dorixx Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 przepraszam , ale taki off topic http://www.dogomania.pl/forum/f28/chrzanow-dwa-piekne-onki-szukaja-wlasciciela-134023/ Quote
ayshe Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 kasandra-jamialam psa z krywlan.odszedl w zeszlym roku.wspanialy pies. hodowla z pokaznym stazem.fajne psiaki.nie iwem jak u nich z wymaganiami sv[ed,hd,kkl,ipo tezsuki]ale dotarly mnie sluchy;) ze pracuja ze swoimi psami. Quote
dorplant Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a ja widuje Jarka na seminariach szkoleniowych, a to zadkosc jesli chodzi o hodowcow :diabloti: Quote
Lupi Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Witam! Wybaczcie mi że ja tak z kilkumiesięcznym opóźnieniem :oops:. Na naszej wsi "zbrakło" netu i tak sobie żyłam z dala od cywilizacji. Chciałam zaktualizować swoje zgłoszenie. Dotyczy hod. "Wilczy Klan". Generalnie fajne podejście do psów, jakieś zajęcia czasem aby się nie nudziły ;). W sumie OK. Quote
Recommended Posts