Equus Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Super rodzinne spotkanie! Moja pudlowa sucz to swojej rodziny wcale nie poznała ;) Tupek też raczej nie, tylko Larysa poznaje zawsze swoją mamusię bo się dość często widują. My już też wróceni z wakacji... I smutno mi się robi na myśl, że już jesień tuż tuż i dni krótsze. Jedyna zaleta tego okresu, spędzanego na plaży to to, ze cała plaża nasza! Pozdrowienia dla suniek! Quote
Energy Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='filodendron']Napisałam do Ciebie pw, ale mi go chyba wcięło. Coś mi dziś skrzynka szwankuje. Ale pogoda - Filo leży zwinięty pod biurkiem i nawet nosa nie wychyla.[/QUOTE] Wcięło, nic nie dostałam:placz: Pogoda rewelka:razz:moje suńki dzisiaj rano odmawiały wyjścia, musiałam je ładnie prosić:evil_lol: [quote name='Equus']Super rodzinne spotkanie! Moja pudlowa sucz to swojej rodziny wcale nie poznała ;) Tupek też raczej nie, tylko Larysa poznaje zawsze swoją mamusię bo się dość często widują. My już też wróceni z wakacji... I smutno mi się robi na myśl, że już jesień tuż tuż i dni krótsze. Jedyna zaleta tego okresu, spędzanego na plaży to to, ze cała plaża nasza! Pozdrowienia dla suniek![/QUOTE] Dzięki, spotkanie rzeczywiście było super:loveu: Ja byłam zdziwiona, że się poznały, ale innego wytłumaczenia naprawdę nie widzę:lol: Czyżby nie było odważnych i chętnych do kąpania i opalania? A moja Asia wczoraj mi przysłała sms, że leży z koleżankami na plaży i jest upał:crazyeye::multi: Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 :P zazdrościć..albo moze nie.. MY w piątek nad polskie morze smigamy!!!na tydzień..fotki będa:) i pustaaaaaaaaaaaaaa plaża...dla nas Quote
filodendron Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Poza sezonem nad Bałtykiem jest najfajniej. Bardzo tęsknię za czasami, gdy córka nie chodziła do szkoły i było się wolnym - urlop w dowolnie wybranym momencie, zdecydowanie przed lub po sezonie. A teraz siłą rzeczy tylko ten lipiec i sierpień. Gdzie będzie można zobaczyć te fotki z pustej plaży? Quote
Energy Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='anita_happy']:P zazdrościć..albo moze nie.. MY w piątek nad polskie morze smigamy!!!na tydzień..fotki będa:) i pustaaaaaaaaaaaaaa plaża...dla nas[/QUOTE] Jutro wraca to raczej nie ma już czego :evil_lol: Ale Wam można pozazdrościć:multi:może pogoda będzie choć trochę łaskawsza:lol:miłego pobytu i wypoczynku, czekam na zdjęcia:lol: [quote name='filodendron']Poza sezonem nad Bałtykiem jest najfajniej. Bardzo tęsknię za czasami, gdy córka nie chodziła do szkoły i było się wolnym - urlop w dowolnie wybranym momencie, zdecydowanie przed lub po sezonie. A teraz siłą rzeczy tylko ten lipiec i sierpień. Gdzie będzie można zobaczyć te fotki z pustej plaży?[/QUOTE] Filodendron ja blondi jestem normalnie, miałam pełną skrzynkę dlatego nie mogłaś do mnie napisać:evil_lol: Też bym pojechała nad morze, a tu figa z makiem, może dopiero za rok:placz: Fotki będzie można zobaczyć w galerii trzech cudnych suniek Anita_happy, nie ma banerka w podpisie to wstawię link;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/191453-TEKLA-TU-LA-TIKA-czyli-MÓJ-quot-suczy-świat-quot[/url] Quote
filodendron Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To się wpisałam do Anity_happy, bo nie ma to jak widok pustych plaż. Wiecie, jak byłam dzieckiem i jeździłam nad morze tylko z rodzicami, to myślałam, że normalnie plaża to wygląda jak wygląda - czyli zdeptana - wszystkie te dołki od tysięcy stóp, jednolity kolor. Bo to dawne dzieje są i wtedy prawie nikt na zagramaniczne plaże nie wyjeżdżał. I pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam bałtycką plażę poza sezonem - te wichrowe płaszczyzny, z warstwami róznych kolorów, bez śladu stóp, z wyrzuconymi korzeniami. No, to czekamy na zdjęcia :) Quote
Energy Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Czekamy:lol: Jak byliśmy w Orzechowie, dwa lata temu i kilka lat temu na Helu - między Kuźnicą a Chałupami to też były dość puste plaże:lol: Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Super rodzinne spotkanko [quote name='madcat1981'] Ale gdyby ktoś mi kazał odróżnić każdą z dam po kolei, to polegnę :lol:[/QUOTE] mam dokładnie tak samo... normalnie atak klonów...:evil_lol: [quote name='filodendron'] Gdzie będzie można zobaczyć te fotki z pustej plaży?[/QUOTE] jeśli anita_happy Cię - że tak powiem - nie zadowoli, służę fotkami z puuustej plaży :) ja nad Bałtyk zawsze jeżdze poza sezonem, ostatnio byłam pod koniec maja, teraz wrzesień, tez miałam jechać, ale raczej nic z tego nie będzie Quote
Equus Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 anita_happy, tylko uważaj na... [B]martwe foki[/B], moje bydle się w takiej właśnie na wakacjach wytarzało...:eviltong: Quote
filodendron Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Mój chciał zeżreć prawie martwą rybę, którą wyrzuciło na brzeg :) Jambi, na której stronie te plaże? Bo znalazłam tylko cudnego wilczarza (i krótką fryzurkę - qrczę - mnie nie chcą wyjść pasemka w takim kolorze a bardzo bym chciała) Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='filodendron']Mój chciał zeżreć prawie martwą rybę, którą wyrzuciło na brzeg :) Jambi, na której stronie te plaże? Bo znalazłam tylko cudnego wilczarza (i krótką fryzurkę - qrczę - mnie nie chcą wyjść pasemka w takim kolorze a bardzo bym chciała)[/QUOTE] Ba, mój się w takiej wytarzał, ale była zupełnie martwa... nawet bardzo zupełnie... Plaże są na 2-ej stronie, widac zaczęłaś szukać od środka ;) a i kilka fotek wrzucałam w galerii malawaszki... ale tam to nie znajde, wiesz co? może wkleje jeszcze kilka :) Quote
Energy Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Jambi ma wilczarza z pasemkami:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Energy']Jambi ma wilczarza z pasemkami:crazyeye::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] kurde... oplułam monitor przez Ciebie.... :roflt: tak, jasne, jambi ma wszystko... Quote
filodendron Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Energy']Jambi ma wilczarza z pasemkami:crazyeye::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No właśnie - pewnie dlatego mi takie pasemka nie wychodzą, bom nie wilczarz ;) Quote
Energy Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 No żartowałam:evil_lol: I tak wiem, że tam jest śliczna, niebieskooka Jambi:lol: Filodendron to trzeba mieć specjalny kolor włosów, na moich też takie fajne nie wychodzą:placz: Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Energy']No żartowałam:evil_lol: I tak wiem, że tam jest śliczna, niebieskooka Jambi:lol: Filodendron to trzeba mieć specjalny kolor włosów, na moich też takie fajne nie wychodzą:placz:[/QUOTE] no wiem, że żartowałaś, ale i tak kolejny raz udało mi się parsknąć prosto w monitor...:p niebieskooka owszem, ale żeby tam zaraz... eee, wiem, żartowałaś :evil_lol: pasemka owszem, wyszły, ale one mi się szybko "wymyły" ja nie wiem, co jest, ale na mopich włosach to i tak się najlepiej tylko blond trzyma :shake: Quote
Energy Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='jambi_']no wiem, że żartowałaś, ale i tak kolejny raz udało mi się parsknąć prosto w monitor...:p niebieskooka owszem, ale żeby tam zaraz... eee, wiem, żartowałaś :evil_lol: pasemka owszem, wyszły, ale one mi się szybko "wymyły" ja nie wiem, co jest, ale na mopich włosach to i tak się najlepiej tylko blond trzyma :shake:[/QUOTE] Wcześniej żartowałam, z wilczarzem, dobrze wiesz:eviltong::evil_lol: No właśnie na mnie też blond, bo to takie jest wypalone zanzairowatym czymś, że się nie wypłucze:multi::evil_lol: Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Equus']anita_happy, tylko uważaj na... [B]martwe foki[/B], moje bydle się w takiej właśnie na wakacjach wytarzało...:eviltong:[/QUOTE] nie strasz :/ weteranka Tekla nie raz juz wypaćkała się w mewie...w rybie... Tula i Latika nie miały jeszcze okazji :) to będzie ich drugi wypad nad mozrze w tym roku:) Energy...a wiesz jaki raj ma ASTI :) 3 jeziora!!! za rok jedziemy do niego na dwa tygodnie..bo tydzien to mało :) na psiowe wakacje polecam Bory Tucholskie -kleszczy nie widziałam!!!:crazyeye: Quote
al'akir Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ależ tu starocie ..... Zakurzona galerie ....:eviltong::evil_lol::diabloti: Foty:mad::mad::mad: Quote
Iwax Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='GPooLCLD']Ależ tu starocie ..... Zakurzona galerie ....:eviltong::evil_lol::diabloti: Foty:mad::mad::mad:[/QUOTE] strasznie gdzyby nie to, że co kilka dni przejeżdżam pod domem Energy ,t o bym myslała ze je trą ba powietrzna zabrała :multi: Quote
Energy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='GPooLCLD']Ależ tu starocie ..... Zakurzona galerie ....:eviltong::evil_lol::diabloti: Foty:mad::mad::mad:[/QUOTE] No ostatnio prawie zapomniałam, że mam galerię:eviltong::evil_lol: postaram się:lol: [quote name='Iwax']strasznie gdzyby nie to, że co kilka dni przejeżdżam pod domem Energy ,t o bym myslała ze je trą ba powietrzna zabrała :multi:[/QUOTE] No chciałabyś, a tu nic z tego:evil_lol:jestem:multi: Quote
jambi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='GPooLCLD']Ależ tu starocie ..... [/QUOTE] ja tam w pierwszym momencie pomyślałam, że Giepólelsidi mówi o nas... rozmówcach znaczy :evil_lol: ale co fakt to fakt, nudno jakoś :eviltong: Quote
filodendron Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='jambi_'] ale co fakt to fakt, nudno jakoś :eviltong:[/QUOTE] Nooooooo... Quote
Energy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='jambi_']ja tam w pierwszym momencie pomyślałam, że Giepólelsidi mówi o nas... rozmówcach znaczy :evil_lol: ale co fakt to fakt, nudno jakoś :eviltong:[/QUOTE] No mam nadzieję, że jednak o galerii:razz::mad::evil_lol: [quote name='filodendron']Nooooooo...[/QUOTE] No się postaram poprawić:cool3: Quote
Iwax Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dziś też dom stał na starym miejscu, jak przejeżdżałam Quote
Recommended Posts