dorixx Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 hanek napisał(a):Łatka dostała śliczny czerwony kubraczek TEN kubraczek? Quote
hanek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 dorixx napisał(a):TEN kubraczek? Tak, dorixx, ten od Ciebie, po Zuzi:loveu:! Od razu ją pani Kasia ubrała w niego, bo nawet w domu jej czasami za zimno. A na pole w ziąb bardzo niechętnie wychodzi, może jeszcze buciki by jej się przydały jakieś? Quote
Ada-jeje Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dorixx Twoj material powedrowal do p. Kasi z ktorego p. Kasia uszyje Latce jeszcze jeden kubraczek troche dluzszy na grzbiecie, a w tej chwili majac kubraczek chetniej wychodzi na dwor. Lapki po troszeczku p. Kasia tez obcina. Quote
dorixx Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Niech p. Kasia pożytkuje co się da, tej kobiecie to też trzeba by pomnik chyba wystawić za opiekę nad tymi wszystkimi biedami. niestety bucików Zuzia nie ma do oddania, choć gdyby miała jedną i ostatnią parę na pewno by się nią z Łatką podzieliła:loveu: Quote
dorixx Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 hanek napisał(a):Boże, ale to zabrzmiało makabrycznie! hanek ale tylko po troszeczku :loveu: Quote
hanek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ada-jeje napisał(a):Lapki po troszeczku p. Kasia tez obcina. Boże, ale to zabrzmiało makabrycznie! Quote
epe Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bo pani Kasia to taka sadystka jest!:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Hanek Ty co rob pozytecznego a nie mnie za slowa lapac :mad: fotki prosze na olkuski watek wstawiac i PW do mnie napisac o ktorej sie moge jutro Ciebie spodziewc, bo epe przyslala na poczte 20 kilka meili :roll: Quote
hanek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Ada-jeje napisał(a):Hanek Ty co rob pozytecznego a nie mnie za slowa lapac :mad: fotki prosze na olkuski watek wstawiac i PW do mnie napisac o ktorej sie moge jutro Ciebie spodziewc, bo epe przyslala na poczte 20 kilka meili :roll: Fotek nie wstawię bo nie ma zgody autora na to. Przyjdę dzisiaj chyba około południa, ewentualnie wczesnym popołudniem, ale może lepiej zadzwonię jak już będę wiedzieć dokładniej. Quote
Ulaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dla współtowarzyszy niedoli Łatki: POMOCY!!! Ofiary schroniska- JAK ŻYWE TRUPY! 5zł (521471947) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kruszynka86 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 a co tu tak u Łatki pusto?? nikt nie zaglada do niej??:placz: Quote
Ada-jeje Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No to jeszcze raz makabrycznie, lapki juz obciete :evil_lol: i Lateczka wykapana pachnaca. Quote
Ulaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Trzymajcie kciuki za jutrzejszy wielki dzień Łatki :loveu: Quote
hanek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 A ten nowy domek jest w Starachowicach? A czy pocztą prześle umowę adopcyjną? Co to w ogóle za domek, Ulaa, bo mam tylko zdawkowe info;) Quote
Ulaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Sunieczka została zabrana dzisiaj do nowego domku!!!! :multi::multi::multi: Wszystkiego najlepszego malutka, nie mamy obaw - będziesz miała piękne życie :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wspaniale :loveu::loveu::loveu::loveu: bądź szczęśliwa Łateczko w nowym domku!!! Quote
hanek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 A ja ponawiam pytanie z poprzedniej strony, bo posty głupie przeskakują. Nie mogę uwierzyć, że tak szybko poszło! Quote
Lidan Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :Cool!: Ależ wspaniała wiadomość! :bigcool:Z Nowym Rokiem nowy domek. Powodzenia Łateczko :bye: Quote
Kruszynka86 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ja również sie ciesze z nowego domku:multi::multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jak dobrze ! :multi::multi::multi::multi: a gdzie fotki ? Bieda była i jest CUD :lol::lol::lol::lol: Quote
Ada-jeje Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ula kto ma namiary na nowy domek, bo trzeba wypis ze szpitaliku wyslac, zeby nowy wlasciciel idac do weta z malutka mogl przdstawic karte choroby i zastosowane leki. Quote
Ulaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hanek napisał(a):A ten nowy domek jest w Starachowicach? A czy pocztą prześle umowę adopcyjną? Co to w ogóle za domek, Ulaa, bo mam tylko zdawkowe info;) Pani Mariola, która ma podobnego pieska i zakochała się od 1-szego wejrzenia. Pani jest działaczką na swoim terenie, prezesem jednego ze związków zawodowych, działa także w kwestii ratowania zwierząt. "Prywatnie" ma psa, 2 koty (albo na odwrót, 2 psy i kota) i 2 konie po przejściach z Przystani Ocalenie. Pani chce założyć swoją fundację. Łatka będzie mieszkała w mieszkaniu w bloku z panią, spanie w łóżku itd. :cool3: Zresztą co ja się będę rozpisywać. Zwierzomaniacki dom po prostu :loveu: Namiary masz na gg :) Quote
stonka1125 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 śledziliśmy losy łatki ,niewiele mogliśmy pomóc,ale chociaż jakies cegiełki zostały kupione,ja myślę że z niej taki mały mis wyrośnie jak moja klusia która na początku podobnie wyglądała,ale jej stan był nieporównywalnie lepszy,a to klusia,na bank łatka będzie taka Picasa Web Albums - stonka - kluseczka[... Quote
dorixx Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zapraszamy na bazarek na olkuskie sierotki http://www.dogomania.pl/forum/f99/styczniowy-bazarek-pro-animals-do-20-01-09-a-128778/#post11565181 Quote
Recommended Posts