Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
U mojego brata jest chyba jego corka, bo jakby skore zdarl. Tez podrzucili ja na wycieraczke w Tomaszowie:shake:

Raczej siostra chyba, bo to młode jeszcze bardzo.

W którym miejscu w Tomaszowie?

Posted

Ciotka Erazm, no coś ty. Bidula. Choć i tak miała więcej szczęścia, że trafiła na wycieraczkę dobrych ludzi, a nie na ulicę.
Czy ona może zostać u twojej rodziny? W jakim jest wieku?
Nasz Asper ma ok 1 roku, taki wyrośnięty szczeniak z niego.

Ocelot, co z bazarkiem. Kaska nam się kończy. Czas nam się kończy. Mamy jeszcze 11 dni.

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Ciotka Erazm, no coś ty. Bidula. Choć i tak miała więcej szczęścia, że trafiła na wycieraczkę dobrych ludzi, a nie na ulicę.
Czy ona może zostać u twojej rodziny? W jakim jest wieku?
Nasz Asper ma ok 1 roku, taki wyrośnięty szczeniak z niego.

Ocelot, co z bazarkiem. Kaska nam się kończy. Czas nam się kończy. Mamy jeszcze11 dni.
Rybko jutro Jacek wraca z aparatem to zrobimy coś:)

Posted

Siostra Asperka ? Ehh, ileż jeszcze tych psów?

Ja jestem zszokowana. Asper to chodzący ideał, grzeczny, miły, prześliczny. I nic :-o
Postaram się zrobić mu dziś Allegro.

Posted

wiosna napisał(a):

Postaram się zrobić mu dziś Allegro.

Asper ma allegro. Ja je stale odnawiam.

Aha, dzwoniłam do tej dziewczyny z Siedlec. Niestety nie dam rady się z nią spotkać. Ona będzie w W-wie dziś ok 13, a ja jestem w pracy. Będzie też przejazdem w niedzielę, ale ja jestem poza W-wą w tym czasie. :(

Posted

ok, to Allegro nie robię.

Może ktoś inny mógłby się z nią spotkać?

Jeszcze jedna osoba odezwała się do mnie mailowo. Jak dowiem się czegoś konkretnego, dam znać :)

Posted

Mala ma jakies 4 miesiace, w ktorym miejscu tego nie wiem, to bylo u znajomych brata, chcieli oddac mala do schronu, uprosilam zeby tego nie robili i brat zabral mala i...zostaje:loveu:

Posted

wiosna napisał(a):

Może ktoś inny mógłby się z nią spotkać?

Nie wiem, czy ktoś może. Ja mam net tylko w pracy i nie za bardzo mogę szukać kogoś, kto miałby czas w niedzielę. :( Przykro mi. Mogę tylko zmienić tytuł wątku.
Jeśli ktoś może poszukać, proszę zróbcie to.
Jeśli ktoś z Warszawy może spotkać się z tą osobą po południu w niedzielę, będzie super.

Posted

Dzisiaj zadzwonił jeszcze jeden pan w sprawie Asperka. Szuka psa dla swojej mamy, obiecał odezwać się jutro i poinformować, jakie wrażenie Asper zrobił.
Trzymajmy więc kciuki, bo domek naprawdę fajny!

Posted

Wieści, wieści!! :sweetCyb:

Państwo zdecydowali się na Aspera!! :bigcool::bigcool::bigcool:

Co ciekawe, zdecydowali że nie trafi on, jak początkowo zakładano, do mamy Pana, z którym rozmawiałam wczoraj - jego Żona się w Asperze zakochała i postanowiono, że zostaje i nigdzie indziej nie trafi :evil_lol:

Z Ocelotem ustaliłyśmy, że kastrujemy przed wydaniem go - umówię weta jak się da najszybciej.

I szukamy pomocy w transporcie - ponieważ my nie mamy zbyt wiele czasu teraz. Porozmawiam jeszcze z Patrykiem, ale wstępnie proszę o pomoc - Asper trafić ma do Tarnowa. Nowi właściciele mogą odebrać do z Krakowa czy gdzieś z okolic.

Jednak, wiedziałam, że kogoś rozkocha, kudłaty pyszczek!

Posted

Wchodzę tu po dłuższym czasie i... takie wieści. :loveu:

Hurrra !

Piszą do mnie ludzie w sprawie w sprawie Aspera. Nikt odpowiedzialny. :roll:
Niech sobie piszą, i tak Aspera nie dostaną. :diabloti: