hanek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ada-jeje napisał(a):Bolek jest wolny, do adopcji panstwo ktorzy chcieli adoptowac Bolusia, po uslyszeniu warunku kastracji juz sie nie odezwali. :mad: Co też pani mówi? Rozmawiałam z nimi o tym przecież i byli za:-o Za to drugiemu panu nie wspomniałam o kastracji, byłam pewna, że tamci państwo go wezmą i mu tylko kazałam dzwonić po niedzieli. Quote
Ada-jeje Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Hanek ja rozmawialam z ludzmi ktorzy stracili Pudelka. Od tej pory nikt do mnie nie dzwonil w sprawie adopcji Bolusia, ktory jak mi powiedziala przed chwila p. Danusia, jest wspanialym psem, jak rozmawiam z p. Danusia to o obydwu naszych psiakach mowi w samych superlatywach i nie odda zadnego z nich na inne DT, maja zapewnione u nich schronienie do momentu znalezienia DS. Quote
Natalia i Galwin Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jak tam Boluś? Ktoś się nim interesował? Quote
hanek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Są jacyś fajni państwo zainteresowani, Ada-jeje z nimi rozmawiała. Bodajże z Rabki ludzie. Quote
Natalia i Galwin Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To 3mamy kciuki i nie zapeszamy :cool3: Quote
Ada-jeje Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Tylko ze tez nie potwierdzili :shake: jak dotychczas swojej decyzji, a mialo byc tak pieknie. :-( Quote
Natalia i Galwin Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :placz::placz::placz: Ale i tak mam nadzieję, ze jednak się uda i że będzie to ten jeden jedyny i najwspanialszy dom pod słońcem!! 3mam wciąż kciuki, tylko teraz jeszcze mocniej! Quote
Dinka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Szkoda... :-( miejmy nadzieje,ze Boluś szybko znajdzie dom. jeśli nie znajdzie w tym miesiacu (tfu, tfu) to mu odnowie ogłoszenia, tylko mi przypomnijcie. trzymam jednak mocno kciuki za Bolusia :kciuki: Quote
luka1 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ulaa napisał(a):Poszedł do Przełomu. Co to znaczy - nie kumata jestem :cool1: Quote
IKA & SONIA Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 luka1 napisał(a):Co to znaczy - nie kumata jestem :cool1: To znaczy, że zostało umieszczone ogłoszenie o Bolusiu w naszej lokalnej gazecie. Quote
hanek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Fajna pani dzwoniła z ogłoszenia w internecie. Z Warszawy, mają 2 koty i jedną pudliczkę 3 letnią. Zgadza się na kastrację, na wizytę przedadopcyjną też, gdyby się zdecydowali to sami przyjadą po Bolusia. Dałam tej pani telefon do państwa z Mętkowa, żeby się jeszcze dopytała szczegółów. Ma oddzwonić do mnie jeśli się zdecydują. Quote
Ada-jeje Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 W przyszla srode, Bolus bedzie mial robione badanie krwi. Panstwo poinformowali ze Bolus duzo pije i niedowidzi. :-( Quote
EVA2406 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jak już ma być lepiej to zawsze coś się przyplącze :-(. Quote
Ada-jeje Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wyniki krwi Bolusia wypadly pomyslnie totez w ubiegly czwartek stracil meskosc, zas dzis bylismy z Bolusiem u fryzjera, zachowywal sie wzorowo nie tylko przy strzyzeniu ale rowniez przy kapieli. Wspaniala pani fryzjerka zrobila to dla Bolusia za friko bo jutro Bolus bedzie mial ostatnie badanie oczu w Krk w Arce, zebysmy wiedzieli czy ta wada wzroku jest operacyjna czy tez musi Bolus juz z tym zyc. Jutro tez po badaniu ma isc do wlasnego DS, dlatego chlopak byl dzis przygotowywany na cacy. Quote
IKA & SONIA Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A DS jest tutaj na miejscu? Czy Boluś będzie miał jakieś psie towarzystwo? Oby chłopak był w końcu szczęśliwy!!! Quote
hanek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 IKA & SONIA napisał(a):A DS jest tutaj na miejscu? Czy Boluś będzie miał jakieś psie towarzystwo? Oby chłopak był w końcu szczęśliwy!!! Ja wiem tylko tyle, że nowi państwo są z Krakowa:) Quote
Ada-jeje Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jestesmy umowieni jutro w Arce nie tylko na ostatnie badanie wzroku Bolusia ale rowniez przekazanie go nowym wlascicielom. Hanek nie zapomnij aparatu, zebys mogla pokazac swiatu metamorfoze naszego bidulka. Choc juz teraz mozemy go ksieciem nazywac. Quote
magda222 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Super informacje :loveu: Czekamy na fotki :multi: Quote
Weronikaa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Cieszymy się bardzo :multi::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts