Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Onnna... Głupio to zabrzmi, ale zazdroszcze Ci... Ja też chce doga!! (trzeciego ). Moze Marek z Gromem mnie zaadoptuje, mówił coś że dom buduje Na kolacje zapraszał... Może ja przyjadę na to jedzonko samochodem do przeprowadzek hahha

Kto wie 8) tylko, ze Ja tylko dom buduje, a nie stadnine :lol: to nie ma miejsca na Dogi :evilbat:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie to nie :grab: Chciałam pozmywać po kolacji, ale jak Ty taki to sam sobie zmywaj... :wink:

Dziś śniło mi sie, że zostawiłam sobie żółta suczkę :)

Posted
syn sprzed kompa wyganiał

:mały terrorysta? :hmmmm:

Kto wie 8) tylko, ze Ja tylko dom buduje, a nie stadnine :lol: to nie ma miejsca na Dogi :evilbat:

To co Ty za dom budujesz? :o Chyba jakowąs altankę a nie dom :roll:

Dziś śniło mi sie, że zostawiłam sobie żółta suczkę :)

Sen proroczy? 8)

Posted

Pika mój syn ma 4 lata i duzy dar przekonywania :)

Marek Pika ma rację. Ten dom to taki niezbyt wyrośnięty chyba jak się Korona z 2 maluszkami nie zmieścić :)

Posted

no mówilam, :roll: maly terrorysta 8)

A od zmywania jest zmywarka :)

:hmmmm: Zmywarka od zmywania, Ty od gotowania,

To po ci baba? :o :oops:

Posted
A od zmywania jest zmywarka :)

:hmmmm: Zmywarka od zmywania, Ty od gotowania,

To po ci baba? :o :oops:

żeby ładnie pachnieć i ładnie wyglądać u boku :lol: no powiedz, że byś tak nie chciała zamiast robić za zmywarkę :wink:

Posted

Marek Pika ma rację. Ten dom to taki niezbyt wyrośnięty chyba jak się Korona z 2 maluszkami nie zmieścić :)

Tak właściwie to z 3 maluszkami... Ale moze lepiej nie mówić Markowi. Przecież to w sumie żadna równica czy 2 czy 3. I bardzo ładnie się prezentujemy.... :wink:

Posted
typania zadaje :)

taa :hmmmm: ja nic nie typuje :niewiem:

no powiedz, że byś tak nie chciała zamiast robić za zmywarkę :wink:

Zmywarke to ja juz mam ..... od roku :evilbat:

Tak właściwie to z 3 maluszkami...:

no no 8) tak mi mów 8)

Posted

Rety, jaka jestem śpiaca :morning:

Pół nocy ganiałam za małymi dogami... Postanowiły przedzrzeć sie przez moją blokadę i tak właściwie to guzik sobie z niej robiły. Miały świetną zabawę, ja szukałam doga za łóżkiem, a następny pakował sie w tym czasie do pokoju... :silly:

Extra zabawa, mówie Wam... Usnełam w końcu i obudziłam sie kiedy ściągały mi prześcieradło z łóżka... Musze wzmocnić wały ochronne!!

Bo kolejnej nocy nie przeżyje, ja albo one :silly:

Aaaa i ukradły mi kapcia :-?

Posted

hi hi hi :lol: :lol: :lol:

Monika, za którymś razem to Ciebie ściągną z łóżka a nie prześcieradło

albo pomyślą że jesteś taką fajną pluszową przytulanką

(hi hi i zaciągną Cię do swojego kojca)

Posted
Rety, jaka jestem śpiaca :morning:

Pół nocy ganiałam za małymi dogami... Postanowiły przedzrzeć sie przez moją blokadę i tak właściwie to guzik sobie z niej robiły. Miały świetną zabawę, ja szukałam doga za łóżkiem, a następny pakował sie w tym czasie do pokoju... :silly:

Extra zabawa, mówie Wam... Usnełam w końcu i obudziłam sie kiedy ściągały mi prześcieradło z łóżka... Musze wzmocnić wały ochronne!!

Bo kolejnej nocy nie przeżyje, ja albo one :silly:

Aaaa i ukradły mi kapcia :-?

hahahaha zajebiście :roflt: jedną taką nackę zamawiam :lol: :wink:

Posted

No dobra!! Ale żeby nie było, że nie ostrzegałam. Ucieczka w środku nocy uważana będzie za dezercje i srodze karana. Organem wymierzającym kary będą dogi (małe i duże). Nie, nie... Nie myślcie sobie że to będzie miłe... Małe dogi własnie mordują mopa, nie sprawdził się. Zdezerterował!! Troche walczył, bronił się. Teraz sie poddał... :roll:

Marku, ale po co Ci koszule. Podrzuć mi kilka, małe piranie sie nimi zajmą i problem z głowy... :lol:

Posted

Jeszcze tydzień! 7 dni! I jedna taka mała pirania będzie u mnie :D Czy pojedyńcze piranie też tak rozrabiają? Bo w takich maluchach nie mam doświadczenia :( Kolumb miał 3 miesiące jak do nas trafił i w nocy spał jak aniołek. Żadnego rozrabiania, mordka na podusi i lulu :)