iwa77 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Będzie Allegro od Dorotki ,a ja w weekend porobię dziadeczkom inne ogłoszenia. Nie ma żadnych propozycji imion .....:mad: Quote
kikou Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 dla chuderlaczka chorego proponuje : "Gabrys" i w ogole zaraz odkopie stare allgro Niusia i wystawie tylko zmieniajac fotki bo identyczna historia zaniedbany biedak ze zmianami skornymi.... Quote
iwa77 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Gabryś - bardzo ładnie i pasuje do malizny jak ulał ! Dal numeru dwa proponuje : Michaś albo Julek :roll: Quote
kikou Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Gabryś, strasznie zabiedzony...BEZ POMOCY UMRZE!! (520212932) - Aukcje internetowe Allegro Quote
iwa77 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Gabryś pokazuje się światu - dzięki Kikou !:loveu: Quote
iwa77 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ogłoszenia dla psiaka nr 3 - GABRYSIA : ALLEGRO: Gabryś, strasznie zabiedzony...BEZ POMOCY UMRZE!! (520212932) - Aukcje internetowe Allegro Wyróżniona Alegratka: Gabryś - strasznie zabiedzony psiak, bez pomocy umrze ! Eoferty: Gabryś - strasznie zabiedzony psiak , pomocy ! / Psy > Pozostałe - Wrocław Gumtree Wrocław: Gabryś- strasznie zabiedzony psiak, pomocy ! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Adopcjapsa: Gabryś maleńki psiak, może ważyć z 5-6 k / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Przygarnijzwierzaka : Gabry� - strasznie zabiedzony psiak , bez pomocy umrze ! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Kokosy: Gabryś strasznie zabiedzony psiak , pomocy! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ojej: Gabryś - strasznie zabiedzony psiak , pomocy ! ojej.pl Quote
iwa77 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Chłopaczki nie zostajemy w tyle .... Quote
iwa77 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Wrocławskie staruszki pokazują się .... Quote
iwa77 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Jutro ciąg dalszy ogłoszeń wam zrobię chłopcy ! Quote
iwa77 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Ogłoszenia dla pieska nr 1 - Misia Nowe drugie ALLEGRO Malutki, maltretowany Misiu szuka nowego domu! (529759867) - Aukcje internetowe Allegro ALLEGRO : Malutki, maltretowany Misiu szuka nowego domu! (521772915) - Aukcje internetowe Allegro Wyróżniona Alegratka : Z deszczu pod rynnę - czyli historia maleńkiego Misia ! E-oferty: Z deszczu pod rynnę - czyli historia Misia ! / Psy > Pozostałe - Wrocław Gumtree Wrocław: Z deszczu pod rynnę - czyli historia maleńkiego Misia - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Adopcjapsa: Misiu i jego historia .... Historia pełn / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Przygarnijzwierzaka : Z deszczu pod rynn� - czyli historia male�kiego Misia - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Kokosy: Z deszczu pod rynnę - czyli historia Misia - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ojej: Z deszczu pod rynnę - czyli historia maleńkiego Misia ojej.pl Quote
kikou Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ale super! :loveu::loveu: ....mocno sie npracowała Iwonka dla Maluszków..... Quote
kikou Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gabryś ma dwóch obserwatorów na allegro... zrobiłam Allegro dla Misia, po prostu z opisem Iwonki..... Malutki, maltretowany Misiu szuka nowego domu! (521772915) - Aukcje internetowe Allegro ale mam problem ..zdiecia kopiuja sie w jakims innym formacie niż zwykle i nie umiem ich zamieścić na allegro.... jak mam ten format zamienić na jpg? Quote
iwa77 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Rewelacja Kasiu - oby obserwatorzy Gabrysia zmienili się w kochających właścicieli.... Misiu i ja bardzo dziękujemy za Allegro !:p:p:p Dzisiaj biorę się za nr. 3 - za Michasia ! Quote
Isadora7 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A ja już wróciłam do domu, a to znaczy ze biore się za zaległości, w tym allegra. Quote
iwa77 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Isadora7 napisał(a):A ja już wróciłam do domu, a to znaczy ze biore się za zaległości, w tym allegra. :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::jumpie::jumpie: Quote
iwa77 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ogłoszenia pieska nr 2 - Michasia ALLEGRO : Zamordowano mojego Pana - pomóż mi! (529722867) - Aukcje internetowe Allegro Wyróżniona Alegratka: Zamordowano mojego Pana - pomóż mi ! E-Oferty: Zamordowano mojego Pana - pomóż mi ! / Psy > Pozostałe - Wrocław Gumtree Wrocław: Zamordowano mojego Pana - pomóż mi ! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Adopcjapsa: Pan i jego pies żyli sobie zgodnie i szc / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Przygarnijzwierzaka: Zamordowano mojego Pana - pom� mi ! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Kokosy: Zamordowano mojego Pana - pomóż mi! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ojej: Zamordowano mojego Pana - pomóż mi ! ojej.pl Quote
iwa77 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Misiu z Gabrysiem i Michasiem idą na spacerek ! Quote
kikou Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 czy tytul jest zbyt "wesoly", ze malo tu kto zaglada do naszych sieroteczek...?.:shake::shake: Quote
iwa77 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 kikou napisał(a):czy tytul jest zbyt "wesoly", ze malo tu kto zaglada do naszych sieroteczek...?.:shake::shake: Powiadasz ,że być może zbyt wesoły - hmm, zaraz coś z tym zrobię !!! Quote
Recommended Posts