Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to bardzo prosze funiu, magdalenkowo krecie allegro,prosze ją ucałować od cioci stonki tę małą mysze:loveu:jeżeli dane kontaktowe przy tej suczynce miałyby być twoje to pisz ,zmienię
[url=http://www.allegro.pl/item517565704_magdalenka_tak_bardzo_sie_boje_zabierz_mnie.html]MAGDALENKA,tak bardzo się boję,zabierz mnie! (517565704) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stonko jesteś kochana ,dziękuję . Allegro jest super.Wysyłam ci numer na PW mojej komóry ułatwi to kontakt.Jeśli jeszcze można go wstawić?? Tamten też może być ,ale ja mam z sunią bezpośredni kontakt

Posted

Napisałam na watku szorstkowłosej suni z Waszego schroniska, jeśli jutro nie będzie odpowiedzi w sprawie dt, wezme tę albo tamtą sunię na dt.
Bardzo bym chciała poimóc też on-ce, ale buda za mała :cool1:

Posted

Tak sobie myślę ,że mała chyba nie ma szczęścia:-(

Gdybym nie wchodziła do boksów ,to nie wiedziałabym że taka kruszyna istnieje wogóle. Ale jakie to smutne ,że ona wogóle nie chce wyjść z budy....

Posted

[quote name='funia']Tak sobie myślę ,że mała chyba nie ma szczęścia:-(

Gdybym nie wchodziła do boksów ,to nie wiedziałabym że taka kruszyna istnieje wogóle. Ale jakie to smutne ,że ona wogóle nie chce wyjść z budy....[/quote]

nie załuj ,bardzo dobrze ze oniej wiemy,trzeba jej pomoc.

Posted

Jutro przyjeżdza pani z Lublina ,która jest zainteresowana Madzią albo Funią też z zamojskiego schronu.Będą ok 12.30 w schronie. Na pewno jedna z nich pojedzie do nowego domu. Napiszę wieczorem ,której dopisało szczęscie:roll:

Posted

Funia była dzisiaj w schronie, jak wychodziła usłyszała straszny pisk; okazało sie ze Madzia znowu była gryziona:-(
Musimy coś z sunią zrobić, bo pewnego ranka jej nie będzie:placz: