ocelot Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Oj trzymamy mocno trzymamy. Bardzo mocno;) Quote
wiosna Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ASPER JUŻ W NOWYM DOMU!!! Państwo bardzo szczęśliwi, Asper zresztą niemniej. Mam niedługo otrzymać zdjęcia z aklimatyzacji, to wstawię oczywiście. Lubię takie happy endy, choć nam go tu brakuje. Quote
ocelot Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Super. czekamy na zdjęcia, a ja w weekend już z tym bazarkiem się zmobilizuję. Jakąś kwotę przeleję jutro, żeby zbyt dużego zadłużenia nie było. Wiosna dziękuję;):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiosna Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Zdjęcia jak tylko dostanę, to Wam pokażę, bo czekam z taką samą niecierpliwością ;) Niedługo zresztą nie omieszkam zadzwonić i wypytać co tam i jak tam, ale godzina jeszcze zbyt wczesna, żeby kogoś męczyć telefonami. Psisko było przekochane, mam nadzieję, że dobrze im tam będzie razem. Córka Pani zakochała się w Asperku - z wzajemnością zresztą. Widziałam pierwszy spacerek, i prawdę mówiąc, życzę takich domków wszystkim naszym i nie-naszym bezdomniakom! Quote
GrubbaRybba Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 SUPER, że Asper już w nowym domku!!! :multi::multi::multi: Wiosna, dziękuję ci za opiekę nad nim i za zaangażowanie. :loveu: Czekamy na zdjęcia i relacje z nowego domku. :lol: PS - Wpłaciłam 80 zł. Niestety więcej nie mam. :shake: Quote
GrubbaRybba Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Piękne!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Asper ty szczesciarzu:multi::multi::multi: Quote
GrubbaRybba Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Wiosna, zrób proszę podsumowanie kosztów. Ile kaski ci jeszcze wisimy? Quote
wiosna Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jest w tej chwili dokładnie -200zł. Mam rozpisać wszystkie wpłaty i wypłaty od początku ? Rozmawiałam ostatnio z Właścicielami Kudłaka - ma się świetnie :) Jest już całkowicie zżyty i "wkomponowany" w rodzinkę, wszyscy go uwielbiają i rozpieszczają :loveu: Naprawdę szczęśliwie zakończona adopcja, świetny domek - i świetny pies :loveu: Quote
ocelot Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Wiosenko na dniach przeleję na Asperka jakis grosik i pomalutku jakoś ten dług spłacę. Możesz poczekać chwilę? Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Wiosna, jak tam Asperek? Masz jakieś wieści? Dostałam trochę grosza od dobrej duszy, która kiedyś adoptowała ode mnie psa. Ile kaski ci wisimy za Aspera? To coś przeleję. Quote
ocelot Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zrobiłam w końcu bazarek na dług Asperka http://www.dogomania.pl/forum/f99/asper-juz-w-swoim-domku-dlug-pozostal-bibeloty-134054/#post12004107 Quote
wiosna Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jakiś czas temu rozmawiałam z "Asperkowym domkiem" - chłopak miewa się naprawdę świetnie, jest oczkiem w głowie i jest rozpieszczany przez wszystkich ;) Wszyscy są nim zachwyceni i zakochani po uszy :loveu: Strasznie miło jest mi odbierać telefony i słyszeć takie miłe wieści :) Quote
GrubbaRybba Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Wiosna, podaj mi proszę numer konta na pw. Przeleję trochę grosza na Asperkowy dług. Cieszę się, że Asper jest szczęśliwy w nowym domu!!! :multi::multi::multi: Quote
GrubbaRybba Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Przelałam dziś 100 zł na asperkowy dług. Quote
ocelot Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 GrubbaRybba napisał(a):Przelałam dziś 100 zł na asperkowy dług. Dzięki Rybbko, ja mam dla malucha 50 zł, więc zostanie nam chyba tylko 50. Quote
Recommended Posts