Energy Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 (edited) Elinko dziękuję za link:)Wątek czyta się super:diabloti:, gorzej jak się jest uczestnikiem takich sytuacji:evil_lol: Kocyk to pikuś, Kaja jeden na tydzień/dwa tygodnie szatkuje od szczeniaka, nie przeszło jej ani trochę:evil_lol: Nie wiem po kim to ma??? Na szczęście Maja i Kumka już praktycznie nic nie niszczą, oprócz butów i sporadycznie wycieraczek. Maja czasami dorywa się z Kają do koca, Kumka też łapie ale to ot tak sobie dla rozrywki:cool3: Niemniej jednak oprócz koców wszystkie trzy uwielbiają skarpetki, buty, ciapy i tego muszę pilnować do dziś. Majce zdarza się kraść jedzenie, kosz wywalić ale to też pikuś. Po wszystkich zniszczeniach których dokonały w młodym wieku Kuma i Maja teraz już w zasadzie jestem happy, tfu, tfu ! [quote name='Ziggi']A nie mogę w najładniejszych zdjęciach zrobić korekty czerwonych oczu !!! :-( Bo koryguje na ... żółte ! Jak włączam program graficzny i tam ręcznie - to albo za czarne, albo dobra, ciemno-szare ale z fioletowym połyskiem aaaa !!!![/QUOTE] Baaaaaaaaaaardzo dziękuję za zdjęcia, odwiedziny i miłe słowa o moich dziewczynach:loveu: Ja nawet nie próbuję, bo nie wiem jak się oczy poprawia, ale i tak kilka wstawię bo są super. Dłuższy czas mam coś nie tak:cool3: w aparacie i nie mam już od dawna zdjęć, więc tym bardziej jestem Ci bardzo wdzięczna:) I polecam się na przyszłość:) A suczydła jeszcze dzisiaj latają ze szczątkami podarowanych kostek:) Kumka i Majka:) [IMG]http://i41.tinypic.com/1746zm.jpg[/IMG] Kajuchna:) [IMG]http://i43.tinypic.com/105wh9z.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/29cl64j.jpg[/IMG] Majka:) [IMG]http://i40.tinypic.com/35mp6s3.jpg[/IMG] I Kumkum chwalące się prezentem od Ziggi:) [IMG]http://i44.tinypic.com/34doikg.jpg[/IMG] Edited May 1, 2013 by Energy Quote
Hope2 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [SIZE=3][COLOR=#b22222]:D :D :D nareszcie mogę SE ZAPISAĆ wątek :D :D :D na pierwszej coś siedzi i za cholerę nie wpuszcza :([/COLOR][/SIZE] Quote
Hope2 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 A swoją drogą-jak Ty te owce rozpoznajesz??? są chyba identyczne :D Zośka też ma być strzyżona? jakoś nie umiem sobie Kluchy po fryzjerze wyobrazić Quote
Energy Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 (edited) No witanko:) co tam za straszydło na tej pierwszej stronie siedzi:diabloti: Napiszę w końcu prośbę do moda, bo to dwa moje wątki takie feralne:shake: Edited May 1, 2013 by Energy Quote
Energy Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='Hope2']A swoją drogą-jak Ty te owce rozpoznajesz??? są chyba identyczne :D Zośka też ma być strzyżona? jakoś nie umiem sobie Kluchy po fryzjerze wyobrazić[/QUOTE] Ja Ci dam owce:mad: każda jest inna:eviltong: A Zośce futro rośnie??? Quote
Hope2 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='Energy']No witanko:) co tam za straszydło na tej pierwszej stronie siedzi:diabloti: [/QUOTE] ja bym Ci napisała-ale znów kazałabyś mi wyedytować:eviltong: Quote
Energy Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='Hope2']ja bym Ci napisała-ale znów kazałabyś mi wyedytować:eviltong:[/QUOTE] No to lepiej nie pisz, albo na pw:evil_lol: Quote
Hope2 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='Energy']Ja Ci dam owce:mad: każda jest inna:eviltong: A Zośce futro rośnie???[/QUOTE] Jassssne-może z bliska-ale i tak nie jestem pewna ;) Zośce rośnie doopsko-a futro wyczesuję-długość chyba się przez miesiąc nie zmieniła-ale chyba jej kupię takie spineczki na łepetynkę,ba grzyweczkę-a jak nie zacznie chodzić,to za karę będę ją na różowo ubierać:diabloti: ps. następnym razem jak będe widzieć owce na łące,to zrobię im zdjęcie-sama zobaczysz :) Quote
Hope2 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='Energy']No to lepiej nie pisz, albo na pw:evil_lol:[/QUOTE] i tak przez tel lepiej brzmi niż Kaja :eviltong: Quote
Energy Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Moje ulubione słowo:evil_lol: Klucha przypominam miała się na żółto ubierać:cool3: Quote
Hope2 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='Energy']Moje ulubione słowo:evil_lol: Klucha przypominam miała się na żółto ubierać:cool3:[/QUOTE] Jak nie będzie chodzić,to będzie ubrana na różowo Quote
Energy Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 [quote name='Hope2']Jak nie będzie chodzić,to będzie ubrana na różowo[/QUOTE] Biedna Klucha;) Quote
Hope2 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 :) zrobiłabyś coś takiego swoim owieczkom? ;) [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/525279_622392257775016_452014435_n.jpg[/IMG] Quote
elinka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 (edited) [COLOR=#ffffff].....................[/COLOR] Edited June 24, 2014 by elinka Quote
Hope2 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 oj. Pudliszony-ta Wasza mama to Was zaniedbuje-zalecam wielką porcję wrzasków nocką:evil_lol: Quote
Energy Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 No co, nad odpowiedzią się zastanawiam:evil_lol: Tak na poważnie to się załamuję jak patrzę na te pomalowane pudliszony:shake: [URL]http://www.google.pl/search?q=kolorowy+pudel&client=opera&hs=H5y&rls=pl&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CnGBUY__Dar14QSAiYGoCg&ved=0CC0QsAQ&biw=1567&bih=777[/URL] Quote
Hope2 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 ja dawno,dawno temu-za tzw szczenięcych imprezowych lat widziałam cos podobnego-i uznałam,że czas skończyć z imprezami,bo aż takich zwidów to sobie nie życzyłam:eviltong: ale jak Zośka nie zechce ruszyć doopsska,to jej coś podobnego zrobię:mad: A tak na poważnie-to zaczynam sie stresować jutrzejsza wizytą u weta Quote
Hope2 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 wiem,że nie zrobię...ale naprawdę boję się-tyle juz przeszła...nie będe gdybać-ale tak bardzo chciałabym,żeby wstała i zaczęła choćby chodzić-nie musi biegać,skakać...tylko niech przebiera łapkami... Quote
Hope2 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 co słychać u panienek pudelkowych? Pobiegałyście dziewczynki choćby po podwórku? bo na wolności pewnie Wam nie wolno? ;) I przyznawać się,która warkoli na Energy?:mad: Quote
Energy Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Oczywiście, że pobiegały:) Drapią w balkon albo drzwi co 15 minut i żądają wyjścia :diabloti:one już natychmiast muszą, bo tam ptaszek pofrunął, tu coś pojechało, a tam bażanta trzeba pogonić z ogródka:evil_lol: Kto warkoli?:cool3: No jak to kto, regularnie Kajunia, a od czasu do czasu biorąca z mamusi swojej przykład Majunia, a Kumka to tak bardzo sporadycznie to się nie liczy:evil_lol: Quote
Hope2 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Energy']Oczywiście, że pobiegały:) Drapią w balkon albo drzwi co 15 minut i żądają wyjścia :diabloti:one już natychmiast muszą, bo tam ptaszek pofrunął, tu coś pojechało, a tam bażanta trzeba pogonić z ogródka:evil_lol: Kto warkoli?:cool3: No jak to kto, regularnie Kajunia, a od czasu do czasu biorąca z mamusi swojej przykład Majunia, a Kumka to tak bardzo sporadycznie to się nie liczy:evil_lol:[/QUOTE] No to śmigasz z nim i oddychasz świeżutkim powietrzem :) dbają panienki o Twoja kondycję :D czyli rozumiem,że Kuma jest najgrzeczniejsza? a Kaja najbardziej rozpieszczona? Ja się zabieram za szkolenie Mopa-w końcu trzeba ją jakoś wychować-na razie z tym skutkiem,że jak nie idę tam gdzie ona chce-to nie idziemy wcale,tylko stoimy w miejscu... Quote
Energy Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Kuma się rozkręca bardzo powoli, ale uczy się pilnie:cool3:jeszcze rok, dwa i dorówna siostrzyczce:diabloti: E tam, ja się za wychowanie nie biorę, bo nie mam zamiaru porażki odnieść;) mnie to nie przeszkadza, niech sobie warczą, to są moje suczydła i wiem na co je stać. Kaja warczy i szczerzy zębiska tak, że gdybym widziała to u kogoś to bym za cholerę nie podeszła:evil_lol:ale to moja sucz i wiem, że mnie nie użre;)kocham ją razem z jej warkotem i małe też:loveu: Śmigam?:crazyeye:coś Ty, otwieram drzwi tylko:evil_lol:i obserwuję:eviltong: Wylatuję do nich jak pojawia się jakaś dupiasta kuropatwa albo bażant i lecę na ratunek:evil_lol:albo pojawia się ktoś obcy, np.listonosz:diabloti: Quote
Hope2 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ja szkolę-wiadomo-u Hadesa było bardzo prosto-miałam go od szczylka,więc większość komend szła samoistnie w trakcie zabawy, reszta-sposobem (cierpliwość,ciasteczka). Tolek-no,tu już trzeba się nagimnastykować...z Zośką też dam radę :) Tylko drzwi otwierasz??? no ładnie :D a na ratunek ma się rozumieć pannicom zasuwasz:eviltong: Quote
Energy Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Ale ja o warczeniu pisałam, że mi nie przeszkadza, nie o wychowaniu w ogóle;) Na ratunek wcale nie suczydłom:mad:to obronno-zaczepne psy:eviltong: Quote
Recommended Posts