Jump to content
Dogomania

Maleńka Łatka, ofiara schroniska. Wyrwana z piekła, wyzdrowiała! MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorixx napisał(a):
TEN kubraczek?

Tak, dorixx, ten od Ciebie, po Zuzi:loveu:! Od razu ją pani Kasia ubrała w niego, bo nawet w domu jej czasami za zimno. A na pole w ziąb bardzo niechętnie wychodzi, może jeszcze buciki by jej się przydały jakieś?

Posted

Dorixx Twoj material powedrowal do p. Kasi z ktorego p. Kasia uszyje Latce jeszcze jeden kubraczek troche dluzszy na grzbiecie, a w tej chwili majac kubraczek chetniej wychodzi na dwor. Lapki po troszeczku p. Kasia tez obcina.

Posted

Niech p. Kasia pożytkuje co się da, tej kobiecie to też trzeba by pomnik chyba wystawić za opiekę nad tymi wszystkimi biedami.

niestety bucików Zuzia nie ma do oddania, choć gdyby miała jedną i ostatnią parę na pewno by się nią z Łatką podzieliła:loveu:

Posted

Hanek Ty co rob pozytecznego a nie mnie za slowa lapac :mad: fotki prosze na olkuski watek wstawiac i PW do mnie napisac o ktorej sie moge jutro Ciebie spodziewc, bo epe przyslala na poczte 20 kilka meili :roll:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Hanek Ty co rob pozytecznego a nie mnie za slowa lapac :mad: fotki prosze na olkuski watek wstawiac i PW do mnie napisac o ktorej sie moge jutro Ciebie spodziewc, bo epe przyslala na poczte 20 kilka meili :roll:

Fotek nie wstawię bo nie ma zgody autora na to. Przyjdę dzisiaj chyba około południa, ewentualnie wczesnym popołudniem, ale może lepiej zadzwonię jak już będę wiedzieć dokładniej.

Posted

Sunieczka została zabrana dzisiaj do nowego domku!!!! :multi::multi::multi:

Wszystkiego najlepszego malutka, nie mamy obaw - będziesz miała piękne życie :loveu:

Posted

hanek napisał(a):
A ten nowy domek jest w Starachowicach? A czy pocztą prześle umowę adopcyjną? Co to w ogóle za domek, Ulaa, bo mam tylko zdawkowe info;)

Pani Mariola, która ma podobnego pieska i zakochała się od 1-szego wejrzenia. Pani jest działaczką na swoim terenie, prezesem jednego ze związków zawodowych, działa także w kwestii ratowania zwierząt. "Prywatnie" ma psa, 2 koty (albo na odwrót, 2 psy i kota) i 2 konie po przejściach z Przystani Ocalenie.
Pani chce założyć swoją fundację.

Łatka będzie mieszkała w mieszkaniu w bloku z panią, spanie w łóżku itd. :cool3: Zresztą co ja się będę rozpisywać. Zwierzomaniacki dom po prostu :loveu:

Namiary masz na gg :)