GrubbaRybba Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wiosna, dryndnij do mnie i powiedz co z tym domkiem. Jeśli trzeba sprawdzić, postaram się to zrobić. Mój nr 500 160 728. Quote
rita60 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mykaj mały na pierwsza i rozgladaj sie za domkiem......... Quote
GrubbaRybba Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wiosna, jeśli uda ci się dodzwonić, daj znać. Jak trzeba będzie sprawdzić dom i nie będzie to daleko od Warszawy, podjadę tam. Quote
GrubbaRybba Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Skończyło się allegro. Zrobiłam nowe: Terier walijski (welsh) - 1 rok, pies, do adopcji. (539914036) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Erazm Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 U mojego brata jest chyba jego corka, bo jakby skore zdarl. Tez podrzucili ja na wycieraczke w Tomaszowie:shake: Quote
ocelot Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Erazm napisał(a):U mojego brata jest chyba jego corka, bo jakby skore zdarl. Tez podrzucili ja na wycieraczke w Tomaszowie:shake: Raczej siostra chyba, bo to młode jeszcze bardzo. W którym miejscu w Tomaszowie? Quote
GrubbaRybba Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ciotka Erazm, no coś ty. Bidula. Choć i tak miała więcej szczęścia, że trafiła na wycieraczkę dobrych ludzi, a nie na ulicę. Czy ona może zostać u twojej rodziny? W jakim jest wieku? Nasz Asper ma ok 1 roku, taki wyrośnięty szczeniak z niego. Ocelot, co z bazarkiem. Kaska nam się kończy. Czas nam się kończy. Mamy jeszcze 11 dni. Quote
ocelot Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='GrubbaRybba']Ciotka Erazm, no coś ty. Bidula. Choć i tak miała więcej szczęścia, że trafiła na wycieraczkę dobrych ludzi, a nie na ulicę. Czy ona może zostać u twojej rodziny? W jakim jest wieku? Nasz Asper ma ok 1 roku, taki wyrośnięty szczeniak z niego. Ocelot, co z bazarkiem. Kaska nam się kończy. Czas nam się kończy. Mamy jeszcze11 dni. Rybko jutro Jacek wraca z aparatem to zrobimy coś:) Quote
wiosna Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Siostra Asperka ? Ehh, ileż jeszcze tych psów? Ja jestem zszokowana. Asper to chodzący ideał, grzeczny, miły, prześliczny. I nic :-o Postaram się zrobić mu dziś Allegro. Quote
wiosna Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zrobiłam bannerek - bo ten pies na poprzednim bannerku to jakiś taki inny.. kudłaty taki, nie wiem.. :roll::lol: Quote
GrubbaRybba Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 wiosna napisał(a): Postaram się zrobić mu dziś Allegro. Asper ma allegro. Ja je stale odnawiam. Aha, dzwoniłam do tej dziewczyny z Siedlec. Niestety nie dam rady się z nią spotkać. Ona będzie w W-wie dziś ok 13, a ja jestem w pracy. Będzie też przejazdem w niedzielę, ale ja jestem poza W-wą w tym czasie. :( Quote
wiosna Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ok, to Allegro nie robię. Może ktoś inny mógłby się z nią spotkać? Jeszcze jedna osoba odezwała się do mnie mailowo. Jak dowiem się czegoś konkretnego, dam znać :) Quote
Erazm Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mala ma jakies 4 miesiace, w ktorym miejscu tego nie wiem, to bylo u znajomych brata, chcieli oddac mala do schronu, uprosilam zeby tego nie robili i brat zabral mala i...zostaje:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 wiosna napisał(a): Może ktoś inny mógłby się z nią spotkać? Nie wiem, czy ktoś może. Ja mam net tylko w pracy i nie za bardzo mogę szukać kogoś, kto miałby czas w niedzielę. :( Przykro mi. Mogę tylko zmienić tytuł wątku. Jeśli ktoś może poszukać, proszę zróbcie to. Jeśli ktoś z Warszawy może spotkać się z tą osobą po południu w niedzielę, będzie super. Quote
wiosna Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dzisiaj zadzwonił jeszcze jeden pan w sprawie Asperka. Szuka psa dla swojej mamy, obiecał odezwać się jutro i poinformować, jakie wrażenie Asper zrobił. Trzymajmy więc kciuki, bo domek naprawdę fajny! Quote
ocelot Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Żeby w końcu się udało... Mocno trzymamy kciuki. Quote
wiosna Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Wieści, wieści!! :sweetCyb: Państwo zdecydowali się na Aspera!! :bigcool::bigcool::bigcool: Co ciekawe, zdecydowali że nie trafi on, jak początkowo zakładano, do mamy Pana, z którym rozmawiałam wczoraj - jego Żona się w Asperze zakochała i postanowiono, że zostaje i nigdzie indziej nie trafi :evil_lol: Z Ocelotem ustaliłyśmy, że kastrujemy przed wydaniem go - umówię weta jak się da najszybciej. I szukamy pomocy w transporcie - ponieważ my nie mamy zbyt wiele czasu teraz. Porozmawiam jeszcze z Patrykiem, ale wstępnie proszę o pomoc - Asper trafić ma do Tarnowa. Nowi właściciele mogą odebrać do z Krakowa czy gdzieś z okolic. Jednak, wiedziałam, że kogoś rozkocha, kudłaty pyszczek! Quote
ocelot Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 teraz tylko kastracja czyli pieniążki nam są znów potrzebne i transport i nowy domek;) Quote
ZUZANNA11 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Wchodzę tu po dłuższym czasie i... takie wieści. :loveu: Hurrra ! Piszą do mnie ludzie w sprawie w sprawie Aspera. Nikt odpowiedzialny. :roll: Niech sobie piszą, i tak Aspera nie dostaną. :diabloti: Quote
rita60 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :multi::multi::multi:szorstka mordko tak sie ciesze:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts