu, miłości i wytrwałości, żeby z nimi pracować! Marta Szczególne podziękowania dla Dziśki i wielkie całusy dla kochanego Icunia, który ze schronu przeniósł się na salony :loveu: Quote
Dziśka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 nie dziękujcie mi bo nie ma za co Icunia.....jest,jest....najpiekniejsza rzecza jaka mnie spotkała w ostatnich latach...jego miłośc jest bezgraniczna a przytulaki...mniamusne...WESOŁYCH ŚWIAT Quote
Yolka8477 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [COLOR=seagreen][B]Wszystkim Dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę zdrowia, wytrwałosci, spokoju i spełnienia marzeń.[/B][/COLOR] [B]Niech Wasze serca będą tak jak do tej pory gorące i otwarte na potrzeby tych wszystkich psich biedakow, ktore potrzebują Waszej (Naszej) pomocy. Naprawiajmy to, co inni zepsuli.[/B] [COLOR=red][B]Kochajmy te psie mordusie za to , że są wokół nas, że niosą nam radość, wierność i bezgraniczną miłość.[/B][/COLOR] Quote
Dziśka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 witam dzis mielismy pierwsza kapiel,Icus grzecznie stał w wannie i pozwalał sie myć,wycieranie juz było zabawą....teraz lezy na swoim kocyku...dobranoc Quote
ewatr Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dobranoc wykąpany Icuniu :loveu: a jakies zdjecia z tego procederu :eviltong: ;)? znaczysie kąpania ...będą ? Quote
haliza Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 O, to chyba teraz piękniś się zrobił :diabloti: Dobrej nocki malutki :buzi: Quote
Dziśka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 niestety,byliśmy zaaferowani sama kapielą,fotek nikt nie zrobił Quote
gosiulaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Dziśka']niestety,byliśmy zaaferowani sama kapielą,fotek nikt nie zrobił[/QUOTE] ojć... to w takim razie czekamy na inne :loveu: Quote
Dziśka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 z dzisiaj [url]http://nasza-klasa.pl/profile/4310978/gallery/album/5/391[/url] Quote
gosiulaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Na pierwszą Staruszki!! P.S Uważam że Ickowi pasowałoby jak najszybciej założyć osobny wątek... bo z wątku zbiorczego staruszków robi się galeria Icka :eviltong: Quote
Dziśka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='gosiulaa']Na pierwszą Staruszki!! P.S Uważam że Ickowi pasowałoby jak najszybciej założyć osobny wątek... bo z wątku zbiorczego staruszków robi się galeria Icka :eviltong:[/QUOTE] w sumie racja,przepraszam,ze zasmieciłam watek,ja tylko chciałam podzielic sie radościa i szczęsciem Quote
Dziśka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='gosiulaa']Na pierwszą Staruszki!! P.S Uważam że Ickowi pasowałoby jak najszybciej założyć osobny wątek... bo z wątku zbiorczego staruszków robi się galeria Icka :eviltong:[/QUOTE] w sumie racja,przepraszam,ze zasmieciłam watek,ja tylko chciałam podzielic sie radościa i szczęsciem Quote
Recommended Posts