Jump to content
Dogomania

PILNE!!! Mały, czarny trzpiotek Smolik... w poszukiwaniu domu..ZNALAZŁ :)

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biegaj na gore slodziaku.
Ola bo nie widze linku do all, taka mala sugestia, aby juz w tytule zaznaczyc , ze jest niezwykle przyjaznym do ludzi i zwierzat

Posted

[quote name='Jo37']Nie wiem czy Smolik Ci podziękuje za to :evil_lol: .

Mocno wątpię :diabloti: Szczególnie, że celem jest wycięcie mu jajeczek :diabloti:

( tak czy inaczej trzeba, siedzą gdzieś w brzuszku i w przyszłości, jak nic, nowotwór byłby gwarantowany)

Posted

smolik jest super psem, Grzeczny, ułozony na pewno mieszkał wzesniej w domu . Załatwia sie tylko na dworze , chodzi na smyczy ale wyciagana zdecydowanie lepiej. Nie szczeka, nie demoluje. Uwielbia spac w kenelu mojego psa zakopuje sie w koc i udaje, ze go nie ma. Wskakuje sam nawet niezaproszony na kolana domagajac sie pieszczot. To wspaniały pies nie wiem za co ktos go wyrzucił

Posted

USG wykazało, że obydwa jądra są w pachwinie. Także tyle dobrego. Będzie jedno cięcie i nie trzeba będzie otwierać brzucha. Niedługo trzeba będzie zrobić zabieg.

Ależ to jest kochany psiak... pokazał też niezwykle waleczny charakter, w poczekalni u weta, burkał, szczekał, wzburzał się niezwykle na widok innych psów - szczególnie tych dużo większych.. no dzielny był niezwykle.
Szczekacz z niego mały.

Smolik to będzie prawdziwy skarb dla kogoś kto postanowi dać mu dom.

Posted

Bardzo proszę o malutkie chociaż wsparcie finansowe.

Zapraszam na Smolikowy bazarek:

Biżuteria

i rozliczenie z dotychczasowych Smolikowych kosztów

hotelik od 4.01 - 10 zł za dobę

250 zł - hotelik (opłacone do 29.01)
75 zł - USG
_____
- 325 zł

wkrótce czeka go zabieg...