Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super rodzinne spotkanie! Moja pudlowa sucz to swojej rodziny wcale nie poznała ;) Tupek też raczej nie, tylko Larysa poznaje zawsze swoją mamusię bo się dość często widują.
My już też wróceni z wakacji... I smutno mi się robi na myśl, że już jesień tuż tuż i dni krótsze. Jedyna zaleta tego okresu, spędzanego na plaży to to, ze cała plaża nasza!
Pozdrowienia dla suniek!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='filodendron']Napisałam do Ciebie pw, ale mi go chyba wcięło. Coś mi dziś skrzynka szwankuje.
Ale pogoda - Filo leży zwinięty pod biurkiem i nawet nosa nie wychyla.[/QUOTE]

Wcięło, nic nie dostałam:placz:
Pogoda rewelka:razz:moje suńki dzisiaj rano odmawiały wyjścia, musiałam je ładnie prosić:evil_lol:

[quote name='Equus']Super rodzinne spotkanie! Moja pudlowa sucz to swojej rodziny wcale nie poznała ;) Tupek też raczej nie, tylko Larysa poznaje zawsze swoją mamusię bo się dość często widują.
My już też wróceni z wakacji... I smutno mi się robi na myśl, że już jesień tuż tuż i dni krótsze. Jedyna zaleta tego okresu, spędzanego na plaży to to, ze cała plaża nasza!
Pozdrowienia dla suniek![/QUOTE]

Dzięki, spotkanie rzeczywiście było super:loveu:
Ja byłam zdziwiona, że się poznały, ale innego wytłumaczenia naprawdę nie widzę:lol:
Czyżby nie było odważnych i chętnych do kąpania i opalania?
A moja Asia wczoraj mi przysłała sms, że leży z koleżankami na plaży i jest upał:crazyeye::multi:

Posted

Poza sezonem nad Bałtykiem jest najfajniej. Bardzo tęsknię za czasami, gdy córka nie chodziła do szkoły i było się wolnym - urlop w dowolnie wybranym momencie, zdecydowanie przed lub po sezonie. A teraz siłą rzeczy tylko ten lipiec i sierpień.
Gdzie będzie można zobaczyć te fotki z pustej plaży?

Posted

[quote name='anita_happy']:P
zazdrościć..albo moze nie..
MY w piątek nad polskie morze smigamy!!!na tydzień..fotki będa:) i pustaaaaaaaaaaaaaa plaża...dla nas[/QUOTE]

Jutro wraca to raczej nie ma już czego :evil_lol:
Ale Wam można pozazdrościć:multi:może pogoda będzie choć trochę łaskawsza:lol:miłego pobytu i wypoczynku, czekam na zdjęcia:lol:

[quote name='filodendron']Poza sezonem nad Bałtykiem jest najfajniej. Bardzo tęsknię za czasami, gdy córka nie chodziła do szkoły i było się wolnym - urlop w dowolnie wybranym momencie, zdecydowanie przed lub po sezonie. A teraz siłą rzeczy tylko ten lipiec i sierpień.
Gdzie będzie można zobaczyć te fotki z pustej plaży?[/QUOTE]

Filodendron ja blondi jestem normalnie, miałam pełną skrzynkę dlatego nie mogłaś do mnie napisać:evil_lol:
Też bym pojechała nad morze, a tu figa z makiem, może dopiero za rok:placz:
Fotki będzie można zobaczyć w galerii trzech cudnych suniek Anita_happy, nie ma banerka w podpisie to wstawię link;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191453-TEKLA-TU-LA-TIKA-czyli-MÓJ-quot-suczy-świat-quot[/url]

Posted

To się wpisałam do Anity_happy, bo nie ma to jak widok pustych plaż. Wiecie, jak byłam dzieckiem i jeździłam nad morze tylko z rodzicami, to myślałam, że normalnie plaża to wygląda jak wygląda - czyli zdeptana - wszystkie te dołki od tysięcy stóp, jednolity kolor. Bo to dawne dzieje są i wtedy prawie nikt na zagramaniczne plaże nie wyjeżdżał. I pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłam bałtycką plażę poza sezonem - te wichrowe płaszczyzny, z warstwami róznych kolorów, bez śladu stóp, z wyrzuconymi korzeniami. No, to czekamy na zdjęcia :)

Posted

Super rodzinne spotkanko

[quote name='madcat1981'] Ale gdyby ktoś mi kazał odróżnić każdą z dam po kolei, to polegnę :lol:[/QUOTE]

mam dokładnie tak samo... normalnie atak klonów...:evil_lol:

[quote name='filodendron'] Gdzie będzie można zobaczyć te fotki z pustej plaży?[/QUOTE]

jeśli anita_happy Cię - że tak powiem - nie zadowoli, służę fotkami z puuustej plaży :) ja nad Bałtyk zawsze jeżdze poza sezonem, ostatnio byłam pod koniec maja, teraz wrzesień, tez miałam jechać, ale raczej nic z tego nie będzie

Posted

Mój chciał zeżreć prawie martwą rybę, którą wyrzuciło na brzeg :)
Jambi, na której stronie te plaże? Bo znalazłam tylko cudnego wilczarza (i krótką fryzurkę - qrczę - mnie nie chcą wyjść pasemka w takim kolorze a bardzo bym chciała)

Posted

[quote name='filodendron']Mój chciał zeżreć prawie martwą rybę, którą wyrzuciło na brzeg :)
Jambi, na której stronie te plaże? Bo znalazłam tylko cudnego wilczarza (i krótką fryzurkę - qrczę - mnie nie chcą wyjść pasemka w takim kolorze a bardzo bym chciała)[/QUOTE]

Ba, mój się w takiej wytarzał, ale była zupełnie martwa... nawet bardzo zupełnie...

Plaże są na 2-ej stronie, widac zaczęłaś szukać od środka ;) a i kilka fotek wrzucałam w galerii malawaszki... ale tam to nie znajde, wiesz co? może wkleje jeszcze kilka :)

Posted

[quote name='Energy']Jambi ma wilczarza z pasemkami:crazyeye::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

kurde... oplułam monitor przez Ciebie....

:roflt:

tak, jasne, jambi ma wszystko...

Posted

No żartowałam:evil_lol:

I tak wiem, że tam jest śliczna, niebieskooka Jambi:lol:

Filodendron to trzeba mieć specjalny kolor włosów, na moich też takie fajne nie wychodzą:placz:

Posted

[quote name='Energy']No żartowałam:evil_lol:

I tak wiem, że tam jest śliczna, niebieskooka Jambi:lol:

Filodendron to trzeba mieć specjalny kolor włosów, na moich też takie fajne nie wychodzą:placz:[/QUOTE]

no wiem, że żartowałaś, ale i tak kolejny raz udało mi się parsknąć prosto w monitor...:p

niebieskooka owszem, ale żeby tam zaraz... eee, wiem, żartowałaś :evil_lol:

pasemka owszem, wyszły, ale one mi się szybko "wymyły" ja nie wiem, co jest, ale na mopich włosach to i tak się najlepiej tylko blond trzyma :shake:

Posted

[quote name='jambi_']no wiem, że żartowałaś, ale i tak kolejny raz udało mi się parsknąć prosto w monitor...:p

niebieskooka owszem, ale żeby tam zaraz... eee, wiem, żartowałaś :evil_lol:

pasemka owszem, wyszły, ale one mi się szybko "wymyły" ja nie wiem, co jest, ale na mopich włosach to i tak się najlepiej tylko blond trzyma :shake:[/QUOTE]

Wcześniej żartowałam, z wilczarzem, dobrze wiesz:eviltong::evil_lol:

No właśnie na mnie też blond, bo to takie jest wypalone zanzairowatym czymś, że się nie wypłucze:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Equus']anita_happy, tylko uważaj na... [B]martwe foki[/B], moje bydle się w takiej właśnie na wakacjach wytarzało...:eviltong:[/QUOTE]

nie strasz :/

weteranka Tekla nie raz juz wypaćkała się w mewie...w rybie...
Tula i Latika nie miały jeszcze okazji :)
to będzie ich drugi wypad nad mozrze w tym roku:)
Energy...a wiesz jaki raj ma ASTI :)
3 jeziora!!!
za rok jedziemy do niego na dwa tygodnie..bo tydzien to mało :)
na psiowe wakacje polecam Bory Tucholskie -kleszczy nie widziałam!!!:crazyeye:

• 1 month later...
Posted

[quote name='GPooLCLD']Ależ tu starocie .....
Zakurzona galerie ....:eviltong::evil_lol::diabloti:

Foty:mad::mad::mad:[/QUOTE]

strasznie
gdzyby nie to, że co kilka dni przejeżdżam pod domem Energy ,t o bym myslała ze je trą ba powietrzna zabrała :multi:

Posted

Zakurzona galerie ....:eviltong::evil_lol::diabloti:
Foty:mad::mad::mad:[/QUOTE]

No ostatnio prawie zapomniałam, że mam galerię:eviltong::evil_lol:
postaram się:lol:

[quote name='Iwax']strasznie
gdzyby nie to, że co kilka dni przejeżdżam pod domem Energy ,t o bym myslała ze je trą ba powietrzna zabrała :multi:[/QUOTE]

No chciałabyś, a tu nic z tego:evil_lol:jestem:multi:

Posted

[/QUOTE]

ja tam w pierwszym momencie pomyślałam, że Giepólelsidi mówi o nas... rozmówcach znaczy :evil_lol:

ale co fakt to fakt, nudno jakoś :eviltong:

Posted

[quote name='jambi_']ja tam w pierwszym momencie pomyślałam, że Giepólelsidi mówi o nas... rozmówcach znaczy :evil_lol:

ale co fakt to fakt, nudno jakoś :eviltong:[/QUOTE]

No mam nadzieję, że jednak o galerii:razz::mad::evil_lol:

[quote name='filodendron']Nooooooo...[/QUOTE]

No się postaram poprawić:cool3: