Jump to content
Dogomania

PILNE!!! Mały, czarny trzpiotek Smolik... w poszukiwaniu domu..ZNALAZŁ :)

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weterynarz powiedział, że psiak ma około 4 lat. Został zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Mama niestety zapomniała poprosić o sprawdzenie czipa :/
Wet nie kojarzy tego psiaka.

Będę u Mamy zapewne 31.12 więc ew. dowiozę jej plakaty, żeby w Żabiej porozwieszać. Ale mocno wątpię, żeby to był psiak stąd - tam się wszyscy znają.

Zastanawiam się czy oni w tej lecznicy w ogóle mogą sprawdzać czipy - z tego co widziałam reklamują się, że psy czipują więc wydaje mi się, że w takim razie mogą też sprawdzać. Zresztą jutro Mama się dowie.
Erazm o jakiej mówiłaś lecznicy w okolicy, która sprawdza czipy.. Anda coś takiego?

Posted

Smolik dzisiaj pojechał do Pati.
Teraz zostało tylko znaleźć mu wspaniały dom... to taki kochany psiak...

Dzisiaj rano pojechałam z nim jeszcze do weterynarza na Schroegera. Sprawdzili czy nie ma czipa i niestety nie było. Pani wet oceniła go na 1,5 do 2 lat więc nieco mniej niż poprzedni weterynarz. No i okazało się, że jest wnętrowcem, także trzeba mu zrobić jak najszybciej usg i zabieg.

Ciekawa jestem jak tam Smolik u Pati...

Posted

Pati, napisz proszę jak tam Smolik...
ciągle myślę o tym psiaku... zasługuje na super dom. Jest niezwykle przyjazny i łatwo się w nim zakochać.
Wczoraj Pati mówiła, że jest bardzo nachalny do suń... napaleniec mały.

Jedyna jego wada to brak wybitnej urody.. to taki zwykły czarny kundlik, ale każdy znajdzie w końcu jakiegoś amatora ;)

Bardzo prosiłabym o pomoc w ogłaszaniu. Można ściągnąć wzór ogłoszenia z mojego allegro.

Tyle osób tu było a teraz zniknęło :(

Posted

Pati,
sprawdziłam Marcińskiego, na Gagarina przyjmuje w poniedziałki 10-17 i w czwartki 10-15, 19:40 - 22:00.
Ja mogę tylko po pracy więc zabrałabym Smolika w godzinach wieczornych w ten czwartek na USG, oki?

Posted

moze byc jak tylko masz termin jedz bo u Marcinskiego wszystko sie szybko zmienia .
Smolik jest super psem niekonfliktowy , poddanczy. Zakochał sie w mojej znajdzie i nic tylko dziec by płodzić chciał :mad::diabloti:

Posted

pati napisał(a):
moze byc jak tylko masz termin jedz bo u Marcinskiego wszystko sie szybko zmienia .
Smolik jest super psem niekonfliktowy , poddanczy. Zakochał sie w mojej znajdzie i nic tylko dziec by płodzić chciał :mad::diabloti:

Niedługo jajeczek nie będzie miał to pewnie trochę mu przejdzie :diabloti: