Tola Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 beka napisał(a):Meliska szuka domu na 4lapy, tresura.pl, kupiepsa, gumtree (warszawa) ojej.pl Dzięki:lol: Quote
Tola Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Meliska juz odważniejsza, zaczęła nawet bronic swojego terenu:evil_lol: Urosła:cool3: Kto potrzebuje śliczną puchatą Meliskę? Quote
betka-sp Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Melisko..sliczności..czemu tu nikt nie zagląda???? Quote
beka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Miałam zapytanie o Meliske z Częstochowy ale poprosiłam dziewczyne o kontakt z Tobą Tolu.. Quote
Tola Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Nikt z Częstochowy nie dzwonił, ale dzwoniła Pani z Warszawy, bardzo zainteresowana adopcją Meliski. Ma dom pod lasem, Meliska mieszkałaby w domu. Na razie rozmawiamy i martwimy się o transport... Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czy Pani jest zdecydowana ostatecznie? A czy byłaby gotowa ponieśc połowę kosztu za transport? Wtedy my dozbieramy drugą i może skorzystać z propozycji, o której pisała Funia. A do Łodzi z Wawy to już damy radę;) P.S. Jaka piękna ta Meliska :) Quote
betka-sp Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Melisko skarbie...szykuje się domeczek?/ jak fajnie :multi: trzymam mocno kciuki :multi: Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tola napisał(a):Ja musze najpierw sprawdzic dom, dopiero Meliska pojedzie Podasz jakąś ulicę? Zorientuję się gdzie to jest i kto moze to załatwić. Quote
Tola Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 mysza 1 napisał(a):Czy Pani jest zdecydowana ostatecznie? A czy byłaby gotowa ponieśc połowę kosztu za transport? Wtedy my dozbieramy drugą i może skorzystać z propozycji, o której pisała Funia. A do Łodzi z Wawy to już damy radę;) P.S. Jaka piękna ta Meliska :) Ja musze najpierw sprawdzic dom, dopiero Meliska pojedzie Quote
Tola Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Białołęka - Choszczówka; tu mieszka Pani chętna zabrac Meliskę, czy jest ktos chetny na wizyte przedadopcyjna:cool3: Quote
mysza 1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tola, nie wiem czy znasz asiaf1? Ona mieszka niedaleko tej Choszczówki i zgodziła się zrobić wizytę jutro lub w sobotę rano. Ma na konice tyle adopcji, że mozemy byc spokojne;) Czy potencjalny dom wie o wizycie i nie ma z tym problemu? Podasz mi na pw numer tel i adres Pani? Kwestia transportu suni- jest chętna osoba, na wątku Onki masz wiecej info. Quote
ZUZANNA11 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Sobowtór Mikrusa ! :crazyeye: Tylko, że sunieczka ma króciutenkie łapki, Mikrus jest teraz dorosłym psem, sięga połowy uda. Quote
Tola Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 mysza 1 napisał(a):Tola, nie wiem czy znasz asiaf1? Ona mieszka niedaleko tej Choszczówki i zgodziła się zrobić wizytę jutro lub w sobotę rano. Ma na konice tyle adopcji, że mozemy byc spokojne;) Czy potencjalny dom wie o wizycie i nie ma z tym problemu? Podasz mi na pw numer tel i adres Pani? Kwestia transportu suni- jest chętna osoba, na wątku Onki masz wiecej info. Juz pisze info Quote
mysza 1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jeszcze trzeba zapytac, czy Monika jedzie przez Warszawę- nie wiem czy to jest po drodze z Zamoscia:roll:, zaraz sprawdzę mapę. Do Warszawy trzeba trochę odbić, nie wiem co w takiej sytuacji. Quote
Tola Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Rozmawiałam z Moniką - nie widzi wiekszych problemów, ale w miedzyczasie pojawiła sie szansa na dom dla naszej kolejnej suni w Otrowie Wielkopolskim... I tak głosno myslę, zeby moze wysłac tym wspólnym transportem Adę do Łodzi i Altę do Ostrowa, to zawsze blizej łodzi niz warszawa... A Meliska do Warszawy jakos dostanie suie inaczej... Co o tym myslicie? Quote
mysza 1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No ale jak Meliska się dostanie do Warszawy? Zdążycie dom sprawdzić w Ostrowie? Quote
beka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ale z łodzi do ostrowa to jeszcze jest kawałek drogi... Quote
mysza 1 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dom dla Meliski sprawdzony, Panstwo mieszkają w domu, mają już 3 psy, zgarniane z ulic, leczone, wydali na nie sporo kasy i nie widzą w tym problemu, mają też koty. Ogólnie ludzie mili, kochający zwierzęta a warunki dla Meliski bardzo dobre:multi:Pakujcie jej plecaczek, Panstwo czekają na sunię. Wielkie dzięki dla Asif1 za sprawdzenie domu:loveu: Quote
Tola Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 mysza 1 napisał(a):Dom dla Meliski sprawdzony, Panstwo mieszkają w domu, mają już 3 psy, zgarniane z ulic, leczone, wydali na nie sporo kasy i nie widzą w tym problemu, mają też koty. Ogólnie ludzie mili, kochający zwierzęta a warunki dla Meliski bardzo dobre:multi:Pakujcie jej plecaczek, Panstwo czekają na sunię. Wielkie dzięki dla Asif1 za sprawdzenie domu:loveu: Dziewczyny - dzięki; dzisiaj zasnę spokojna:lol: Bardzo sie cieszę; Meliskce nalezy sie taki domek:loveu: Teraz tylko trzeba zgrac wyjazd Quote
mysza 1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mozna podpytać nową Panią Meliski, czy nie dorzuci nam za paliwo trochę, w koncu trzeba rozliczyć się z Monką. A w tym domku Meliska na pewno bedzie szczęśliwa:loveu: Quote
Tola Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 mysza 1 napisał(a):Mozna podpytać nową Panią Meliski, czy nie dorzuci nam za paliwo trochę, w koncu trzeba rozliczyć się z Monką. A w tym domku Meliska na pewno bedzie szczęśliwa:loveu: Pani dorzuci do transporu, wczoraj dzwoniłam, da Monice przy przekazaniu suni. Przed chwila dzwoniła Monka; Meliska przekazana:multi: W drodze bardzo bała się, nawet nie załatwiła sie na spacerku. Ale na przywitanie nowej Rodzinki zamachała ogonkiem:p Dziewczyny za chwile wyruszaja dalej. Quote
betka-sp Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :multi::multi::multi::multi: super, że Meliska taki domek dostała............:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts