Marek z Gromem Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Onnna... Głupio to zabrzmi, ale zazdroszcze Ci... Ja też chce doga!! (trzeciego ). Moze Marek z Gromem mnie zaadoptuje, mówił coś że dom buduje Na kolacje zapraszał... Może ja przyjadę na to jedzonko samochodem do przeprowadzek hahha Kto wie 8) tylko, ze Ja tylko dom buduje, a nie stadnine :lol: to nie ma miejsca na Dogi :evilbat: Quote
KORONA Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 Nie to nie :grab: Chciałam pozmywać po kolacji, ale jak Ty taki to sam sobie zmywaj... :wink: Dziś śniło mi sie, że zostawiłam sobie żółta suczkę :) Quote
malawaszka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Dziś śniło mi sie, że zostawiłam sobie żółta suczkę :) nooo to coś w tym musi być :D Quote
PIKA Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 syn sprzed kompa wyganiał :mały terrorysta? :hmmmm: Kto wie 8) tylko, ze Ja tylko dom buduje, a nie stadnine :lol: to nie ma miejsca na Dogi :evilbat: To co Ty za dom budujesz? :o Chyba jakowąs altankę a nie dom :roll: Dziś śniło mi sie, że zostawiłam sobie żółta suczkę :) Sen proroczy? 8) Quote
Onnna Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Pika mój syn ma 4 lata i duzy dar przekonywania :) Marek Pika ma rację. Ten dom to taki niezbyt wyrośnięty chyba jak się Korona z 2 maluszkami nie zmieścić :) Quote
Marek z Gromem Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 to nie ma miejsca na Dogi Oj żartowałem 8) nawet sobie pożartować nie można :( A od zmywania jest zmywarka :) Quote
PIKA Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Pika mój syn ma 4 lata i duzy dar przekonywania :) no mówilam, :roll: maly terrorysta 8) A od zmywania jest zmywarka :) :hmmmm: Zmywarka od zmywania, Ty od gotowania, To po ci baba? :o :oops: Quote
Onnna Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Ej Pika duża dziewczynka a takie typania zadaje :) Quote
malawaszka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 A od zmywania jest zmywarka :) :hmmmm: Zmywarka od zmywania, Ty od gotowania, To po ci baba? :o :oops: żeby ładnie pachnieć i ładnie wyglądać u boku :lol: no powiedz, że byś tak nie chciała zamiast robić za zmywarkę :wink: Quote
KORONA Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 Pika mój syn ma 4 lata i duzy dar przekonywania :)Marek Pika ma rację. Ten dom to taki niezbyt wyrośnięty chyba jak się Korona z 2 maluszkami nie zmieścić :) Tak właściwie to z 3 maluszkami... Ale moze lepiej nie mówić Markowi. Przecież to w sumie żadna równica czy 2 czy 3. I bardzo ładnie się prezentujemy.... :wink: Quote
Olund Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 O Marku tu to sie nie ma nad czym zastanawiac trzy swietne babeczki.. no no, odrazu bym przybudówke stawiała :D Quote
PIKA Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 typania zadaje :) taa :hmmmm: ja nic nie typuje :niewiem: no powiedz, że byś tak nie chciała zamiast robić za zmywarkę :wink: Zmywarke to ja juz mam ..... od roku :evilbat: Tak właściwie to z 3 maluszkami...: no no 8) tak mi mów 8) Quote
KORONA Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 Pika... Sio do łóżka :-? Rano do pracy idziesz... Quote
KORONA Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Rety, jaka jestem śpiaca :morning: Pół nocy ganiałam za małymi dogami... Postanowiły przedzrzeć sie przez moją blokadę i tak właściwie to guzik sobie z niej robiły. Miały świetną zabawę, ja szukałam doga za łóżkiem, a następny pakował sie w tym czasie do pokoju... :silly: Extra zabawa, mówie Wam... Usnełam w końcu i obudziłam sie kiedy ściągały mi prześcieradło z łóżka... Musze wzmocnić wały ochronne!! Bo kolejnej nocy nie przeżyje, ja albo one :silly: Aaaa i ukradły mi kapcia :-? Quote
Onnna Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Witam z rana :) Moniko ty to masz dobrze :lol: Ja też tak kcem :cry: Quote
Marek z Gromem Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Zmywarka od zmywania, Ty od gotowania, To po ci baba? Koszule sie same nie prasuja niestety itp. :evilbat: Quote
Onnna Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Marku, zawsze można oddać do pralni. To się "uprasują" :lol: Quote
kasiaak Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 hi hi hi :lol: :lol: :lol: Monika, za którymś razem to Ciebie ściągną z łóżka a nie prześcieradło albo pomyślą że jesteś taką fajną pluszową przytulanką (hi hi i zaciągną Cię do swojego kojca) Quote
LAZY Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Koronka...ja tyż kcem taką noc przeżyć..miodzio!! :P Quote
malawaszka Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Rety, jaka jestem śpiaca :morning: Pół nocy ganiałam za małymi dogami... Postanowiły przedzrzeć sie przez moją blokadę i tak właściwie to guzik sobie z niej robiły. Miały świetną zabawę, ja szukałam doga za łóżkiem, a następny pakował sie w tym czasie do pokoju... :silly: Extra zabawa, mówie Wam... Usnełam w końcu i obudziłam sie kiedy ściągały mi prześcieradło z łóżka... Musze wzmocnić wały ochronne!! Bo kolejnej nocy nie przeżyje, ja albo one :silly: Aaaa i ukradły mi kapcia :-? hahahaha zajebiście :roflt: jedną taką nackę zamawiam :lol: :wink: Quote
Onnna Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Korona widzisz ile chętnych? Powinnaś nas na nocki zapraszać. Miałby kto z maluchami się bawić, a ty byś się wysypiła :lol: :lol: Quote
KORONA Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 No dobra!! Ale żeby nie było, że nie ostrzegałam. Ucieczka w środku nocy uważana będzie za dezercje i srodze karana. Organem wymierzającym kary będą dogi (małe i duże). Nie, nie... Nie myślcie sobie że to będzie miłe... Małe dogi własnie mordują mopa, nie sprawdził się. Zdezerterował!! Troche walczył, bronił się. Teraz sie poddał... :roll: Marku, ale po co Ci koszule. Podrzuć mi kilka, małe piranie sie nimi zajmą i problem z głowy... :lol: Quote
Onnna Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Jeszcze tydzień! 7 dni! I jedna taka mała pirania będzie u mnie :D Czy pojedyńcze piranie też tak rozrabiają? Bo w takich maluchach nie mam doświadczenia :( Kolumb miał 3 miesiące jak do nas trafił i w nocy spał jak aniołek. Żadnego rozrabiania, mordka na podusi i lulu :) Quote
Recommended Posts